De kár, hogy nem vagyok zöld.sebydani írta:Szerintem afölött is de mindegy. Főleg ha barcások hozzák a zeneklubbaFaust írta: Az emo is divat volt, tiltsuk meg a rockzenet is 18 eves korig?![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 21., szerda 23:13
De kár, hogy nem vagyok zöld.sebydani írta:Szerintem afölött is de mindegy. Főleg ha barcások hozzák a zeneklubbaFaust írta: Az emo is divat volt, tiltsuk meg a rockzenet is 18 eves korig?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. július 21., szerda 23:12
Szerintem afölött is de mindegy. Főleg ha barcások hozzák a zeneklubbaFaust írta: Az emo is divat volt, tiltsuk meg a rockzenet is 18 eves korig?![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 21., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. július 21., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 21., szerda 22:27
Egyértelműen feltörték a profilodat.Realista24 írta: Fogalmam sincs ki írta ezt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 21., szerda 22:25
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 21., szerda 22:23
Na akkor ezt most fejtsd ki bővebben kérlek.Realista24 írta:Ennek ellenére sok a divat meleg... Mondjuk inkább a csajoknal jellemző.lestat írta:
Nagy +1
![]()
Bár bizonyos helyzetben tud az jó lenni, nem tagadom.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. július 21., szerda 22:16
Az ilyen embereknek inkább feltűnőségi viszketegsége van. Nem hiszem, hogy önmagában túl menő lenne homokosnak lenni és vállalni az emiatt felmerülő kirekesztést.Realista24 írta:ElhiszemFaust írta: A divat melegnek nem is all fel adott esetben, elhiheted.de attól még az utcán és mindenhol máshol buzulnak, mert az menő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 21., szerda 21:59
ElhiszemFaust írta: A divat melegnek nem is all fel adott esetben, elhiheted.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 21., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 21., szerda 21:22
Ennek ellenére sok a divat meleg... Mondjuk inkább a csajoknal jellemző.lestat írta:Nagy +1Faust írta: A neveles es a nemi identitas ket teljesen kulonbozo dolog, mivel biologiai/genetikai alapon mukodik, nem tudod befolyasolni. Ha ez szamitana barmit, nem lennenek melegek, hiszen egyiket sem annak neveltek.ez olyan mint amikor azt hiszik, hogy orokolni lehet, mert hat a melegekre az a jellemzo, hogy szaporodnak…
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. július 21., szerda 21:05
Nagy +1Faust írta: A neveles es a nemi identitas ket teljesen kulonbozo dolog, mivel biologiai/genetikai alapon mukodik, nem tudod befolyasolni. Ha ez szamitana barmit, nem lennenek melegek, hiszen egyiket sem annak neveltek.ez olyan mint amikor azt hiszik, hogy orokolni lehet, mert hat a melegekre az a jellemzo, hogy szaporodnak…
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 21., szerda 19:19
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 21., szerda 16:35
Ennyi a lenyeg. Az 50%-os kuszobot nem fogja elerni, csak az elmehaborodottak fognak elmenni szavazni, de lehet mutogatni a sikert.géza írta: Na, orbanek mar be is izzitottak az elterelo hadmuveletet, egy ujabb igazan ertelmes nepszavazassal. Legalabb el lehet erre is baszni parszaz milliot, meg kiplakatolni az orszagot.
Illetve ugye a valasztas elott mozgositani a hiveket.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 21., szerda 16:07
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. július 21., szerda 15:47
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 21., szerda 15:25
Mostmár nem.Téged se lehetne átalakitani meleggé.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 21., szerda 13:27
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. július 21., szerda 12:59
A férficsöcsből tej, meg a sárkány, meg hogy én fütőtest vagyok ezek valóban defektek. Ezeknek tényleg segítség kell mert mentálisasan nem éppek.füst írta:
Ez elmebaj, nem kirakatba kell rakni, és támogatni, hanem megpróbálni segíteni, hogy a normalitás világában találják meg a boldogságot. Lehet hogy marha nehéz, lehet hogy a végén nem is sikerül. De meg kell próbálni ,és erre törekedni, mert ha emezen az úton megyünk végig, hogy mindenki úgy jó ahogy van, sőt a fantáziája szabja meg az identitását akkor nagyon sötét jövő lesz a vége.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 21., szerda 12:44
Jó-jó, de a pincés pedóról ha kiderül hogy pincés pedo, akkor a társadalom söpredékévé válik, na persze ez érthető.kierkegaard írta:
Áthoztam ide a témát, hogy ne offoljam a topicot.
Szerintem nem ajánlatos ilyen sztorik alapján megítélni a transzgendereket, melegeket stb. Mert ez nagyjából olyan, mintha a heteroszexuális embereket azok alapján próbálnánk megítélni mint akik a pincében tartják a lányukat és megerőszakolják őket. Gondolom senki se itélkezik egy hasonló sztorit követően.
Nah...a transzgendereket se kellene. Bármennyire is próbálják őket ilyen színben feltüntetni a szélsőséges példákkal.
A transzgender személyek ahhoz, hogy megkapják a hormonkezelést két pszichiátriai szakvéleménnyel kell rendelkezniük arról, hogy ők nem mentálisan sérültek. Divatból senki se lesz transzgender..még akkor se ha a ballibernyákok transz, meleg propagandát olvasnak fel nekik és a fülükbe súgják alvás közben.
Én kifejezetten károsnak tartom, hogy az így is megtépázott lelkiállapotú transzokat basztassuk mégjobban társadalmi szinten. Így is épp van elég baja az országnak mentálhigéniás szinten.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem