Nyilván ő is ingyen is játszana bárhol, mint Ramos és nem a pénz érdekli, de azért nem lepődünk meg ha valamelyik olajosnál köt ki.

Azért lehet bármit mondani, de rendesen kimaxolja a karrierjét, fizetési igényeit. Ügyes fiú.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 6., péntek 21:35
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. augusztus 6., péntek 20:39
Mar az ovek, csak penzt mosnak.cart írta: Mer nem veszik meg inkább azt is?![]()
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2021. augusztus 6., péntek 20:37
Nem túlzás az egy játékos elbúcsúztatásához?kodo írta: Aug 10-re kiberelte a psg az eiffel tornyot.
HozzászólásSzerző: cart » 2021. augusztus 6., péntek 20:25
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 6., péntek 20:23
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 6., péntek 20:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 6., péntek 20:11
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 6., péntek 18:50
Messze vagyunk mi attól,hogy a ligát röhögve húzzuk be. Kb minden liga meccsünk élet halál harc az utóbbi években úgyhogy szerintem egyelőre semmi szükség erős riválisokra.ANDS írta:Szerintem az egész spanyol labdarúgásnak csökkent az utóbbi években a színvonala, az értéke, a presztízse,reeed_ati írta: Nem tudom skacok, távol álljon tőlem, hogy Messit fényezzem, szüksége sincsen rá, de egyelőre azt gondolom, hogy ez hatalmas veszteség lesz nekik..
.....
ami most Messi és Ramos távozásával tovább fog csökkenni. És a Madridnak nagy szüksége lenne egy erős Barcara, Ticora, stb., hogy ne csak a Bl- ben legyenek hajtós meccsei (mint Pl. a PSG- nek, aki a gyenge francia bajnokságban nincs kitéve igazi erőpróbának).
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. augusztus 6., péntek 17:35
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. augusztus 6., péntek 13:24
A Bayern meg a Madrid azok a klubbok akik ésszel költekeznek.Realista24 írta: Real Madrid recorded a profit of €878k last season, whilst Barcelona recorded a loss of -€487m. Financially, Real Madrid are one of the best ran clubs in the world, they covered all angles incredibly well.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. augusztus 6., péntek 12:58
Nem is akart sokat ezekszerint a klubhűség goat-ja.„A Barcelonának egy olyan egyezséget kellett volna kötnie, amivel 50 évre feladta volna a televíziós jogdíjakból befolyó bevételeinek egy részét. Ez azt jelenti, hogy egy olyan döntést kellett meghoznom, amivel a több mint százéves klubot helyeztem előtérbe. A Barcelona mindennél és mindenkinél nagyobb lesz, még világ legjobb játékosánál is."
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 6., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 6., péntek 12:20
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 6., péntek 12:03
Citynél már nagyon nem férne be, elég sokan vannak a posztjára. Azt kétlem, hogy valami szir-szar ligába országba bajnokságba menne. Annál még több van benne, ha megteszi onnan nincs visszaút. A PSG ha kifizeti őt egyértelműen kupa esélyesek minden fronton, a lehető legjobb opció a számára. Én nagyon meglepődnék, ha pár napon belül nem jelentenék be ott az érkezését. Aztán majd Neymar egy ceremónia keretein belül lemond a 10-es mezről a mestere javára.davi10 írta:A Barca B-bewZoLee7 írta: De tényleg, hová máshová mehetne mint a PSG-be?![]()
Amúgy City, Argentína, USA. Esetleg Katar Xavi-hoz aztán jövőre a nagy comeback és mindketten jönnek vissza.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. augusztus 6., péntek 11:36
Énse értem. Messi a klubhűség nagykövete. Írjon alá egy olyan szerződést ami most jó a barszának aztán mittudomén 4 év múlva megkapja a stadiont.MorataMartin írta: Komolyan mondom, ezért imádom PereztNem hagyta Ramosnak sem, hogy ilyen szappanoperát csináljon a klub vele, mint a Barca Messivel
Persze kisember vagyok, de ha annyira imádja a szeretett klubját, akkor teljesen mindegy mi van, olyan szerződése lesz, ami jó a Barcelonának. Bár egyre jobban kezdem azt gondolni, hogy mégis marad Barcelonában és tegnapi tényleg csak egy blöff volt
![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. augusztus 6., péntek 11:30
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. augusztus 6., péntek 11:27
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 6., péntek 11:24
HozzászólásSzerző: KovaLlos » 2021. augusztus 6., péntek 11:20
és ha még Wijnaldumot is sikerült volna megszerezniük??Anthony írta:Próbáltak szerintem megszabadulni fizetésektől, csak nem kaptak vevőt senkire a jelek szerint.___Samy___ írta: Nyilvan hazudnia kellett Laportanak, hogy megvalasszak, illetve, hogy most ne legyen ragyujtva az egesz stadion.
Biztos vagyok benne, hogy ok mar tudtak ezt az egeszet korabban, csak kivartak a vegsokig.
Coutinho, Dembele, Umtiti fizetések ha kimentek volna, akkor kb. elfért volna Messi is gondolom.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 6., péntek 11:20
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem