aleksz írta:
___Samy___ írta:
Mire megvesszuk Bappet, korulotte kb cserelhetunk le mindenkit, hogy gyoztes csapat legyen mellette.
Ezt nem tudja epp esszel felfogni sajnos…
Mondjuk azon szerintem ne csodalkozz, hogy nem beszel veled.
mexes írta:
Azért azt vegyük figyelembe hogy perezek nem azt nézik hogy idén meg tudjuk e verni az alavest 1-0ra vagy sem.
3-5 évre van terv. Szerintem jól csinálták CR óta is, egy dolgot leszámítva ami ZZ visszahozatala volt. Nem illett össze a projekt az edzővel. Szeretem imádom de nem véletlen hogy nincs egy épkézláb fiatal sem beépítve, vagy aki most értékesíthető érdemi összegért.
Ment mindegyik 10 percet év elején, pipa, majd szépen makacskodva játszott az aranycsapat csapágyig. Ők legalább szívből mèg elhúzták a szarvagont valameddig. Aztán láttunk egy jól teljesítő Militaot, vagy nulla költségű Miguelt, Blancot mikor kényszerből már berakta őket. Lett volna még... De csak elértéktelenedtek végül.
Mindenki generáció valtasert könyörög két éve de aztán ennek csoportnak a fele lincsel most, hogy végre elkezdődött.
Jövőre kell alkotni, mikor kiporog a 4BL mámorban meghosszabbított kiégett mag. Mindezt egy olyan fos foci világában, ahol 3-4 csapat két kezdővel áll ki mert kurva mindegy mennyire veszteséges míg mások a normál szabályok szerint játszanak...
Varane, Ramos hiányozni fog. De egyszer lépni kell, velük jókor tették. Marcelot és Iscot is el kellett volna már tenni innen (akárhogy). Mert már nincs jelenuk és itt nincs idő nosztalgiázni... Mindent Bappera, meg mindent 2022-26ra...
Ez a baj, hogy Isco, Marcelo, Jovic, Bale, Mariano de akar mar irhatnam Hazardot is, meg mindig itt vannak. Oke, hogy eladjuk meg elengedjuk, akit muszaj, de igazsag szerint a fent emlitett neveknek kellett volna legeloszor tavoznia, nem Varanenak meg Ramosnak. Ezzel kellene mar kezdeni valamit, de hat a hirek most is arrol szolnak, hogy Ancelotti orul a fenti nevsornak.