Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. október 30., szerda 12:59

h3x0r írta:A Stargate Atlantis es Universe minosegben elmarad az SG-1-tol?

Az Atlantis nálam átvitte a lécet, korrekt volt. A Universe viszont gyors kaszát kapott tőlem. Szvsz, ha bejött anno az SG-1, akkor az SGA sem fog csalódást okozni. A felépítése és a humora is hasonló. Az SGU viszont...ízlések és pofonok, de nekem nagyon nem jött be.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 30., szerda 12:53

A Stargate Atlantis es Universe minosegben elmarad az SG-1-tol?

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 30., szerda 0:07

pheco írta:HIMYM 9x7
Na végre egy jó rész, ez volt a legjobb eddig ebből az évadból. Nagyon itt az ideje, hogy vége legyen, elfáradt már ez a sorozat a 4. évad után. Még a 6. meg 7. kicsit jobban sikerült, de azok sem hasonlíthatóak az első 4-hez.
Nekem is tetszett ez a resz. Par hete egyik ismerosommel utaztam es a masodik evadbol nezett par reszt. Eg es fold a kulonbseg a mostaniakhoz kepest. Szamomra az 5. es 6. evad volt gyenge, a 7. elso fele nagyon izgalmas volt, a masodik fele kevesbe, a 8. evad pedig egy tipikus lezaro evad lett volna.

Spoiler a 8. evad vegeig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azzal, hogy Barney es Robin osszejottek az evad elso feleben, adta magat a helyzet, hogy Ted is megtalalja az anyukat. Erzodott, hogy a teli szunetben szoltak az iroknak, hogy kell meg egy evad..

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. október 29., kedd 23:43

HIMYM 9x7
Na végre egy jó rész, ez volt a legjobb eddig ebből az évadból. Nagyon itt az ideje, hogy vége legyen, elfáradt már ez a sorozat a 4. évad után. Még a 6. meg 7. kicsit jobban sikerült, de azok sem hasonlíthatóak az első 4-hez.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 29., kedd 14:03

kelemen.istvan írta:TWD
Tudom,hogy szőrszálhasogatás DE
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért a sofőr tekergeti a rádióállomást?? :roll: Fel lehetett volna építeni úgy is,hogy belerohannak egy hordába,hogy egyre több zombi van körülöttök,de mirá rájönnek a tutira akkor mr nem tudnak visszafordulni..
Amúgy jó kis rész volt szerintem :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A sofor mellett Michonne ult, aki viszont nem ert az ilyen bonyolultabb keszulekekhez, mint a radio. :mrgreen:

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. október 29., kedd 13:31

TWD
Tudom,hogy szőrszálhasogatás DE
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miért a sofőr tekergeti a rádióállomást?? :roll: Fel lehetett volna építeni úgy is,hogy belerohannak egy hordába,hogy egyre több zombi van körülöttök,de mirá rájönnek a tutira akkor mr nem tudnak visszafordulni..
Amúgy jó kis rész volt szerintem :)
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. október 29., kedd 10:34

Realista24 írta:Homeland
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annak ellenére, hogy sok volt a kiszámítható "fordulat" benne, jó rész lett. Továbbra sem értem a Brody lányt minek mutogatják részenként 15 percben. Ha nem mossák össze valahogy úgy a szálakat, hogy annak értelme is legyen, akkor no comment. Viszont elérték, hogy várom a hétfőt, ez pedig jó. :)
Bizony, beindultak a dolgok.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A Brody lány engem is idegesít, igazán hanyagolhatnák. Az apjával viszont lassan kezdhetnének valamit, ha már a csatorna nem engedte meg az íróknak, hogy megöljék.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 29., kedd 7:59

Homeland
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Annak ellenére, hogy sok volt a kiszámítható "fordulat" benne, jó rész lett. Továbbra sem értem a Brody lányt minek mutogatják részenként 15 percben. Ha nem mossák össze valahogy úgy a szálakat, hogy annak értelme is legyen, akkor no comment. Viszont elérték, hogy várom a hétfőt, ez pedig jó. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 28., hétfő 23:59

