csababarca írta:
Senki nem mondta, hogy Grealish a hibás, ezt már csak te láttad bele.
Az viszont röhejes, ami a PL-ben megy, hogy minden két egyeneset a labdába rúgó angolért fizetnek röhejesen nagy összegeket.
Ez így volt már régebben is, szóval nem meglepő, mégis amikor futball megmentői, meg cominghome-s idióták szajkóznak a futball tisztaságáról, meg megtórpedózzák az sl-t mert mi lesz a focival, elég képmutató utána ezeket a transzferek.
Most néztem egy listát, ilyen Ben White, Maguire féle random emberek vannak benne, mint legdrágább igazolások.
Ez most független a LaLiga helyzetétől egyébként, az csak egy mellékes megjegyzés volt.
Nem tudom más ligákban van-e ilyen korlátozás, de azt tudom, hogy a PL-ben folyamatosan emelik a kötelező hazai nevelésű játékosok számát, ergo igen, kénytelen-kelletlen is kellenek az angolok a csapatokba. Jelenleg 8 HG, azaz hazai nevelés a kötelező asszem, de nemsokára 12 lesz ha jól tudom. És aki jobb angol, annak bizony megkérik az árát a kiscsapatok is, mert tudják, hogy igenis ki tudják fizetni a klubok, ugyanis rengeteg pénz van csak a tv-s közvetítési jogokból, hogy egyéb szponzorokról ne is beszéljünk. Nagyon jól fel lett e téren építve a PL. Nem is állhatnának fel mondjuk 25 brazillal, ha akarnának, akkor sem. Amúgy hogy egy picit maradjunk a La Ligás párhuzamnál. Mondjuk egy Oyarzabal is mivel jobb játékos, mint Grealish? Mert tőle kb. csak alibit láttam még, aztán ilyen 80 milliókat lehet hallani vele kapcsolatban, csakhát ugye ott nincs annyi pénze a nagyoknak, hogy megérje érte letenni ezt az összeget.