na meg XaviR.M.C.F írta:Messi
Neymar
Ronaldo, Iniesta,ribery...ésa többiek.

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 29., kedd 8:37
na meg XaviR.M.C.F írta:Messi
Neymar
Ronaldo, Iniesta,ribery...ésa többiek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. október 29., kedd 8:36
Ez elég korrekt. Tanulhatna tőle a játékos kerete és a miénk is...“Azokban a szituációkban minden bizonnyal tévedett a játékvezető, de a mérkőzést lejátszották, úgyhogy erre kell koncentrálni. Nincs gond azzal, ha a madridi játékosok azt mondják, hogy hibázott a bíró, ha úgy gondolják, hogy igen” – nyilatkozta a Barcelona edzője, Tata Martino.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 29., kedd 8:25
A France Football nyilvánosságra hozta a szűkített, 23 főt tartalmazó listáját, akiknek esélyük van az Aranylabdára. A Real Madridot Cristiano Ronaldo és Bale képviseli.
HozzászólásSzerző: pavel » 2013. október 29., kedd 8:07
Te most komolyan hivatalos statisztikát vársz?? Miért nem elégszel meg azzal, ha valaki a tapasztalatait leírja? Neked is grat!csabi* írta:és ezt ebből így letudtad szűrni ? grat
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 28., hétfő 21:59
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 28., hétfő 21:36
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 28., hétfő 21:04
attareal írta:Különben jó hír, hogy a fiatalok körében a Barca már nem olyan népszerű- mondjuk a Real se- egyre kevesebb fiatal szurkol a Barcának. Eddig a Dortmundot szerették, ez elött a Barcát, most a MU, Chelsea, Bayern és Schalke (!) csapatoknak szurkolnak sokan. De sokan még a Plzent is szeretik, de már sokan mondják, hogy Messi szar....![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. október 28., hétfő 20:07
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 28., hétfő 19:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 28., hétfő 19:23
Várható volt,sőt teljesen biztos voltam abban hogy mindent meg fognak tenni,hogy még jobban utálják a madridot,vagy le tudják szólni......izekre fogják szedni,szét fogják cincálni,állandó külön kamerával nézik majd,kinek int,kire néz,kinek köszön.....ha téveszt megy a netre és mellé az ára mutatóba hogy 100 millió,állandó céltábla lesz,addig fogják nyomasztani, addig fogják baxtatni amig maga el nem megy innen.már megint kezdik, el sem olvastam a cikket, de a címtől, már rosszul vagyok
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 28., hétfő 18:51
Nem baj, én is oda akarok.attareal írta:Már az is baj, hogy a kedvenc csapatába akart igazolni???
HozzászólásSzerző: attareal » 2013. október 28., hétfő 18:26
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 28., hétfő 17:48
De arról igen, hogy azért nem járt edzeni a Tottenhammel, mert ide akart jönni...Realista24 írta:Ha valamiről nem tehet, az az ara. Senki nem kötelezte Perezt hogy fizesse ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 28., hétfő 17:46
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. október 28., hétfő 17:43
Aha, csak éppen szerintem Mourinho legnagyobb hülyesége volt, hogy anno nem játszatta a horvátot majd fél évig, pedig neki aztán minden megmozdulásán látszott, hogy a kisujjában is több tehetség van, mint a pályán lévők bármelyikének.A Real ugyanazokat a hibákat ismételte meg, amelyeket anno Modric leigazolásakor
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. október 28., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. október 28., hétfő 8:03
Hát igen. Ebből 1-2 bemegy, kicsit máris előrébb lennénk@OptaNepsport
7 - Egy csapat sem találta el többször a kapufát a La Ligában, mint a Real Madrid.
HozzászólásSzerző: Jack Bauer » 2013. október 27., vasárnap 8:36
HozzászólásSzerző: Daffius » 2013. október 26., szombat 17:34
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 26., szombat 17:12
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem