Állítólag felajánlottuk Vinit a Manchesternek a Varane dealben.
Mindenki fogjon neki imádkozni, vagy kezdje el bombázni a MU Facebook oldalát, hogy mekkora deal lenne ez nekik!

HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 18., vasárnap 6:39
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 17., szombat 16:34
A kosar-kezi-NFL kozvetiteseket hogy tervezik meg? A kozvetites nem lesz hosszabb, mert a most is nagyjabol 30 percet van jatekban a labda egy felidoben.RaúlCF írta: a 2x30 perc jól hangzik de így hogy tervezik meg a közvetítést. mert az óra hiába áll meg a műsoridő megy. eddig fix volt. ok hogy az időhúzást akarják ezzel akadályozni de sok probléma is jár vele.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. július 17., szombat 16:21
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 17., szombat 16:09
Egyedül az első nem tetszik, a többi nagyon ígéretes.. Teremfoci, kézi, hoki elemek, pörgősebb lenne a játék..Realista24 írta: FIFA to try 4 modifications:
*Two HT of 30 minutes & the clock to stop at each interruption.
*Unlimited substitutions.
*Throw ins with the foot.
*Yellow card: 5 minute suspension.
These modifications are in phase 1 of tests, until reaching the IFAB. [@PressPortmx]
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 17., szombat 15:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 17., szombat 14:41
Manchester United have reached an agreement with Real Madrid to sign Raphaël Varane for €58m. The two clubs are preparing to close the operation.Pad'em írta: Information source @raphaelvarane is on the verge of joining Man United. Personal terms agreed, contract until 2026. Real Madrid want a bit more than €50m. All parties confident the deal will happen soon. [@berger_pj]
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 17., szombat 8:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 16., péntek 16:13
Nem, nem.Berti írta: Nem tudom ki jelentkezett itt, hogy nézne holland bajnokikat.
Én biztos nem, ha én lettem volna az egyes.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 16., péntek 14:30
Az év kommentjefüst írta: Kemény. Én ezt anno úgy tanultam hogy van a gól meg a nem gól, csókolom. Mondjuk nem is vittem sokra, az is igaz.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 16., péntek 14:15
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 16., péntek 13:57
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 16., péntek 13:48
Nyilvan mindig vannak kirivo esetek, de osszessegeben ezek a mutatok eleg jol leirjak 1-1 jatekos/csapat hosszutavu teljesitmenyet.Remy írta:Ez maradjon is csak meg a szakértőknek. Ők biztos tudnak vele mit kezdeni, biztos jó dolog is. Én meg majd nézem, ahogy jön Chiellini és földhöz vágja az xG-t.Dupla D írta:
Ezeket nem az átlagszurkolónak találták ki, ettől viszont még lehetnek hasznosak és annál mindenképp jobb közelítések, mint amit egy sima statisztika megmutat. Az xG-vel is van sok gond, folyamatosan fejlesztik, hogy még jobb képet adjon a realitásról.![]()
HozzászólásSzerző: mexes » 2021. július 16., péntek 13:41
Non penaldo xgfüst írta: npxG.
Óriási találmány, hiányzott ez már nagyon a fociból. Bár én azt se tudom mi ez.![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. július 16., péntek 13:25
Ehhez csak annyi, hogy nem kell mindenkinek ezzel foglalkoznia, de ha valaki felhozza ezeket a statisztikai elemeket, mint érv, akkor nem ő a hülye, hogy tudja értelmezni őket.Remy írta:Ez maradjon is csak meg a szakértőknek. Ők biztos tudnak vele mit kezdeni, biztos jó dolog is. Én meg majd nézem, ahogy jön Chiellini és földhöz vágja az xG-t.Dupla D írta:
Ezeket nem az átlagszurkolónak találták ki, ettől viszont még lehetnek hasznosak és annál mindenképp jobb közelítések, mint amit egy sima statisztika megmutat. Az xG-vel is van sok gond, folyamatosan fejlesztik, hogy még jobb képet adjon a realitásról.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 16., péntek 13:21
Ez maradjon is csak meg a szakértőknek. Ők biztos tudnak vele mit kezdeni, biztos jó dolog is. Én meg majd nézem, ahogy jön Chiellini és földhöz vágja az xG-t.Dupla D írta:
Ezeket nem az átlagszurkolónak találták ki, ettől viszont még lehetnek hasznosak és annál mindenképp jobb közelítések, mint amit egy sima statisztika megmutat. Az xG-vel is van sok gond, folyamatosan fejlesztik, hogy még jobb képet adjon a realitásról.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. július 16., péntek 13:17
Én se hallottam még erről, de ha tetszik, ha nem a foci is a tudományos irányba ment el. Jobb mérőszámokra van szükség, mint amit egy átlagos statisztika megmutat.füst írta: npxG.
Óriási találmány, hiányzott ez már nagyon a fociból. Bár én azt se tudom mi ez.![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 16., péntek 13:07
Non-Penalty Expected Goals (npxG)füst írta: npxG.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 16., péntek 12:56
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 16., péntek 12:48
Nem tudom ki jelentkezett itt, hogy nézne holland bajnokikat.Anthony írta:Megnéztem, mert kíváncsi voltam.Berti írta: Sok hozzászólásod lett így érhető, hogy kiderült transfermarkt és whoscored adatok alapján ítélsz meg játékosokat. Ne tedd. A youtube highlightok és erősen félre tudnak vezetni. Meccset kell nézni.
Az EB-n nekem is tetszett, de az nem jelent semmit, láttunk már ilyent, 2-3 meccsen jól játszik valaki egy tornán, az nem elég.
A Realon kívül belepillantok még pár PL meccsbe, de legalább nem adom elő, hogy "ismerek" minden holland meg francia ligás tehetséget, mint egyesek..
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 16., péntek 12:37
Megnéztem, mert kíváncsi voltam.Berti írta: Sok hozzászólásod lett így érhető, hogy kiderült transfermarkt és whoscored adatok alapján ítélsz meg játékosokat. Ne tedd. A youtube highlightok és erősen félre tudnak vezetni. Meccset kell nézni.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem