Bőven tudta ő szerintem hogy kevés lesz, látszik a nyilatkozatain is..korrekt.
Ezt Milákra mondtam te bélproblémás.
Plusz te most lecsávóztál egy nőt? Mocskos libsi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 27., kedd 12:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 27., kedd 12:45
Már hogyne lehetne rá egy rossz szavunk sem?ferni írta:Rióban még értem a dolgot, ott azért leúszott mindenkit is, de hát most tudta mindenki nincs nagy formában és már egy éremnek örülni kell... Erre megint eljátsszák...csababarca írta: Katinka korrekt.
200pillén visszalépett, csak úgy mint Rióban.
És ezért nem mehetett Jakabos abban a számban most…mert a szövetség Katinkát favorizálta.
Sűrű a menetrend, ezt nem tudták már előre hogy nem fog beleférni? Rióban sem fért bele bmeg.
Katinkának tuti rosszul jött ez a plusz egy év, egy rossz szavunk nem lehet rá, de ez nagyon nem korrekt, hogy zsinórban kétszer meghúzzák ezt.
200on nem létezik hogy ne nyerjen, 100on sztem max 2.-ik hely, ott az amerikai csávó ilyen phelps lite.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 27., kedd 12:32
Rióban még értem a dolgot, ott azért leúszott mindenkit is, de hát most tudta mindenki nincs nagy formában és már egy éremnek örülni kell... Erre megint eljátsszák...csababarca írta: Katinka korrekt.
200pillén visszalépett, csak úgy mint Rióban.
És ezért nem mehetett Jakabos abban a számban most…mert a szövetség Katinkát favorizálta.
Sűrű a menetrend, ezt nem tudták már előre hogy nem fog beleférni? Rióban sem fért bele bmeg.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. július 27., kedd 12:25
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. július 27., kedd 11:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 27., kedd 11:30
Egy nagyon szimpatikus szerény bringás. Nagy kár hogy már az első körben elcsúszott, ha az nincs akkor szerintem éremért ment volna. Az utolsó sorból került fel top3-ba a rajt után. Megvan a tehetség, az egyik legjobb csapatba igazolt, a befutónál is super talentnek nevezték őt. Valószínűleg azért lassan átnevelik országútra, de abszolút Ő lehet a jövő egyik nagy bringása a női mezőnyben.p.csabi1 írta: De nagy eredményt ért el Vas Kata Blanka.Le a kalappal!![]()
![]()
A kiabálásra keltem fel,akkor hagyta ott a holland csajt azt hiszem.Mondom mi a fasz van és látom hogy negyedik.Onnantól már megnéztem végig.
Annyira jó ilyen fiatal tehetségeket látni.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. július 27., kedd 11:12
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 26., hétfő 14:12
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. július 26., hétfő 14:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 26., hétfő 10:09
A nőknél khm.... Izé a kislányoknál a dobogó baszki 13 éves, 13 éves, 16 éves... Mi a faszRemy írta: Belenéztem a gördeszka highlightsokba. Nulla közöm van ehhez a sporthoz, rálépnék a deszkára már borulnék is, de valamiért nekem totál más szint maradt meg anno Tony Hawkéktól, (nem a játékokra gondolok).
Elég semmilyen volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 26., hétfő 9:48
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 26., hétfő 9:32
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. július 26., hétfő 9:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 26., hétfő 9:30
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. július 26., hétfő 9:23
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. július 26., hétfő 9:16
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 26., hétfő 9:05
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. július 26., hétfő 8:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 26., hétfő 7:19
Ezt en is tudom. De a szervezok tablan pl kozolhetik a kulonbseget.Kercsó írta:azt hiszem, az olimpián nincs rádiózás vagy más kommunikáció a csapatok és versenyzők között. ennek az a fő célja, hogy tényleg a legjobb nyerjen, ne az akivel a legjobban taktikázik a csapat.wZoLee7 írta:
Eddig a bringa részénél nagy csalódás ez a szervezés...ilyen nem is értem, hogy a fenébe lehet összehozni. Teljesen máshogy mentek hátul azzal a tudattal, hogy nincs előttük senki, jó lenne valami vizsgálat, hogy nem volt jó infó nyújtás a versenyzők részére vagy csak nem vették észre
én fairnek látom ezt a módszert.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2021. július 26., hétfő 6:16
Mint minden más sport isRealista24 írta: Mennyivel jobb a darts nézőkkel.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem