Beindult ez a nap.

HozzászólásSzerző: flori » 2021. augusztus 5., csütörtök 19:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 5., csütörtök 15:18
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. augusztus 5., csütörtök 15:10
Nem arra gondoltam, hogy mindegyiket megszerezni. Hanem arra, hogy rajuk kell utazni, oket el tudom kepzelni a csapatban. Ha Mbappe nem jonne ossze, akkor Haaland a kovetkezo opcio, Camavinga is a jovot kepviseli, es meg van par jatekos, akire kellhet a penz.Süti írta: Mbappe, Haaland, Camavinga meg a többi játékos?Nem a City vagyunk...
HozzászólásSzerző: Reteti » 2021. augusztus 5., csütörtök 14:58
Süti írta: Mbappe, Haaland, Camavinga meg a többi játékos?Nem a City vagyunk...
[/quote osszuk el öket....bappe es cama mehet a Realba haaland gyerek meg a bayernbe ha igy jo neked
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 5., csütörtök 14:27
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. augusztus 5., csütörtök 12:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 5., csütörtök 12:21
Nem létezikCsabi írta:kodo írta tegnap este ide, hogy átadólistás mert nem kell carlettónak.Realista24 írta:
De James nem kellett ZZ-nek, Iscoval meg elvan Carlo. Sőt, szerintem képes lenne alapozni is rá![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 5., csütörtök 11:43
kodo írta tegnap este ide, hogy átadólistás mert nem kell carlettónak.Realista24 írta:De James nem kellett ZZ-nek, Iscoval meg elvan Carlo. Sőt, szerintem képes lenne alapozni is ráCsabi írta: nem kénytelenek, ami miatt jamesért se fizettek egy centet sem. mi örülünk hogy felszabadul nettó 8 a fizeteseknel + 1 hely a kereben a milan meg örül mert ingyen kukazott egy iscot.![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 5., csütörtök 11:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 5., csütörtök 11:01
De James nem kellett ZZ-nek, Iscoval meg elvan Carlo. Sőt, szerintem képes lenne alapozni is ráCsabi írta: nem kénytelenek, ami miatt jamesért se fizettek egy centet sem. mi örülünk hogy felszabadul nettó 8 a fizeteseknel + 1 hely a kereben a milan meg örül mert ingyen kukazott egy iscot.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 5., csütörtök 10:40
Sztem a legpozitívabb az egészben, h Isco koccol, ha még pénz is jön érte, csak bónusz.. Ha nem, legalább már nincs itt, egy kolonccal kevesebb (végre).Csabi írta: nem kénytelenek, ami miatt jamesért se fizettek egy centet sem. mi örülünk hogy felszabadul nettó 8 a fizeteseknel + 1 hely a kereben a milan meg örül mert ingyen kukazott egy iscot.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 5., csütörtök 10:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 5., csütörtök 10:05
Úgy értettem, hogy ha idén akarják a szolgalatait akkor kénytelenek lesznek fizetni érte.Halfkey írta:Azért Varane nemhiszem hogy nem kellett a klubnakRealista24 írta:
Amiért Varane-ért is.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. augusztus 5., csütörtök 10:03
Azért Varane nemhiszem hogy nem kellett a klubnakRealista24 írta:Amiért Varane-ért is.Csabi írta: isconak 1 éve van a szerződéséből, a klubnak nem kell. miért fizetne érte bárki is akár 1 centet is? ingyen lesz ebből, és még igy is jó.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 5., csütörtök 9:31
Amiért Varane-ért is.Csabi írta: isconak 1 éve van a szerződéséből, a klubnak nem kell. miért fizetne érte bárki is akár 1 centet is? ingyen lesz ebből, és még igy is jó.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. augusztus 5., csütörtök 9:14
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. augusztus 5., csütörtök 6:48
Odriozolát a tavaszi teljesítménye után kicsit sajnálom, illetve Carvajal sérülékenysége miatt lehet megtartanám még egy évre. De mivel most még pénzt lehet belőle csinálni nem annyira bánom. Isco nem tudom mennyit érhet ezzel az egy év szerződésével, de ez a 30 millió nagyon jól hangzik a két játékosért.kodo írta: Isco és Odriozola is átadólistán szerepel a Real Madridnál, miután Ancelotti nem tart rájuk igényt. A Tuttosport szerint a vasárnapi Real-Milan meccs után tárgyalóasztalhoz ülhet a két klub, ugyanis a Rossoneri mindkét játékos iránt érdeklődést mutat.
30 millióért mehet a kettő. Felolem 30 reszletben is kifizethetik.
Calhanoglout nem pótolta meg a Milan, nem hiába írjak ennyire Iscot nekik.
Odri ha rajtunk marad az meg a kisebb probléma, bar lehetne belőle valamennyit csinálni.
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. augusztus 4., szerda 21:10
szerintem Iscot ingyen is el lehet engedni, ha nem mi álljuk a bérétkodo írta: Isco és Odriozola is átadólistán szerepel a Real Madridnál, miután Ancelotti nem tart rájuk igényt.
30 millióért mehet a kettő. Felolem 30 reszletben is kifizethetik.
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 4., szerda 20:42
HozzászólásSzerző: SzB » 2021. augusztus 4., szerda 20:02
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem