Non penaldo xgfüst írta: npxG.
Óriási találmány, hiányzott ez már nagyon a fociból. Bár én azt se tudom mi ez.![]()

HozzászólásSzerző: mexes » 2021. július 16., péntek 13:41
Non penaldo xgfüst írta: npxG.
Óriási találmány, hiányzott ez már nagyon a fociból. Bár én azt se tudom mi ez.![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. július 16., péntek 13:25
Ehhez csak annyi, hogy nem kell mindenkinek ezzel foglalkoznia, de ha valaki felhozza ezeket a statisztikai elemeket, mint érv, akkor nem ő a hülye, hogy tudja értelmezni őket.Remy írta:Ez maradjon is csak meg a szakértőknek. Ők biztos tudnak vele mit kezdeni, biztos jó dolog is. Én meg majd nézem, ahogy jön Chiellini és földhöz vágja az xG-t.Dupla D írta:
Ezeket nem az átlagszurkolónak találták ki, ettől viszont még lehetnek hasznosak és annál mindenképp jobb közelítések, mint amit egy sima statisztika megmutat. Az xG-vel is van sok gond, folyamatosan fejlesztik, hogy még jobb képet adjon a realitásról.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 16., péntek 13:21
Ez maradjon is csak meg a szakértőknek. Ők biztos tudnak vele mit kezdeni, biztos jó dolog is. Én meg majd nézem, ahogy jön Chiellini és földhöz vágja az xG-t.Dupla D írta:
Ezeket nem az átlagszurkolónak találták ki, ettől viszont még lehetnek hasznosak és annál mindenképp jobb közelítések, mint amit egy sima statisztika megmutat. Az xG-vel is van sok gond, folyamatosan fejlesztik, hogy még jobb képet adjon a realitásról.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2021. július 16., péntek 13:17
Én se hallottam még erről, de ha tetszik, ha nem a foci is a tudományos irányba ment el. Jobb mérőszámokra van szükség, mint amit egy átlagos statisztika megmutat.füst írta: npxG.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 16., péntek 13:07
Non-Penalty Expected Goals (npxG)füst írta: npxG.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 16., péntek 12:56
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 16., péntek 12:48
Nem tudom ki jelentkezett itt, hogy nézne holland bajnokikat.Anthony írta:Megnéztem, mert kíváncsi voltam.Berti írta: Sok hozzászólásod lett így érhető, hogy kiderült transfermarkt és whoscored adatok alapján ítélsz meg játékosokat. Ne tedd. A youtube highlightok és erősen félre tudnak vezetni. Meccset kell nézni.
Az EB-n nekem is tetszett, de az nem jelent semmit, láttunk már ilyent, 2-3 meccsen jól játszik valaki egy tornán, az nem elég.
A Realon kívül belepillantok még pár PL meccsbe, de legalább nem adom elő, hogy "ismerek" minden holland meg francia ligás tehetséget, mint egyesek..
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 16., péntek 12:37
Megnéztem, mert kíváncsi voltam.Berti írta: Sok hozzászólásod lett így érhető, hogy kiderült transfermarkt és whoscored adatok alapján ítélsz meg játékosokat. Ne tedd. A youtube highlightok és erősen félre tudnak vezetni. Meccset kell nézni.
HozzászólásSzerző: markmadrid » 2021. július 16., péntek 12:13
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. július 16., péntek 11:43
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. július 16., péntek 11:39
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. július 16., péntek 11:09
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. július 16., péntek 10:54
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 16., péntek 10:47
Sok hozzászólásod lett így érhető, hogy kiderült transfermarkt és whoscored adatok alapján ítélsz meg játékosokat. Ne tedd. A youtube highlightok és erősen félre tudnak vezetni. Meccset kell nézni.Anthony írta:Hysaj - ő meg ki a csövesbánat? Életemben nem hallottam róla, albán gyerekBerti írta:
Na ő tényleg középszer. Akkor már inkább maradjon Bodri.
Oda akit hoznék az Dumfries, Baku, Klostermann vagy Pedro Porro. Ebben a sorrendben.![]()
Dumfriesra 16 milliót ír a transfermarkt, gondolom minimum egy 20-as lenne. Elég sok sárgát gyűjt, Weaknesses: Crossing (itt már felsírtam), Holding on to the ball, Tackling.
Nem mintha képben lenne a vezetőségnél.
Amúgy, azt írja az AS, hogy Mbappé sleppje arra vár, hogy a Real tegyen valami komolyabb erőfeszítéseket a következő 2 hétben. Augusztus 1-én játssza a szuperkupát a PSG, ha akkor is az ő játékosuk Mbappé, akkor jó eséllyel idén nyáron nem lesz váltás.
Közben a sejk Neymaréval megegyező fizetést ajánlott be (38 millió, vagy mennyi, nálunk 25-öt kapna).
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 16., péntek 9:55
Hysaj - ő meg ki a csövesbánat? Életemben nem hallottam róla, albán gyerekBerti írta:Na ő tényleg középszer. Akkor már inkább maradjon Bodri.TheBull6 írta: Ha már annyira jobbhátvédet keresnek itt páran:
Hysaj is klub nélküli.
Van amúgy egy-két arc aki bőven jó lehetne kiegészítő embernek.
Oda akit hoznék az Dumfries, Baku, Klostermann vagy Pedro Porro. Ebben a sorrendben.
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 16., péntek 9:46
HozzászólásSzerző: Kiskrüt » 2021. július 16., péntek 9:22
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 16., péntek 8:56
Na ő tényleg középszer. Akkor már inkább maradjon Bodri.TheBull6 írta: Ha már annyira jobbhátvédet keresnek itt páran:
Hysaj is klub nélküli.
HozzászólásSzerző: poronty » 2021. július 16., péntek 8:53
Hysaj szinte biztos, hogy a Lazionál köt ki Sarri kérésére. Már csinálja velük az előszezont.TheBull6 írta: Ha már annyira jobbhátvédet keresnek itt páran:
Hysaj is klub nélküli.
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. július 16., péntek 8:46
Na akiknek free agent csatar kell, ott van Diego Costa.TheBull6 írta: Ha már annyira jobbhátvédet keresnek itt páran:
Hysaj is klub nélküli.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem