A kolléga itt a következőt írta:raul 4 ever írta:Itt Győr környékén van kb. a világ összes körforgalmának a 80%-a, de nem csak a prémiumos nem indexel. Az irányjelző használata valahogy nem dívik, pedig full alap kéne legyen..reeed_ati írta:
Nálam a fabiasok, mar ideges vagyok ha meglátok egyet is, legnagyobb szüttyögők, folyamat lekèsem a zöldet miattuk..![]()
![]()
Másik, hogy mennèk be a körforgòba ès a gyökèr aki jönne ki, nem indexel, ìgy kènytelen vagyok megállni, holott nem lenne rá szüksèg, ha látom, hogy jönne ki..(leginkább bmw-s problèma ez)![]()
Am. sztem a sok céges kocsi miatt "barmult el" a skodás összkép, nálunk minden munkatársam úgy megy velük, mint ha téridőgépek volnának..
A szüttyögők egyébként mindig iszonyúan fájnak annak, aki már valaha volt kamionban. Egy hatvanazó hülye miatt a bécsi lejtőn 5 perccel később érsz a határra és addigra már pont belefutsz a full kontrolléba, elfogy a vezetési időd, nem érsz haza, megmelegszik a sör, a kutya a fűre sz@rik.. Rémálom..
Továbbá, minden egyes 15 km/h lassulással 10mp-et vesztessz kilóméterenként (falun kívüli 90 maxhoz képest)--> szóval 20km alatt ha buksz 3 percet persze nem tűnik soknak, de akinek a "véribe van", hogy ha lehet haladni, akkor menne 90-92-vel irtóra idegesítő..
“ a lassan haladó autó sokkal veszélyesebb. Ez nem is lehet vita tárgya, ez tény.”
..Mindezt arra, hogy leírtam, hogy ha lassan megy nyugisan kivárom a biztos előzési lehetőséget, addig élvezem a tájat, majd előzök és megyek a saját tempómban tovább és nem stresszelem a másikat..
Az, hogy mi idegesítő, mert valaki türelmetlen egy szerencsétlenebbül vezetővel és mi a SOKKAL VESZÉLYESEBB..azért az magyon nem uaz.
2db kamionsofőr barátom van(igaz svédek és itteni kamionos körülményekkel, gondolom nincsenek agyon stresszeltetve) a legnyugodtabb emberek akiket ismerek és türelmesen vezetnek privátban is amúgy.