Áthoztam ide a témát, hogy ne offoljam a topicot.füst írta:
Mert ez is a problémacsokor része, ha már a legelemibb evidenciákat is megtorpedózzák ideológiai alapon, akkor törvényszerű hogy a dominósor végén összedől a világ.
Múlt héten volt valami videó hogy transzanya és transzapa családot alapított, a papíron apa de amúgy nő kitolta a kölköt magából, a papíron anya de amúgy férfi próbálta szoptatni a csecséből, aztán sírt a kölök, meg sírt ő maga is hogy nem jön a tej. Öregem, komplett agyfasz, ne csodálkozzunk ha bedől a világ, ha az ilyen agyabeteg viselkedésmódok elfogadottá és természetessé válnak.
Szerintem nem ajánlatos ilyen sztorik alapján megítélni a transzgendereket, melegeket stb. Mert ez nagyjából olyan, mintha a heteroszexuális embereket azok alapján próbálnánk megítélni mint akik a pincében tartják a lányukat és megerőszakolják őket. Gondolom senki se itélkezik egy hasonló sztorit követően.
Nah...a transzgendereket se kellene. Bármennyire is próbálják őket ilyen színben feltüntetni a szélsőséges példákkal.
A transzgender személyek ahhoz, hogy megkapják a hormonkezelést két pszichiátriai szakvéleménnyel kell rendelkezniük arról, hogy ők nem mentálisan sérültek. Divatból senki se lesz transzgender..még akkor se ha a ballibernyákok transz, meleg propagandát olvasnak fel nekik és a fülükbe súgják alvás közben.
Én kifejezetten károsnak tartom, hogy az így is megtépázott lelkiállapotú transzokat basztassuk mégjobban társadalmi szinten. Így is épp van elég baja az országnak mentálhigéniás szinten.