van Aert azért kemény
Pogira szavak nincsenek
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 18., vasárnap 19:21
HozzászólásSzerző: matador » 2021. július 16., péntek 22:28
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 16., péntek 10:38
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. július 16., péntek 10:15
Persze, de ez hazaérés, meg bármilyen pont gyűjtés szempontjából igaz. Egy szökést vagy elengednek, vagy nem. De nézd meg a korábbi évek győzteseit, Alaphilippe, vagy Barguil... Pogacar se versenyzett a pontokért sokáig, de annyival erősebb volt mint mindenki más, hogy belefért. Ha mondjuk Poels is erősebb lett volna, és ledurrantja Woutot mikor együtt szökött a Woods - Quintana sorral az összes esélyes, akkor hiába nyert volna Pogacar 2 HC befutót a héten. Nyilván én Dobogókőre fel ki tudom köpni a tüdőmet, de az ő szintjükön az 1. kategória és a HC befutó között azért komoly a különbség.wZoLee7 írta:
Mert egy szökést vagy elengednek vagy nem. Van Aertot elengedték, de ha valaki az összetett menők között fog versenyezni a pontokért akkor annyi lesz minden egyes hegyi szakasz, hogy az utolsó 5 km-ig együtt lesz a mezőny a végén pedig a leerősebb ember ledurrant mindenkit. Egy első kategóriás hegyet dombnak nevezni elég vicces, és éri a HC befutó 25%-át azért mert nem befutós hegy...na mind1.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 16., péntek 8:44
Mert egy szökést vagy elengednek vagy nem. Van Aertot elengedték, de ha valaki az összetett menők között fog versenyezni a pontokért akkor annyi lesz minden egyes hegyi szakasz, hogy az utolsó 5 km-ig együtt lesz a mezőny a végén pedig a leerősebb ember ledurrant mindenkit. Egy első kategóriás hegyet dombnak nevezni elég vicces, és éri a HC befutó 25%-át azért mert nem befutós hegy...na mind1.Süti írta:Továbbra se értem, miért ne tudna rákészülni egy pöttyös trikót megcélzó versenyző egy HC befutóra, egy összetett esélyessel szemben. Mint Wout a dupla Ventoux napon. Egy HC hegyibefutó a Touron teljesen érthetően SOKKAL értékesebb mint pár dombot összeszedegetni szökésből. Van Aert is majdnem pöttyös lett, pedig az első 2 héten rá se nézett arra a trikóra.wZoLee7 írta:
annyi elég lenne ha pl a HC befutós pontok csak a dupláját érnék az első kategóriás emelkedőnek, jelenleg túl nagy a különbség a szorzó miatt. Elviszel 3 első kategóriás hegyet és kapsz 30 pontot, befutsz elsőként egy HC befutón és 40 pont. Elég megnézni idén mennyi 1. kategórás emelkedő volt, főleg mennyi befutó. A legtöbb jó hegyről még levitték a mezőnyt, mert lent jobban fizetnek a befutók a szervezőknek. Összetett a dolog, de kicsit sincs kiegyensúlyozva. Kettő HC befutó instant 80 pont, értem, hogy meg kell nyerni és ehhez erősnek kell lenni, de annak aki pl. nincs olyan szinten, viszont 3 hétig harcol a pöttyösért esélye sincs. A 80 ponthoz viszonyítva, volt 13 első kategóriás, a 3 hét alatt, 130 pont. Nem kell teljesen megváltoztatni, bőven elég lenne ha a duplázást eltörölnék.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. július 16., péntek 8:03
Továbbra se értem, miért ne tudna rákészülni egy pöttyös trikót megcélzó versenyző egy HC befutóra, egy összetett esélyessel szemben. Mint Wout a dupla Ventoux napon. Egy HC hegyibefutó a Touron teljesen érthetően SOKKAL értékesebb mint pár dombot összeszedegetni szökésből. Van Aert is majdnem pöttyös lett, pedig az első 2 héten rá se nézett arra a trikóra.wZoLee7 írta:
annyi elég lenne ha pl a HC befutós pontok csak a dupláját érnék az első kategóriás emelkedőnek, jelenleg túl nagy a különbség a szorzó miatt. Elviszel 3 első kategóriás hegyet és kapsz 30 pontot, befutsz elsőként egy HC befutón és 40 pont. Elég megnézni idén mennyi 1. kategórás emelkedő volt, főleg mennyi befutó. A legtöbb jó hegyről még levitték a mezőnyt, mert lent jobban fizetnek a befutók a szervezőknek. Összetett a dolog, de kicsit sincs kiegyensúlyozva. Kettő HC befutó instant 80 pont, értem, hogy meg kell nyerni és ehhez erősnek kell lenni, de annak aki pl. nincs olyan szinten, viszont 3 hétig harcol a pöttyösért esélye sincs. A 80 ponthoz viszonyítva, volt 13 első kategóriás, a 3 hét alatt, 130 pont. Nem kell teljesen megváltoztatni, bőven elég lenne ha a duplázást eltörölnék.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 15., csütörtök 20:55
annyi elég lenne ha pl a HC befutós pontok csak a dupláját érnék az első kategóriás emelkedőnek, jelenleg túl nagy a különbség a szorzó miatt. Elviszel 3 első kategóriás hegyet és kapsz 30 pontot, befutsz elsőként egy HC befutón és 40 pont. Elég megnézni idén mennyi 1. kategórás emelkedő volt, főleg mennyi befutó. A legtöbb jó hegyről még levitték a mezőnyt, mert lent jobban fizetnek a befutók a szervezőknek. Összetett a dolog, de kicsit sincs kiegyensúlyozva. Kettő HC befutó instant 80 pont, értem, hogy meg kell nyerni és ehhez erősnek kell lenni, de annak aki pl. nincs olyan szinten, viszont 3 hétig harcol a pöttyösért esélye sincs. A 80 ponthoz viszonyítva, volt 13 első kategóriás, a 3 hét alatt, 130 pont. Nem kell teljesen megváltoztatni, bőven elég lenne ha a duplázást eltörölnék.Süti írta: Szerintem semmi baj a pöttyössel. Úgy vitte el a HC befutókat, hogy egész touron a sárgát védte. Akik vitték volna a pöttyöst, nyugodtan pihenhettek volna a többi napon. Ha valaki ilyen erős, akkor ilyen erős.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 15., csütörtök 20:40
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 15., csütörtök 20:22
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. július 15., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 15., csütörtök 18:13
A pottyos nagyon vitatott lett twitteren, ugy gondolom jogosan. Azt egy kicsit modositani kell, mert valaki 3 heten keresztul musort es versenyt csinal a hegyeken aztan 2 HC gyozelemmel a sarga trikos nyeri. Irom ezt ugy, hogy Pogi vonaton utazok mar 2 eve es o a legjobb hegyimeno iden a touron.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. július 15., csütörtök 18:02
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. július 15., csütörtök 14:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 15., csütörtök 9:49
Egész versenyen nincs benne erő. Amikor eltudott menni akkor is beérték, egyszerűen kevés. Az időfutama gyenge, neki tegnap annyit kellett volna csinálnia, hogy beleteszi a munkát, minél nagyobb előnye legyen a 3. helyen hát ha szombaton megtudja őrizni. Nagyon rossz taktikával megy az ineos eddig végig. Ma még valamit viríthat valamit.p.csabi1 írta: Azért tegnap ez az Carapas nagyon kis sunyi volt.Aztán a végére otthagyták mind a ketten.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. július 15., csütörtök 9:26
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. július 14., szerda 21:29
Kemény a csávó. Ez teljesitményKercsó írta:eszméletlen a palinmate írta: Tour mellett ez is egy szóra érdemes teljesítmény:
Lachlan Morton beért Párizsba![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. július 14., szerda 21:06
eszméletlen a palinmate írta: Tour mellett ez is egy szóra érdemes teljesítmény:
Lachlan Morton beért Párizsba
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 14., szerda 20:44
Poginak ilyen feje van, multkori brutal szakasza alatt en is ezt figyeltem, aztan visszaneztem es szerintem csak ugy nez ki mintha mosolyognanmate írta: Amugy, vegre hegyi befuto, nem sprintek.
Pogacart nezzetek vissza, szo szerint nevetve hagyta allva Vingegaardekat az utolso 100 meteren. En azt neztem vegig, hogy mosolyog, vigyorog, mikozben mindenki mas alig kap levegot.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. július 14., szerda 20:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. július 14., szerda 12:26
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem