Alonso parádé volt, az meg vicces ahogy a fekete úriember az űrautóval körbeutazta a mezőnyt, kicsit komolytalan. Ja és a hollandok elég aljasokká válnak 2 heineken után.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. augusztus 1., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 1., vasárnap 21:58
Remélem Ocon meg 3dekát leizzadt még a végén és nála sem lesz meg a minimum határ és Tudjukki lesz a győztes végülalexoxladjackoxi írta: Vettelnek nem volt elég üzemanyag a leintés után az autójában, lehet ki fogják zárni.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 1., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 1., vasárnap 19:32
Ja és azt hiszem Vettel-ről és Ocon-ról volt még szó mert rossz helyen álltak meg vagy mi.halamadrid írta: Lehet, hogy hülyeséget mondok de nem tudtok valamit arról, hogy Vettel-t és több versenyzőt is miért idéztek be?
Valami random insta posztban láttam, de már nem is találom. Vettel-t talán a szivárványozás miatt, de mondom lehet, hogy hülyeség.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. augusztus 1., vasárnap 19:30
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. augusztus 1., vasárnap 19:27
https://instagram.com/stories/lordgabi9 ... hare_sheetraul 4 ever írta:Gabi: neked meg most komolyan egy felesleges/nemkívánt Ocon szelfi virít a telefonodon??
Szép..![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. augusztus 1., vasárnap 19:23
Russel tényleg egy külön kategória...Remy írta:De tényleg...lordgabi írta: Tegnap véletlenül keveredtem a Deák Ferenc téren abba a tömegbe, ami a szálloda előtt várta a Formula 1 pilótákat, megjöttek először a Ferrarisok, hozzám repült az egyik tolla amivel autógramot osztott. Annyira nem érint a téma, de épp velem szemben volt akkor a következő csapatból az egyik pilóta, Oconról volt szó, elvette hát a telefonomat, csinált egy szelfit, a többi pedig történelem...Remy vagyok egy párhuzamos univerzumban.
![]()
![]()
![]()
![]()
Russell!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 1., vasárnap 19:16
De tényleg...lordgabi írta: Tegnap véletlenül keveredtem a Deák Ferenc téren abba a tömegbe, ami a szálloda előtt várta a Formula 1 pilótákat, megjöttek először a Ferrarisok, hozzám repült az egyik tolla amivel autógramot osztott. Annyira nem érint a téma, de épp velem szemben volt akkor a következő csapatból az egyik pilóta, Oconról volt szó, elvette hát a telefonomat, csinált egy szelfit, a többi pedig történelem...Remy vagyok egy párhuzamos univerzumban.
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 1., vasárnap 18:37
Itt kb azon múlt ki az akit nem sikerül letarolni az első kanyarban. Bottasban benne volt a szar rajt és nagyon akart valamit, csak hát amikor igéri magát meg nagyon akar az pont olyan szar mint amikor nem...Strollt viszont abszolút nem értem. Lement a főre, esőben, meg mi a tökömet akart ott hátul vitézkedni amikor mindenki aki él és mozog elmondta a rajt előtt, hogy esőben ez várható és csak elkell fordulni.alexoxladjackoxi írta: Akkor majd én kezdem a károgást, ha mindenki elégedett.Először is, Alonso tényleg zseniális, de nem csak a védekezése miatt, hanem az egész futamon gyorsabb volt Oconnál, csak sajnos nem ő keveredett az élre az elején. Sajnálom is ezért, szerintem azért nem volt neki annyira jó látni, hogy nem ő szerezte az Alpine első győzelmét, hiába van elismerve azzal is, hogy ő lett a nap versenyzője. Egyébként Vettelnek szurkoltam, valahogy sosem csíptem ezt az Ocon gyereket. Nem olyan jó versenyző egyáltalán, persze lehet köcsög vagyok, hogy erről beszélek, miután megnyerte a futamot.
![]()
Verstappen és Raikkönen peche is felcseszte az agyamat, Hamilton pedig sajnos már vezeti a bajnokságot.Szóval maga a futam élvezetes volt, a kimenetel már kevésbé számomra. Bottast remélem elküldi Max vagy Norris melegebb éghajlatra. Mondjuk Strollt is Leclerc.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. augusztus 1., vasárnap 18:25
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 1., vasárnap 17:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. augusztus 1., vasárnap 17:19
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 1., vasárnap 17:10
HozzászólásSzerző: impossible » 2021. augusztus 1., vasárnap 17:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. augusztus 1., vasárnap 17:08
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. augusztus 1., vasárnap 17:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. augusztus 1., vasárnap 16:54
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. augusztus 1., vasárnap 16:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. augusztus 1., vasárnap 16:44
Mintha tegnap kezdted vopna kovetni az F1etalexoxladjackoxi írta: Istenem, Kimi 10 másodperc. Mintha nem a csapat hibája lenne, hogy kiengedték. Vicc az egész.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. augusztus 1., vasárnap 16:42
Uccsó helyről simán nyeri. De nem, nem űrautó. 3 seccel gyorsabb, mint a többiek. Komolytalan az egész.Remy írta: Innen is megnyeri. Simán.
Jelenlévő fórumozók: 51 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem