De erre a büntető statjai is rávilágítanak, kemény 1et hagyott ki amikor számított még a dolog

Szintet lépett és ki tudja hol a vége, érdekes lesz látni mi lesz jövőre a Milwaukeeval.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 23., péntek 12:26
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. július 21., szerda 13:14
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. július 21., szerda 9:13
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2021. július 21., szerda 5:46
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. július 21., szerda 5:40
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. július 21., szerda 5:37
volt 10 ilyen labdaszerzése a bucksnak az elmúlt meccseken.Tjacks írta: Jobb a Bucks, de ez a Tucker labdaszerzés is... tisztán a csuklóját ütötte Bookernak.
Giannis elmebeteg.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. július 21., szerda 5:28
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2021. július 20., kedd 21:50
Annyira idióták amúgy, ha nem is lesz pofátlan elfújás, de nyer a Bucks, óriási támadási felületet hagynak ezzel.nmate írta: Komolyan? Foster?![]()
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2021. július 20., kedd 20:59
Igen,mar tobb mint 2 hetes hir,lehozta megbizhato oldal is anno,de meg mindig nem mutattak be. Bar lehet csak azert mert 15 korul jart le hivatalosan a Barcas szerzodese,es meg vartak kicsit.Szukseg lesz ra a csapatbanBencze írta: Real allitolag megkereste Hangat miutan nyaron lejart a barcas szerzodese.
Edit: harom evben meg is allapodtak a jelek szerint.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. július 20., kedd 20:23
Real allitolag megkereste Hangat miutan nyaron lejart a barcas szerzodese.nmate írta:Épp most néztem meg én isTjacks írta: Most néztem meg Bazska új videóját Zsomborral, nagyon komoly hogy az eredeti 2 megállás/meghívás helyett 5 csapat nézte meg hol tart most. Jövőre draft?elég jó feedbacket kapott vissza. Összefoglalók alapján a dobásokkal ( technika, hatékonyság) nincs baj.
De jó lenne újra Magyar játékosért szorítani![]()
Mit gondoltok?Szurkolok neki, szerintem egy Hanga Ádám szerű karrier is nagyszerű lenne, talán több is összejöhet...
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. július 20., kedd 19:11
Nah akkor tuti felkelek.nmate írta: Komolyan? Foster?![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. július 20., kedd 18:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. július 19., hétfő 20:49
Épp most néztem meg én isTjacks írta: Most néztem meg Bazska új videóját Zsomborral, nagyon komoly hogy az eredeti 2 megállás/meghívás helyett 5 csapat nézte meg hol tart most. Jövőre draft?elég jó feedbacket kapott vissza. Összefoglalók alapján a dobásokkal ( technika, hatékonyság) nincs baj.
De jó lenne újra Magyar játékosért szorítani![]()
Mit gondoltok?
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. július 19., hétfő 20:46
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2021. július 18., vasárnap 16:45
csababarca írta:Volt egy ugyanilyen Giannis fault Bookeren az első negyedben, csak az már fújás után volt, îgy se a zsák se a fault nem volt érvényes.Tjacks írta: Visszanézve a Giannis alley-oopot, CP3 elég gusztustalanul akarta "kitolni" a palánk alól. Esélye nem volt odaérni.![]()
Majd nézd vissza, majdnem copypaste esetek.
Flagrant mehetett volna Paulra.
Azért nem gondoltam volna az első két meccs, meg az eddigi po után hogy a suns lesz a fejben gyengébb.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. július 18., vasárnap 9:31
Volt egy ugyanilyen Giannis fault Bookeren az első negyedben, csak az már fújás után volt, îgy se a zsák se a fault nem volt érvényes.Tjacks írta: Visszanézve a Giannis alley-oopot, CP3 elég gusztustalanul akarta "kitolni" a palánk alól. Esélye nem volt odaérni.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. július 18., vasárnap 9:14
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. július 18., vasárnap 6:48
A múltkori blokk lehet az egész Finals kulcs momentuma.Zsombor írta: Btw ha a Bucks behúzza, ugyanazok a Giannis jelenetek fognak menni éveken(évtizedeken) át. Elmebeteg a faszi, a múltkori blokk, meg a mai alley oop all time jelenetek.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2021. július 18., vasárnap 6:35
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2021. július 18., vasárnap 6:28
Amúgy szerintem ez teljesen rendben van, hogy nem nyúl a játékhoz.csababarca írta: azért gg monty williamsnek, hogy 120-119-nél döntő támadásnál nem kéri ki az időt.
majd jön Booker és beviszi 3 ember közé klasszik erőlködéssel, amiből mióta kosárlabdát nézek 10/9szer eladott labda lesz, így volt most is.
nagy kár érte, mert mélyről jött vissza a Suns, és megint egy ilyen óvodás játékkal elrontják.
nehezen nyelembe ezt a Buckst, főleg, hogy az előző két szezonban is olyan csapatok nyertek akiktől rosszul vagyok.![]()
de Middletonnak örülnék, clutch a pali.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem