Grealish will become the most expensive English player ever.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 4., szerda 17:35
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 4., szerda 11:58
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 4., szerda 9:04
Kerlon írta: Pont ebbe a Chelseabe illene a legjobban.
De ja, ebből a szempontból pláne menjen!kodo írta: Vigyék csak el, addig se kell nekik Haaland. Remelem a city meg behuzza Kanet.
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. augusztus 4., szerda 8:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 4., szerda 8:38
Pont ebbe a Chelseabe illene a legjobban.raul 4 ever írta:Pad'em írta: Chelsea formal bid for Romelu Lukaku has been confirmed by CFC sources too. €100m guaranteed and Marcos Alonso, turned down as Inter want to keep Lukaku.
Inter expect Chelsea to try again for Lukaku. He’s currently under contract until 2024 - €7.5m net per season.
Haaland megsúgta Abráéknak, hogy fehér a szíve?![]()
![]()
Ez olyan, mint egyik haverom, meg a nője, vagy 6szor szakítottak mire összeházasodtak..
Azokon is röhögött a falu, mosoly nélkül e mellett sem tudok elmenni.. Jozé eladta, visszavette, nagy love story ez a Lukaku-Chelsea, pedig amúgy jobban járna az olasz focival, pl-ben megint egy lesz a sok közül.. De azt sem értem a jelenlegi chelsea-be minek? Ok, h Werner sem jött be, de sztem a belga sem...
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 4., szerda 8:32
Pad'em írta: Chelsea formal bid for Romelu Lukaku has been confirmed by CFC sources too. €100m guaranteed and Marcos Alonso, turned down as Inter want to keep Lukaku.
Inter expect Chelsea to try again for Lukaku. He’s currently under contract until 2024 - €7.5m net per season.
![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. augusztus 3., kedd 23:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 3., kedd 13:19
Rég lekiscsapatozta őket és ő olyanba nem igazolPad'em írta: Chelsea formal bid for Romelu Lukaku has been confirmed by CFC sources too. €100m guaranteed and Marcos Alonso, turned down as Inter want to keep Lukaku.
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 3., kedd 12:44
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 2., hétfő 17:13
Tudok még egy szélsőt, aki többe került, mint Sancho. Valami dagadt belga gyerek.ziro4vr írta:Ja, volt az a hír hogy Pepe meg White többe került mint Sancho meg Varane. GG.MorataMartin írta: Csak számomra hihetetlen, hogy az Arsenal 85 millió euróval a 2. legtöbbet költötte a Mu után Angliában és mégis olyan érzésem van, mintha semmit nem csináltak volna. Hogy adhattak ki 58 millió euró ezért a Ben Whitért?:O rajta kívül még jött ez a Tavares és Lokonga nevű kölök a kispadra.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 2., hétfő 16:40
Ja, volt az a hír hogy Pepe meg White többe került mint Sancho meg Varane. GG.MorataMartin írta: Csak számomra hihetetlen, hogy az Arsenal 85 millió euróval a 2. legtöbbet költötte a Mu után Angliában és mégis olyan érzésem van, mintha semmit nem csináltak volna. Hogy adhattak ki 58 millió euró ezért a Ben Whitért?:O rajta kívül még jött ez a Tavares és Lokonga nevű kölök a kispadra.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. augusztus 2., hétfő 14:28
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2021. augusztus 2., hétfő 14:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 2., hétfő 7:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 1., vasárnap 22:51
Leprolizol aztan szamonkersz noname szemelyeskedoket. Te se vagy mar a regi.ziro4vr írta: Látom elharapóztak itt a kedélyek, Kerlon megint proli, valaki noname arc személyeskedik ellenem..csak a szokásos.![]()
Értő olvasás, a brazil gyerekről azt mondtam ha jó áron el lehet hozni (=40 milla környéke) akkor elhoznám, mert: több potenciál van benne mint Benzeman kívül bárkiben elöl jelenleg, több gól és gólpassz ergo veszély van benne mint Benzeman kívül bárkiben, 3 poszton is elvan és Carlo is ismeri. Továbbra sem értem az MBappé vagy senki gondolatsort, tele vagyunk középszar emberekkel akik már eleget bizonyítottak ahhoz, hogy ne vegyük őket komolyan, és 1 ember érkezése nem fog csodát okozni, ideje felébredni a téli álomból. Nincsenek már a piacon rejtett kincsek, 100 milliós emberek vannak meg a túlszopott angolok..ettől még sajnos muszáj frissíteni, mert sem Vini J sem Asensio nem lesz jobb. Aki minőséget keres, nézzen best of 90's vagy 2000's videókat. Szóval ezért hoznám a brazilt a fent említett áron.
Marianot nem tudom ki hozta ezzel párhuzamba, de ért hozzá mit ne mondjak.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 1., vasárnap 22:20
Nekem életfelfogásom is ez, hogy ha váltani kell valamit, mert nem jó, a sz@r helyett nem kell a f*s, csakmert már legalább nem a sz@r-t nézed tovább (kocsi, meló, akármi)..ziro4vr írta: Látom elharapóztak itt a kedélyek, Kerlon megint proli, valaki noname arc személyeskedik ellenem..csak a szokásos.![]()
Értő olvasás, a brazil gyerekről azt mondtam ha jó áron el lehet hozni (=40 milla környéke) akkor elhoznám, mert: több potenciál van benne mint Benzeman kívül bárkiben elöl jelenleg, több gól és gólpassz ergo veszély van benne mint Benzeman kívül bárkiben, 3 poszton is elvan és Carlo is ismeri. Továbbra sem értem az MBappé vagy senki gondolatsort, tele vagyunk középszar emberekkel akik már eleget bizonyítottak ahhoz, hogy ne vegyük őket komolyan, és 1 ember érkezése nem fog csodát okozni, ideje felébredni a téli álomból. Nincsenek már a piacon rejtett kincsek, 100 milliós emberek vannak meg a túlszopott angolok..ettől még sajnos muszáj frissíteni, mert sem Vini J sem Asensio nem lesz jobb. Aki minőséget keres, nézzen best of 90's vagy 2000's videókat. Szóval ezért hoznám a brazilt a fent említett áron.
Marianot nem tudom ki hozta ezzel párhuzamba, de ért hozzá mit ne mondjak.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 1., vasárnap 21:53
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 1., vasárnap 12:48
Jaja, ugyanannyi értelme volna idehozni, mintaz x+ 100ik új esélyt megadni minden szezon elején Isconak. Papíron lehet argumentálni mellette, hogy nem nettó hülyeség, de a valóságban az..Kerlon írta:Richarlison az Evertonban is akkor szerezte a goljai tobbseget, amikor csatar volt es nem szelso. Szerintem o egy szimpla "ero" jatekos, se nem okos, se nem kifejezetten ugyes.alexoxladjackoxi írta:
De ő nem center? Benzemával tudnak együtt játszani?
Teljesen felesleges es draga igazolas lenne o ide.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. augusztus 1., vasárnap 12:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 1., vasárnap 11:56
Richarlison az Evertonban is akkor szerezte a goljai tobbseget, amikor csatar volt es nem szelso. Szerintem o egy szimpla "ero" jatekos, se nem okos, se nem kifejezetten ugyes.alexoxladjackoxi írta:De ő nem center? Benzemával tudnak együtt játszani?Marky írta:
Ott van Mariano, ugyanezt tudja.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem