HozzászólásSzerző: haszi » 2013. május 3., péntek 12:09
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 3., péntek 12:06
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 3., péntek 12:06
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 3., péntek 12:03
Azért nálunk is fontos tényező volt a BL-ben. Támadók közül csak CR és Ő hozta azt amit kell.zolus írta:Karim szinte egyedül vert ki minket a bl-ből anno a Lyonnal.Most meg?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 3., péntek 12:01
CR se játszott jól egyik meccsen se. Adjuk el őt is? Albiolnak mit köszönhetünk? Pár vicces, de megbotránkoztató megmozdulásán? Ember ne csak nézz... Egy meccse volt rossz. Albiolnak, ha egy meccse volt jó idén, abból a kevésből, amikor rátámaszkodtunk.TheodoriK írta:Off: Csak egy BL döntő (cím?) ment el Pepe barátunk formáján.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: zolus » 2013. május 3., péntek 11:56
Az évad legfontosabb meccsén volt pocsék, az a baj.Ha most hétvégén a következő meccsen jobb lesz engem nem vigasztal.De ez nem az ő hibája,Mourinhonak látni,tudni kellett volna milyen passzban van.Nem tudom miért,de itt a Real Madridban valahogy leépülnek a játékosok.Nagyon örültem pl Kaká és Benzema igazolásának.Karim szinte egyedül vert ki minket a bl-ből anno a Lyonnal.Most meg?Egy meccsen szar volt. Na bumm! Kövin jobb lesz.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 3., péntek 11:54
Hát Modric sajnos -és érthetetlen módon- eddig sem volt túl sokszor kezdő. Semmiképp sem adnám el, be kell építeni teljesen a kezdőbe!!mohaola írta:A La Gazetta dello Sport szerint az Inter szeretné megszerezni Luka Modric-ot, arra alapozzák, hogy ha jön Ancelotti és hozza magával Veratti-t akkor a horvátnak nem lesz helye a kezdőbe.
Tornásszák csak, tornásszák felfele!mohaola írta:A Marca szerint Di Maria-ért sorban áll a PSG, Manchester United és a Manchester City is, hátha sikerül egy 40 milliót kihozni belőle.
Máris jobban hangzik mint a 0mohaola írta: Daily Mail szerint megegyezett egymással Mourinho és Abaromic, akiért az orosz 12 millió eurót fizet, és július 1-én jelentik be.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 3., péntek 11:51
A La Gazetta dello Sport szerint az Inter szeretné megszerezni Luka Modric-ot, arra alapozzák, hogy ha jön Ancelotti és hozza magával Veratti-t akkor a horvátnak nem lesz helye a kezdőbe.
remélem is hogy minnél előbb jön a pakk.Az L'Equipe szerint Veratti ügynöke a tegnapi nap folyamán Madridban tárgylat a Real vezetőivel, a fiatal középpályás Ancelotti kedvence és ha jön az olasz akkor 100%-ra ki lehet jelenteni, hogy ő is jön.
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. május 3., péntek 11:47
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. május 3., péntek 11:46
Szerintem meg te vegyél fel egy szemüveget..TheodoriK írta:Nem tudom láttad-e Pepe barátunkat a BVB ellen Dortmundban.. de ha látnál is nem csak néznél (értem ezt a meccsekre) akkor magadat bannoltatnád ki innen sürgősen
Miért kellene várni 2 évet..?TheodoriK írta:Jogos. Ha formában van Kaka akkor ő is jobb ÖzilnélVárjunk 2 évet hátha megint lehoz Pepe egy tisztességes szintet
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2013. május 3., péntek 11:37
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. május 3., péntek 11:36
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 3., péntek 11:30
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 3., péntek 11:23
HozzászólásSzerző: pulci » 2013. május 3., péntek 11:20
Egyetértek veled lehet, hogy Khedira nem egy Alonso sem látásban sem technikailag de múltkor BL magazinban mondták, hogy ő fut és szerel legtöbbet a csapatban és hozzáállásával még sosem volt gond nem úgy mint másoknál...Mike írta:énmeg azt nem értem aki elküldené Khedirát. Essien elmegy, Xabi is valószínű, és amúgy is lassan már inkább hátrányt jelent mint előnyt. Ha Khedira is elmenne marad 0 azaz NULLA középpályásunk. Khedirának mindenképp maradni kell. Ezzel nem azt mondom h a kezdőbe. Kiegészítő embernek tökéletes, ő legalább mindig odateszi magát, mégha ügyetlen is kicsit. Ha mindenkinek olyan hozzállása lenne mint neki v Cének, akkor BL döntőt játszanánk.
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 3., péntek 11:20
Jogos.Kerlon írta:Pepe, ha formában van klasszisokkal jobb Albiolnál. Egy meccsből nem kéne ilyen dolgot levonni...TheodoriK írta:
Légyszives mást piszkálj azzal a miniatűr botocskáddalKöszönöm
![]()
Nem tudom láttad-e Pepe barátunkat a BVB ellen Dortmundban.. de ha látnál is nem csak néznél (értem ezt a meccsekre) akkor magadat bannoltatnád ki innen sürgősen
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 3., péntek 11:14
Pepe, ha formában van klasszisokkal jobb Albiolnál. Egy meccsből nem kéne ilyen dolgot levonni...TheodoriK írta:
Légyszives mást piszkálj azzal a miniatűr botocskáddalKöszönöm
![]()
Nem tudom láttad-e Pepe barátunkat a BVB ellen Dortmundban.. de ha látnál is nem csak néznél (értem ezt a meccsekre) akkor magadat bannoltatnád ki innen sürgősen
HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. május 3., péntek 11:12
Légyszives mást piszkálj azzal a miniatűr botocskáddalAnthony írta:TheodoriK írta:Szerintem Albiol is bőven lehozza a Pepe szintet szóval azzal sincs baj.![]()
Ban please, mást nem tudok mondani
HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 3., péntek 11:06
ha jönni fog ancelotti,márpedig jönni fog,akkor nem fog menni kaká,megadja neki az utolsó utáni lehetőséget is.Egy megérzés : Kaka nem fog távozni
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 3., péntek 11:01
TheodoriK írta:Szerintem Albiol is bőven lehozza a Pepe szintet szóval azzal sincs baj.
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem