ó dehogynem értesz, de hogy egy (tényleg szar amúgy) poén példat hozol magaddal, majd kioktatod az embert, hogy előbb gondolkodjon. én nem vágom, hogy direkt csinálod, hogy jobbat aludj, vagy ilyenkor mosolyogsz. Mondjuk megnézném egyszer azon tagok jelentkezését, akiket nem akartál még megváltani valami buddhai bölcsességgel. Sokan egy követ is fújnanak veled, csal hajlamos vagy néha elkattani. Amúgy nincs harcsiKerlon írta:Én nem értek hozzá, de nem is követelem vakon, hogy valaki 20 liter gázolaj megspórolásából vegyen a Real Madridba csatárt. Aztán ott megbukik, hogy az Audi fizet nekünk azért, hogy ezek a jóképű emberek azt használják és azt reklámozzák. Szóval ne hari, de néha jobb előbb gondolkozni, mint eszetlenül követelőzni.realbeckham írta:
Jaj kerlon baszod.itt senki nem ilyan jó semmiből, mint te. Ne húzz már be a csobe ezekkel a keresztkerdesekkel. Nem akarom kimatekozni egy real madrid helyett. Mondjuk egy klub nélküli mandzukic? Vagy remy féle aspas. Az audik benzinpénzzéből jók lehetnenk egy 9es posztra Mariano helyett, ha akarnánk.
Amúgy van 800ezer eurónk. Annyiért talán a Radót a Vasasból el lehet hozni.![]()

radót én is hoznám