Jó, nem tehetk róla, hogy Benz rosszban van vele. Nem is emlékeztem erre a dologra. Válogatott dolgokat nem követem, nem is érdekel.h3x0r írta:Úgy írod, mintha Ramos pár meccs kivételével nem lett volna sérült az egész 2021es évben._Bushido_ írta: xyz
Remek lett volna Benzema mögé elhozni Giroud-t, a jó öltözői hangulat garantált._Bushido_ írta: Lehet szentségtörés, de pl Giroud szerintem itt is megért volna 1+1 milliót 1+1 évre, tehermentesítőnek, cserecsatárnak simán jobb, mint Jovic.![]()
Akik nem mások, mint.._Bushido_ írta: De furcsa, hogy annyira rá vannak feszülve Mbappéra, mint anno DeGeara, és ő se jött. Csak aztán nehogy itt is pofáraesés legyen a vége. MIért nincs B, C, D terv bappé mellett?
2 éve, de mondom inkább, hogy CR elmenetele óta is nulla volt a támadóalakzat, akkor is lehetett volna próbálkozni Ramossal elől.
depay ingyen? egy bepróbálkozást Real részről is megért volna. Ben Yedder, évek óta lövi a 15-20 góljait. de aki ezzel foglalkozik nap mint nap, megfigyelők a klubnál, R9 is ajánlgatott már a Realnak játékosokat (még ha nem is jöttek be). anno találtak egy Adebayort ingyen kölcsön, nagyon jó ötlet volt, most is kereshetnének valami csere-támadó félét.