TVD (szimpla V-vel! :) ) ====> The Originals 1x01 + 1x02

Fogták az ősi vámpírokat és átpakolták őket egy másik városba, egy másik storyval és néha egy kis múltidézéssel is, hogy kiderüljön még jó sok minden a múltjukról. Akinek sok volt Elenából annak nagyon is ajánlott. Itt továbbra is tépkedik ki a szíveket és csak úgy hullanak az emberek/vámpírok és "egyebek".
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az új csavar, hogy Klaus egykori mentoraltjának van egy titkos fegyvere, egy elképesztő erejű boszi (?) aki még az ősi vámpírokat is kirepíti az ablakon külön érdekessé teszi a dolgokat. Klaus fő célja visszavenni ami a tanonca ellopott tőle, ám ez így nagyon nehéz lesz...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2013. október 28., hétfő 22:44

TWD

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg kurva jó rész volt :D Ez vírus dolog sokaknak nem jön be, szerintem jó, mert kellet már egy kis feszkó , ellentétek kiéleződése stb, amit a vírus miatti para meg is teremt.Meg ide mást nagyon nem is tudtak volna kitalálni-ugye börtön, össze vannak zárva kis helyen,nincs higénia ... adja magát.Még visszatér a Govenor is, de azt sztem későbbre tartogatják. Most, hogy Darylék ott ragadtak a picsába, ugye gyógyszert se tudnak vinni a börtönbe, eléggé eldurvulhatnak a dolgok, innen még sok minden történhet.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 28., hétfő 17:03

TWD 4x3
mocsok írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a betegség téma annyira nem tetszik. unalmas.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez olyan, hogy ki akarnak irni egy szereplot, semmi ertelmes nem jut az eszukbe, ezert inkabb megbetegitik. Habar igy hirtelen nem jut eszembe mas erdekes megoldas arra, hogy a harmadik evad vegen erkezett sok no name emberket kiirtsak. A belso viszaly nem eleg eredeti, mig betorni nem fognak a bortonbe, mert vedve vannak.
Viszont ezek a kirandulos reszek jokra szoktak sikeredni. Pl amikor a "Farm ahol elunk" reszekbol elugrott Glenn es Maggie a gyogyszertarba es dugtak egy jot :D vagy amikor Shane agyon lotte a vadasz csavot (aki meglotte Sophia-t) azert, hogy mentse a sajat eletet. Vagy eleg csak par resszel visszamenni, amikor az ABC-ben kirandultak :D A ket neger csavo kozul valamelyik tuti hogy meghal a kovetkezo reszben.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 28., hétfő 16:51

TWD

Az első két rész jobban tetszett.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát nehogy már Glenn patkoljon el a bdsrstnt. Meg az öreget is bírom de úgy látszik nagyon fel akarja áldozni magát. Ty-t meg szerintem simán megharapták, ha nem az akkor óriási rendezői fail. Darylék meg jó nagy szarban vannak kocsi nélkül az isten háta mögött. A rádióüzenet meg érdekes volt lehet, hogy hamarosan tipli lesz a börtönből, főleg ha az a horda elér odáig, simán lezúzzák azt a gyenge drótkerítést.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. október 28., hétfő 16:48

twd 4x3

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a betegség téma annyira nem tetszik. unalmas.
örülök, hogy rick talán elmozdul ebből a világbéke hangulatból.
a kissrác megint kezd idegesíteni, pedig egyszer már sikerült megbarátkoznom vele. :D

a vége tetszett. abból még sok mindent ki lehet hozni. jó lenne egy fasza zombiírtás, már hiányzik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 28., hétfő 16:40

