R42 leszel, mire ezek távoznak.Realista24 írta:R24 voltam, sziasztok.
Vagy már most ideje lenne nicket upgradelni?

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 23., péntek 12:46
R42 leszel, mire ezek távoznak.Realista24 írta:R24 voltam, sziasztok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 23., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 23., péntek 12:33
Nem mi vagyunk az egyetlenek. MU, Juve, stb. is figyelik a helyzetet, de alapvetően szerintem még mindig arra van a legnagyobb esély, hogy maradjon. Valakit csak meg kell fizessen a Bayern is..reeed_ati írta: Azt írják, hogy felvettük a kapcsolatot Goretzkával, hogy jövőre ingyen minket válasszon.
Azért ingyen pöpec kis deal lenne, főleg hogy Luka és Toni is megy kifelé elég rendesen..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. július 23., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 22., csütörtök 22:45
Pad'em írta: Varane menni fog, a Man U húzhatja az időt, de azért az 50 körülit meg kell adják, annál kevesebbért nem hiszem, hogy eladnánk egy Varane kalibert, még ha kell is a pénz. Vmi olyasmi lesz, hogy 45m + 5m könnyű bónusz (pl, hogy nem ólloz két öngólt BL döntőben) aztán done deal.
Vékonyak lettünk hátul nagyon, de legalabb a támadósor sem erősödik, alakulunk![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 22., csütörtök 22:27
Kettéharapná Pedrit az ifjú pusztító. Ott legalább nem kell kapuralőnie annyit. Kroost feltoljuk balfutóba, előadják fordítva a Pool elleni koprodukciójukat. Csak annyi, hogy Messi legyen a kapus, ill Sergi Roberto maradjon a jobbhátvéd'shutterisland írta: vinyat azert kiprobalhatna ancelotti a clasicon kkp-ban biztos ami biztos.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 22., csütörtök 22:09
ilyen huzasokat annak idejen football managerben csinaltam, de ott is akkor mertem meghuzni, amikor mar zsebben volt a liga.pl Ramost simán fel lehetett volna tolni végszükség esetére, hátra lett volna ember. Barca is tette már fel Pikét amikor égett a ház, tudtommal szerzett is jópár gólt ilyen helyzetekből. Marcelonak pl jó a lövőtechnikája, fel kell tenni szélső támadóba. Mint ötlet. Mögé meg ha Mendy felgyógyul, ő jól lehozza a védekező részt. Casemiro is elég veszélyes kapura, mint azt láthattuk a tavalyi idényben, szépen fel csatárba, amolyan DCostásan, el-kellemetlenkedne ott elől,
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 22., csütörtök 21:25
Köszi..Realista24 írta: 70 millió vs 45 millió. Real fix 50et akár legalább.
Varane meg nem fog balhezni, ha idén nem, jövőre megy ingyen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 22., csütörtök 21:18
Abszolút...a ManU pont ezt próbálja kihasználni, mert nekünk égetőbb, mint nekik.CS0ki írta: Pedig kicsit balhezhatna, inkabb idén 50,mint jövőre ingyen...
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 22., csütörtök 20:21
szerintem meg fognak állapodni 55 körül a klubok, kell a bevételCS0ki írta: Pedig kicsit balhezhatna, inkabb idén 50,mint jövőre ingyen...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. július 22., csütörtök 20:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 22., csütörtök 19:42
70 millió vs 45 millió. Real fix 50et akár legalább.raul 4 ever írta:Mmint vkp volt 1-2szer, arra értettem..aleksz írta:
1-2 szer jh? 146 meccs az az 1-2... vkp poszton meg egyetlen egy ertekelheto meccse volt a 12 bol...
De köszi, hogy leszámoltad a 12-t..
Más..
Csitulnak a Varane pletykák. Egy napja semmi.. Ránézett mufanaticsra, azt mégis marad?![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 22., csütörtök 19:35
Mmint vkp volt 1-2szer, arra értettem..aleksz írta:
1-2 szer jh? 146 meccs az az 1-2... vkp poszton meg egyetlen egy ertekelheto meccse volt a 12 bol...
HozzászólásSzerző: filatáska » 2021. július 22., csütörtök 19:11
Így van. Örömmel látom, hogy letetted az italt.aleksz írta: 1-2 szer jh? 146 meccs az az 1-2... vkp poszton meg egyetlen egy ertekelheto meccse volt a 12 bol...
HozzászólásSzerző: aleksz » 2021. július 22., csütörtök 18:56
raul 4 ever írta:Jó, minden hülyeségbe könnyű belekötni..h3x0r írta: Úgy írod, mintha Ramos pár meccs kivételével nem lett volna sérült az egész 2021es évben.![]()
![]()
Am. Bushido: te pl. hol játszattad vna Ramost? Tudjuk, h jh, meg vkp volt 1-2szer, az első felejthető volt, vkp-nak meg worldclass, de azt pechjére (azon túl h Case letolta a szezont, ő meg áll sérült volt) megoldottuk tavaly.
Böhöm csatárnak ott volt Jovic (semmit nem is játszott).
Fenoo is irja, h szélsőnk nincs évek óta. Annak Ramos ennyi idősen, sebességgel kevés, beadásai meg ált. 20ik sorba mennek..
Depay nem lesz a barca alappillére, egyedül max cserecsatár lehetne itt, annak valszeg jó volna, de van 2 másik túlfizetett vakunk annak.
Szélső kell, s nem 2ik polcos..
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 22., csütörtök 17:10
Csak egy ötlet volt. Juhász Roli is csatárból lett belső védő.wZoLee7 írta: Ramos mint csatárNem tudom, szerintem ez akkora baromság, hogy ilyent rég nem olvastam itt
Akkor visszafordítom a dolgot. Ancelottinak meg kéne néznie Kubót, Ödét, és még pár emberkét, hogy tudja-e használni. Jovicot és Marianot is. ZZ-nak volt egy elképzelése támadójátékban, abba abszolút nem akarta beilleszteni őket. Talán Carlo máshogy vélekedik. Pár felkészülési meccsen és edzésen kiderül a dolog.Fenoo írta: Továbbra is az a baj, hogy 0 értelmes szélsőnk van. Nem csatár kell hanem szélső, csak ahhoz előtte takarítani kellene és nem ilyen Brahim vagy Kubo féle szintén 0 arcokra kell lecserélni őket.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 22., csütörtök 16:52
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 22., csütörtök 16:50
Jó, minden hülyeségbe könnyű belekötni..h3x0r írta: Úgy írod, mintha Ramos pár meccs kivételével nem lett volna sérült az egész 2021es évben.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. július 22., csütörtök 16:35
_Bushido_ írta: 2 éve, de mondom inkább, hogy CR elmenetele óta is nulla volt a támadóalakzat, akkor is lehetett volna próbálkozni Ramossal elől.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. július 22., csütörtök 16:08
Jó, nem tehetk róla, hogy Benz rosszban van vele. Nem is emlékeztem erre a dologra. Válogatott dolgokat nem követem, nem is érdekel.h3x0r írta:Úgy írod, mintha Ramos pár meccs kivételével nem lett volna sérült az egész 2021es évben._Bushido_ írta: xyz
Remek lett volna Benzema mögé elhozni Giroud-t, a jó öltözői hangulat garantált._Bushido_ írta: Lehet szentségtörés, de pl Giroud szerintem itt is megért volna 1+1 milliót 1+1 évre, tehermentesítőnek, cserecsatárnak simán jobb, mint Jovic.![]()
Akik nem mások, mint.._Bushido_ írta: De furcsa, hogy annyira rá vannak feszülve Mbappéra, mint anno DeGeara, és ő se jött. Csak aztán nehogy itt is pofáraesés legyen a vége. MIért nincs B, C, D terv bappé mellett?
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem