Ilyen gyenge szövegre, csak hasonlóval lehet reagálni. Ellenfél pedig nem lehetsz, mert annyira súlytalan vagy.aleksz írta:Realista24 írta:
Durva coming outot tolsz. Eddig csak annyit tudtunk, hogy kicsi neked, most már pontos méretet is. Ez durvább lesz, mint a kefíres sztori, viszont a meccset csak én nyerhetem.![]()
A felvetésedhez; pont annyira voltam képben mint bárki más, aki googlezik. Gyakorlati tapasztalatokra voltam kíváncsi, meg is kaptam.![]()
Persze, hogy te nyerheted, mivel te vagy az admin, ezt mar az elejen leszogezted. Bar, azt hittem meltobb ellenfelben lelek benned, de ez az ovis “a tied kicsi, nem is az enyem!!!” szoveg nagyon gyengere sikerult. Alapveto dolgokat nem tudtal, nem kell hozza google, hogy ezeket tudja az ember. De, ha kell leiras, hogyan kell enni egy huslevest, szoljal nyugodtan, segitek neked, aprolekosan leirok mindent.
Majd szép lassan ki leszel tiltva, és újra és újra regisztrálsz. Majd jönnek az újabb gyerekes sértegetések, stb. ahogy azt a te kategóriád csinálni szokta.
De azért örülök, hogy még mindig motiváció tudok lenni a csőcseléknek.