TWD 4x3
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!- Mar az evad kezdet ota azt varom, hogy a sok ismeretlen szereplok utan a foszereplok kozul ki kapja el eloszor a virust. Hat Glenn huzta a rovidebbet. :ike:
- a resz elejen mar sejtettem, hogy Carol gyujtotta fel a ket embert
- nagyon bejott amikor Rick begurult es sz.rra verte Tyreese-t.
- azert a resz vegen szep kis zombi sereg gyult ossze :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. október 28., hétfő 0:44

Gabo írta:Ez egy időben játszódik a Batmannal? Mint a Shield a Bosszúállókkal?
Kábé. Ez a DC univezum, összeköttetésben van mindennel ami DC.
s0203:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ra's pedig - ahogyan eddig leszűrtem - a mestere Kanárinak.
Gascoigne írta:Hááát, azért jókorát hanyatlott a színvonal az első évad után.
Kétségtelenül. De a szememben annyit nem esett, hogy kaszáljam, Harvey még mindig annyira menő, hogy saját maga viszi a prímet. Mike viszont... :-(

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. október 27., vasárnap 23:50

TBBT
Gascoigne írta:Teljesen jogos. Nem tudom, hogy az arcberendezkedése ilyen, vagy úgy általában a színészi képességeiből telik ennyire. Az a fejhang pedig...
Parszor hallottam Bernadettet interju kozben, joval normalisabb hangja van.
En egyre jobban birom, ahogy Amy tobbet szeretne Sheldontol :lol:

Vunderson es Zuperszexi 1x3
Nem volt ez olyan rossz. A fahejas poent, az sms-eket meg az oregebbek altal kitalalt fogalmakat is birtam :D Azt mondjuk meg mindig nem ertem Boros Lajosnak mi szerepe van a musorban.. Frei Tamas meg egy kis intelligenciat is hozott a musorba. Pako meg.. Szerencsere a Morning Show-ban nem jelentkezik tobbe, remelem a tv-bol is sikerul elobb-utobb kitiltani.

Showder Klubb 12x2
A tizedik evad vegen kaszaltam, de kivetelesen elkaptam egy reszt. Dombovari es a Szomszednenik is jok voltak, Rekop Gyorgy meg Trabarnanak hiszi magat, eleg gyenge volt. Orosz Gyorgyot viszont eddig nem ismertem, de nagyon jo poenjai voltak :D

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. október 27., vasárnap 21:49

nmate írta:Suits fanoknak egy kis jó hír: https://twitter.com/sorozatjunkie/statu ... 2503838720 ergo 4. évad berendelve.
Hááát, azért jókorát hanyatlott a színvonal az első évad után. Pedig jól indult, de aztán a rendezők úgy döntöttek, hogy a top ügyvédek fasza kis hatalmi játékai helyett inkább a szappanoperákat megszégyenítő megoldásokkal telitűzdelt csöpögős magánéletüket nézzük, na az nem használt a sorozat nézhetőségének. Ha folytatódik a trend (és miért ne folytatódna), akkor én szerintem nem fogok a negyediknek nekifutni. :|
Engem jobban idegesít Bernie, néha még akkor is vigyorog amikor ideges, nem lehet kiigazodni azon a csajon. :lol:
Teljesen jogos. Nem tudom, hogy az arcberendezkedése ilyen, vagy úgy általában a színészi képességeiből telik ennyire. Az a fejhang pedig...

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. október 27., vasárnap 21:45

amyt viszont valahogy kiírhatnák, nagyon idegesítő szerintem a karaktere.

Engem jobban idegesít Bernie, néha még akkor is vigyorog amikor ideges, nem lehet kiigazodni azon a csajon. :lol:
Amy szerintem teljesen jó.

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. október 27., vasárnap 21:39

Gabo írta:Arrow

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most akkor Ra's al Ghulal mi van?
Ez egy időben játszódik a Batmannal? Mint a Shield a Bosszúállókkal?

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. október 27., vasárnap 21:33

Arrow

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most akkor Ra's al Ghulal mi van?

Vissza: