Neked egy szavad nem lehet, teljesen jó pontszámot kaptál tőlemsoadroli írta:mi lett volna ha tényleg valami keményet ajánlok?sebydani írta: Szerintem afölött is de mindegy. Főleg ha barcások hozzák a zeneklubba![]()
![]()
![]()

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. július 22., csütörtök 8:52
Neked egy szavad nem lehet, teljesen jó pontszámot kaptál tőlemsoadroli írta:mi lett volna ha tényleg valami keményet ajánlok?sebydani írta: Szerintem afölött is de mindegy. Főleg ha barcások hozzák a zeneklubba![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 22., csütörtök 7:29
Kezdesz atmenni nagyon személyeskedobe, szóval lehet jobb ha elengeded a témát (főleg ha nem érted amit írok, bár akkor ott a lehetőség kérdezni). De lehet azért vagy ilyen feszült mert érintett vagy benne.lestat írta:Realista24 írta:
Ennek ellenére sok a divat meleg... Mondjuk inkább a csajoknal jellemző.
Bár bizonyos helyzetben tud az jó lenni, nem tagadom.
Szoval te is az a tipikus ferfi vagy akinek bassza a csoret ha ket ferfi smarol. De bezzeg ha nök akkor sexy stb stb...?![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. július 22., csütörtök 1:15
Realista24 írta:Ennek ellenére sok a divat meleg... Mondjuk inkább a csajoknal jellemző.lestat írta:
Nagy +1
![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. július 22., csütörtök 0:04
mi lett volna ha tényleg valami keményet ajánlok?sebydani írta: Szerintem afölött is de mindegy. Főleg ha barcások hozzák a zeneklubba![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 21., szerda 23:31
Adlaksebydani írta:Szerintem afölött is de mindegy. Főleg ha barcások hozzák a zeneklubbaFaust írta: Az emo is divat volt, tiltsuk meg a rockzenet is 18 eves korig?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. július 21., szerda 23:29
Kikérem magamnak, a rioba az én tüctücöm nem megy, amúgy is bezárt az a szarFaust írta:Te vagy az aki ilyen nyolcéveseknek való rio tücctüccöt dobtál be? Vannak még kreditjeim zöld koromból, amúgy is lógsz egy tálca sörrel.sebydani írta:
Szerintem afölött is de mindegy. Főleg ha barcások hozzák a zeneklubba![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 21., szerda 23:21
Te vagy az aki ilyen nyolcéveseknek való rio tücctüccöt dobtál be? Vannak még kreditjeim zöld koromból, amúgy is lógsz egy tálca sörrel.sebydani írta:Szerintem afölött is de mindegy. Főleg ha barcások hozzák a zeneklubbaFaust írta: Az emo is divat volt, tiltsuk meg a rockzenet is 18 eves korig?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 21., szerda 23:13
De kár, hogy nem vagyok zöld.sebydani írta:Szerintem afölött is de mindegy. Főleg ha barcások hozzák a zeneklubbaFaust írta: Az emo is divat volt, tiltsuk meg a rockzenet is 18 eves korig?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. július 21., szerda 23:12
Szerintem afölött is de mindegy. Főleg ha barcások hozzák a zeneklubbaFaust írta: Az emo is divat volt, tiltsuk meg a rockzenet is 18 eves korig?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 21., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. július 21., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 21., szerda 22:27
Egyértelműen feltörték a profilodat.Realista24 írta: Fogalmam sincs ki írta ezt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 21., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 21., szerda 22:23
Na akkor ezt most fejtsd ki bővebben kérlek.Realista24 írta:Ennek ellenére sok a divat meleg... Mondjuk inkább a csajoknal jellemző.lestat írta:
Nagy +1
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. július 21., szerda 22:16
Az ilyen embereknek inkább feltűnőségi viszketegsége van. Nem hiszem, hogy önmagában túl menő lenne homokosnak lenni és vállalni az emiatt felmerülő kirekesztést.Realista24 írta:ElhiszemFaust írta: A divat melegnek nem is all fel adott esetben, elhiheted.de attól még az utcán és mindenhol máshol buzulnak, mert az menő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 21., szerda 21:59
ElhiszemFaust írta: A divat melegnek nem is all fel adott esetben, elhiheted.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 21., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 21., szerda 21:22
Ennek ellenére sok a divat meleg... Mondjuk inkább a csajoknal jellemző.lestat írta:Nagy +1Faust írta: A neveles es a nemi identitas ket teljesen kulonbozo dolog, mivel biologiai/genetikai alapon mukodik, nem tudod befolyasolni. Ha ez szamitana barmit, nem lennenek melegek, hiszen egyiket sem annak neveltek.ez olyan mint amikor azt hiszik, hogy orokolni lehet, mert hat a melegekre az a jellemzo, hogy szaporodnak…
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. július 21., szerda 21:05
Nagy +1Faust írta: A neveles es a nemi identitas ket teljesen kulonbozo dolog, mivel biologiai/genetikai alapon mukodik, nem tudod befolyasolni. Ha ez szamitana barmit, nem lennenek melegek, hiszen egyiket sem annak neveltek.ez olyan mint amikor azt hiszik, hogy orokolni lehet, mert hat a melegekre az a jellemzo, hogy szaporodnak…
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem