Na akkor ezt most fejtsd ki bővebben kérlek.Realista24 írta:Ennek ellenére sok a divat meleg... Mondjuk inkább a csajoknal jellemző.lestat írta:
Nagy +1
![]()
Bár bizonyos helyzetben tud az jó lenni, nem tagadom.

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 21., szerda 22:23
Na akkor ezt most fejtsd ki bővebben kérlek.Realista24 írta:Ennek ellenére sok a divat meleg... Mondjuk inkább a csajoknal jellemző.lestat írta:
Nagy +1
![]()
Bár bizonyos helyzetben tud az jó lenni, nem tagadom.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. július 21., szerda 22:16
Az ilyen embereknek inkább feltűnőségi viszketegsége van. Nem hiszem, hogy önmagában túl menő lenne homokosnak lenni és vállalni az emiatt felmerülő kirekesztést.Realista24 írta:ElhiszemFaust írta: A divat melegnek nem is all fel adott esetben, elhiheted.de attól még az utcán és mindenhol máshol buzulnak, mert az menő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 21., szerda 21:59
ElhiszemFaust írta: A divat melegnek nem is all fel adott esetben, elhiheted.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 21., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 21., szerda 21:22
Ennek ellenére sok a divat meleg... Mondjuk inkább a csajoknal jellemző.lestat írta:Nagy +1Faust írta: A neveles es a nemi identitas ket teljesen kulonbozo dolog, mivel biologiai/genetikai alapon mukodik, nem tudod befolyasolni. Ha ez szamitana barmit, nem lennenek melegek, hiszen egyiket sem annak neveltek.ez olyan mint amikor azt hiszik, hogy orokolni lehet, mert hat a melegekre az a jellemzo, hogy szaporodnak…
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. július 21., szerda 21:05
Nagy +1Faust írta: A neveles es a nemi identitas ket teljesen kulonbozo dolog, mivel biologiai/genetikai alapon mukodik, nem tudod befolyasolni. Ha ez szamitana barmit, nem lennenek melegek, hiszen egyiket sem annak neveltek.ez olyan mint amikor azt hiszik, hogy orokolni lehet, mert hat a melegekre az a jellemzo, hogy szaporodnak…
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 21., szerda 19:19
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 21., szerda 16:35
Ennyi a lenyeg. Az 50%-os kuszobot nem fogja elerni, csak az elmehaborodottak fognak elmenni szavazni, de lehet mutogatni a sikert.géza írta: Na, orbanek mar be is izzitottak az elterelo hadmuveletet, egy ujabb igazan ertelmes nepszavazassal. Legalabb el lehet erre is baszni parszaz milliot, meg kiplakatolni az orszagot.
Illetve ugye a valasztas elott mozgositani a hiveket.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 21., szerda 16:07
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. július 21., szerda 15:47
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 21., szerda 15:25
Mostmár nem.Téged se lehetne átalakitani meleggé.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 21., szerda 13:27
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. július 21., szerda 12:59
A férficsöcsből tej, meg a sárkány, meg hogy én fütőtest vagyok ezek valóban defektek. Ezeknek tényleg segítség kell mert mentálisasan nem éppek.füst írta:
Ez elmebaj, nem kirakatba kell rakni, és támogatni, hanem megpróbálni segíteni, hogy a normalitás világában találják meg a boldogságot. Lehet hogy marha nehéz, lehet hogy a végén nem is sikerül. De meg kell próbálni ,és erre törekedni, mert ha emezen az úton megyünk végig, hogy mindenki úgy jó ahogy van, sőt a fantáziája szabja meg az identitását akkor nagyon sötét jövő lesz a vége.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 21., szerda 12:44
Jó-jó, de a pincés pedóról ha kiderül hogy pincés pedo, akkor a társadalom söpredékévé válik, na persze ez érthető.kierkegaard írta:
Áthoztam ide a témát, hogy ne offoljam a topicot.
Szerintem nem ajánlatos ilyen sztorik alapján megítélni a transzgendereket, melegeket stb. Mert ez nagyjából olyan, mintha a heteroszexuális embereket azok alapján próbálnánk megítélni mint akik a pincében tartják a lányukat és megerőszakolják őket. Gondolom senki se itélkezik egy hasonló sztorit követően.
Nah...a transzgendereket se kellene. Bármennyire is próbálják őket ilyen színben feltüntetni a szélsőséges példákkal.
A transzgender személyek ahhoz, hogy megkapják a hormonkezelést két pszichiátriai szakvéleménnyel kell rendelkezniük arról, hogy ők nem mentálisan sérültek. Divatból senki se lesz transzgender..még akkor se ha a ballibernyákok transz, meleg propagandát olvasnak fel nekik és a fülükbe súgják alvás közben.
Én kifejezetten károsnak tartom, hogy az így is megtépázott lelkiállapotú transzokat basztassuk mégjobban társadalmi szinten. Így is épp van elég baja az országnak mentálhigéniás szinten.
HozzászólásSzerző: géza » 2021. július 21., szerda 12:08
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. július 21., szerda 12:06
Áthoztam ide a témát, hogy ne offoljam a topicot.füst írta:
Mert ez is a problémacsokor része, ha már a legelemibb evidenciákat is megtorpedózzák ideológiai alapon, akkor törvényszerű hogy a dominósor végén összedől a világ.
Múlt héten volt valami videó hogy transzanya és transzapa családot alapított, a papíron apa de amúgy nő kitolta a kölköt magából, a papíron anya de amúgy férfi próbálta szoptatni a csecséből, aztán sírt a kölök, meg sírt ő maga is hogy nem jön a tej. Öregem, komplett agyfasz, ne csodálkozzunk ha bedől a világ, ha az ilyen agyabeteg viselkedésmódok elfogadottá és természetessé válnak.
HozzászólásSzerző: Donát » 2021. július 20., kedd 12:28
Hát jó, nem minden torna topic került archívumba, amit láttam az csak simán le lett zárva, de maradt a Labdarúgás- Egyéb részen. Nem esett le.h3x0r írta:Archívum. Mar vege az EB-nekDonát írta: Izé, az eb topic-val mi lett? Én vagyok ilyen béna, hogy nem találom, vagy ki lett törölve valamiért?
A tippjátéknak lett valami következménye végülis? Második lettem ám!![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 20., kedd 11:59
Archívum. Mar vege az EB-nekDonát írta: Izé, az eb topic-val mi lett? Én vagyok ilyen béna, hogy nem találom, vagy ki lett törölve valamiért?
A tippjátéknak lett valami következménye végülis? Második lettem ám!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Donát » 2021. július 20., kedd 11:52
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2021. július 19., hétfő 22:46
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem