Hú b+sebydani írta:Akkor is érdekelnek a sógorlátogatások, ha ők is Budapesten laknak?Realista24 írta: Volt valaki mostanság sógoréknál kocsival? Határellenőrzés tapasztalat érdekelne.![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 6., péntek 22:25
Hú b+sebydani írta:Akkor is érdekelnek a sógorlátogatások, ha ők is Budapesten laknak?Realista24 írta: Volt valaki mostanság sógoréknál kocsival? Határellenőrzés tapasztalat érdekelne.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. augusztus 6., péntek 22:24
Akkor is érdekelnek a sógorlátogatások, ha ők is Budapesten laknak?Realista24 írta: Volt valaki mostanság sógoréknál kocsival? Határellenőrzés tapasztalat érdekelne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 6., péntek 22:19
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 5., csütörtök 17:40
Nemtom elég inputot kaptál-e, abban tudok segíteni honnan nelordgabi írta: Első Budapesti tűzijátékomra készülünk, előtte nap egy jó kis Leander Kills koncert...![]()
A kérdésem az lenne, hogy honnan érdemes követni a tűzijátékot? Igazából kora reggel tervezünk elindulni a városba, érdekelnek a vadászgépek a Duna felett, a Parlamentnél a zászlófelvonás, stb., szóval idő lesz rá, hogy korábban oda menjünk a legjobb helyre, mik a tapasztalatok?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. augusztus 5., csütörtök 10:02
Ezt akartam írni csak nem akartam letörni a lelkesedést: TVben sokkal jobban látszik minden.Marky írta:Ha a tuzijatek erdekel, akkor a TV-bol.lordgabi írta: A kérdésem az lenne, hogy honnan érdemes követni a tűzijátékot?
Ha a hangulat, akkor valamelyik rakpartrol. Neztem mar Budarol es Pestrol is, ha jo helyet akarsz erdemes mar delutan leulni valahova, mert ilyenkor a fel varos ott lesz.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 5., csütörtök 9:40
Ha a tuzijatek erdekel, akkor a TV-bol.lordgabi írta: A kérdésem az lenne, hogy honnan érdemes követni a tűzijátékot?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. augusztus 4., szerda 22:39
Azt hittem dezodorsoadroli írta: Ezt csak úgy itt hagyom, legyen min csámcsogni, úgyis rég volt már téma![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. augusztus 4., szerda 20:31
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. augusztus 4., szerda 12:16
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. augusztus 4., szerda 12:04
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2021. augusztus 4., szerda 11:50
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. augusztus 4., szerda 11:21
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 4., szerda 11:04
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. augusztus 4., szerda 10:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 4., szerda 10:30
Én Lime-oztam nem rég Krakkóban és isten adta áldás, ha nem akarsz tömegközlekedni.nmate írta: Roller téma nagy plusz egy.
Lime: Kibaszott környezetszennyező, zavaró, igénytelen és retardáltak menne vele szinte kizárólag
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. augusztus 4., szerda 10:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. augusztus 4., szerda 10:11
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. augusztus 4., szerda 9:41
Deák téren járok sokat, egy fertő az a hely, olyan lett mint régen a blaha.füst írta:
Hát ez az, hogy ennyit sose láttam. Nem volt szokatlan jelenség régen se, különös tekintettel bizonyos közlekedési csomópontokra meg aluljárókra. De ami most megy az nagyon kemény. Nem szeretnék konkrét példákat írni, mert nincs hozzá gyomrom, meg más délelőttjét sem szeretném elrontani, de most konkrétan a körúton sétálva azt látom hogy ott hever egész India-Külső.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. augusztus 4., szerda 9:35
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem