Nem senki.Ott van Isco,Ott van Modric,ha védekezőbben akarnak felállni.Nem vagyok benne biztos,hogy vele jobbak lennénk.
Modric - Isco nem egy poszt. Illarának kellene mélyen játszani. Isconak ott ahol a barca ellen Modric. Khedira posztján pedig Modric. És akkor nem ide oda tologatni az embereket ahol közük sincs a saját képességeikhez.
Először írod azt,hogy a mondandódnak köze sincs ahhoz,hogy ki a jobb kapus,majd a következő bekezdésben meg az sejlik fel,hogy nálad azért talán mégis Iker...persze lehet hogy ujfenn rosszul értelmezem a szöveget...
Tehát:
Az hogy teljesen mindegy mit csinál a két kapus már tudjuk hogy idén melyik meccsen melyik kezd az kurva jó versenyszellem igaz?
Erre reagáltad a következőt:
A kapus kérdés meg nem kérdés...a barcelonai baki ellenére,Lopez egyszerűen jobb...ez van.
A versenyszellem fenntartása, motiváció megtartása amit Carlo elbaszott, nem egyenlő azzal hogy Diego a jobb. Szerintem is jelenleg. Az hogy ezek után egy "Bár" kezdetű mondattal reagálok arra is amit te értelmeztél, nem összekeverendő.
Ja értem, a véleményed amit nem tudsz semmivel alátámasztani. Szerintem meg nem volt jobb a barca. Köszhello.
Ezekkel a "Mégis miről beszélsz" meg "Köszhellókkal" menj máshoz. Ne legyél agresszív. Kisfiúknak nem áll jól. Szerintem normális hangnemben válaszoltam. A meccs képe alapján (egész meccs) továbbra sem érdemeltünk győzelmet. És nem is 2-1-től vagy 5-0-ról beszélek. Hanem a játékról. De tiszteletben tartom ha szerinted igen...
Ezek után kijelenteni, hogy a foci minden elemében jobb volt a Barca, érdekes dolog.
De Realista, akkor miben voltunk jobbak mondja már meg nekem valaki????????

Miben?
És utoljára írom, nem a 2-1 a baj. Nem a 2. félidő...