és ez gond?ferni írta: Jó hát 3 év múlva már kb a Teqball is ott lesz ott tartunk, értem Karate, értem Japán, de vicces sportágak lettek behozva.

amúgy 2028 a reális cél a Teqballnak.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. augusztus 6., péntek 15:47
és ez gond?ferni írta: Jó hát 3 év múlva már kb a Teqball is ott lesz ott tartunk, értem Karate, értem Japán, de vicces sportágak lettek behozva.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 6., péntek 14:03
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 6., péntek 13:54
Szerintem pl sportmászás tök jó sport, és nézni is jó. Mondjuk így, hogy összerakták kombinált számmá érdekes lett - olyan mintha összeraknád a sprintereket a maratonfutókkal. Viszont az eredményszámítás nem lett jó. Egyrészt nagyon bonyolult, és nem nagyon lehet számolni a végéig, másrészt megeshetett az, hogy az utolsó szám utolsó mászója előtt Adam Ondra még lehetett 1. vagy 6. attól függően, hogy meddig jut az utolsó mászó a falon - kicsit nagy nekem így a variancia.ferni írta: Jó hát 3 év múlva már kb a Teqball is ott lesz ott tartunk, értem Karate, értem Japán, de vicces sportágak lettek behozva.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 6., péntek 13:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. augusztus 6., péntek 13:47
Ezt most amúgy nem értem, ha tornagyakorlatot, ugrás szépséget, stb. pontoznak szépségre, akkor ezt miért ne?ferni írta: Én kiégtem, arra osztanak érmeket, hogy a karatésok mozdulatokat mutatnak be, valami Kata a neve![]()
![]()
Mintha valami tornagyakorlat bakker és kajak pontozzák
Kovács Sarolta bronz öttusában és karatéban is meg van a fix érem, jó nap ez eddig![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2021. augusztus 6., péntek 13:45
En karateztam, ez ilyen pedig. A Kata egy elképzelt ellenfél elleni küzdelem bemutatása…kinda. A kumite pedig a küzdelem resze. Nem tudom mi ebben a vicces.ferni írta: Én kiégtem, arra osztanak érmeket, hogy a karatésok mozdulatokat mutatnak be, valami Kata a neve![]()
![]()
Mintha valami tornagyakorlat bakker és kajak pontozzák
Kovács Sarolta bronz öttusában és karatéban is meg van a fix érem, jó nap ez eddig![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 6., péntek 13:17
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 6., péntek 10:48
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 6., péntek 10:37
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2021. augusztus 6., péntek 9:35
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. augusztus 6., péntek 9:30
HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. augusztus 6., péntek 9:27
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 6., péntek 9:10
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. augusztus 6., péntek 8:57
A klasszik formaingazodás... Viktor végre elkezdett védeni. Dumi-Manó párosra ráálltak. Vámos nem is játszik. Zalánki önmaga árnyéka - még ha gólt is lőtt. Az emberelőnyös szitukban továbbra is szarok vagyunk - ez úgy 20 éve így van... Hát, fura, naferni írta: Hogy tudunk ennyire betonvédelemmel, ennyire rosszul támadni, már másodjára is? Olaszok ellen ugyanez ment.
A horvátok ellen bezzeg...
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 6., péntek 8:55
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 5., csütörtök 20:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 5., csütörtök 19:29
Azaz!!! Anno Rossi miatt néztem egy darabig a MotoGP-t, de ennek is már 10+ éve.realistahuni írta:Bazzeg, gyerekkorunkba mit néztük a palit. Én azóta nem követem mióta az eurosportról kivették. Rossi, Gibernau, Stoner, Capirossi, Pedrosa, Melandri na meg a jó öreg Talma. Itt ragadtam le, telik az a rohadt idő.alexoxladjackoxi írta: A szezon végén visszavonul Valentino Rossi. Félszemmel követem a MotoGP-t, durván kiégett már egy ideje, és csak egyre rosszabb lett a pali, idén már a pontot is alig szerzett, szóval időszerű volt. Ettől függetlenül legenda.Apró érdekesség, hogy egy másik nagy öreg, Pedrosa, pont most tér vissza egy futam erejéig a hétvégén.
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. augusztus 5., csütörtök 19:18
Bazzeg, gyerekkorunkba mit néztük a palit. Én azóta nem követem mióta az eurosportról kivették. Rossi, Gibernau, Stoner, Capirossi, Pedrosa, Melandri na meg a jó öreg Talma. Itt ragadtam le, telik az a rohadt idő.alexoxladjackoxi írta: A szezon végén visszavonul Valentino Rossi. Félszemmel követem a MotoGP-t, durván kiégett már egy ideje, és csak egyre rosszabb lett a pali, idén már a pontot is alig szerzett, szóval időszerű volt. Ettől függetlenül legenda.Apró érdekesség, hogy egy másik nagy öreg, Pedrosa, pont most tér vissza egy futam erejéig a hétvégén.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. augusztus 5., csütörtök 18:00
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 5., csütörtök 17:55
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem