De igen, Perez megint látta a jövőt.

HozzászólásSzerző: flori » 2021. november 1., hétfő 10:20
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 1., hétfő 9:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 1., hétfő 9:36
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. november 1., hétfő 9:23
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 1., hétfő 9:20
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. november 1., hétfő 7:32
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 20., szerda 11:57
Nyilván ezért írtam hogy nem sportszakmailag.RealAsensio írta:Mar nem kell, hogy visszajojjon. Kockazatos lenne, barmennyire is imadom es legenda, es elismeresre melto a munkaja, latszik rajta, de tobbet veszitenenk vele, mint amennyit nyernenk. Folytassuk a megujulast, a multat meg hagyjuk meg nosztalgiazni.Halfkey írta: Adnám ha idén nem játszana végül a PSGben egy percet sem, szerződést bontanának vele, meggyógyulna, és jönne hozzánk fele pénzért![]()
Nem sportszakmailag, csak sztorinak jó lenne.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. október 14., csütörtök 11:59
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. október 14., csütörtök 11:58
Mar nem kell, hogy visszajojjon. Kockazatos lenne, barmennyire is imadom es legenda, es elismeresre melto a munkaja, latszik rajta, de tobbet veszitenenk vele, mint amennyit nyernenk. Folytassuk a megujulast, a multat meg hagyjuk meg nosztalgiazni.Halfkey írta: Adnám ha idén nem játszana végül a PSGben egy percet sem, szerződést bontanának vele, meggyógyulna, és jönne hozzánk fele pénzért![]()
Nem sportszakmailag, csak sztorinak jó lenne.
HozzászólásSzerző: flori » 2021. október 14., csütörtök 11:57
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. október 14., csütörtök 11:47
elvileg hétvégén már játszhat.füst írta: Szerencsétlen még mindig nem játszott a PSG-ben?
Hát, részünkről azt hiszem a lehető legjobb döntés született meg végül az esetében.![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. október 14., csütörtök 10:47
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 12., kedd 8:11
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. augusztus 20., péntek 20:00
CR eléggé dühös volt. Miután rászállt az afóhivatal már akkor mondta, hogy tele a t.öke mindenkivel és lépni akar az országból is, de meg akar dönteni minden csúcsot.ANDS írta:Szerintem sem kell őt szapulni, így döntött, ezt választotta. Madridban már így is legenda.Steve írta:
Én abszolút megértelek lestat és hasonlóan is gondolom alapjaiban.
Megpróbálom elfogadni a szituációt.
Viszont ami nekem fáj, hogy vannak a Bale-féle zsoldosok.Teszik a dolgukat, ha nem tetszik neki akkor xarnak a klubbra.
Viszont Ramost többre tartottam, a kapitány, a Real Madrid volt számomra.Ha megöregszik/leépül/lesérül és lép nyilván nincs mit tenni.
De itthiába a szöveg a pénzről volt szó. Lehet itt egy évnek nevezni, vagy bármi, de mégtöbbet akarsz.
Ha becsülöd a Realt és az elnököt, akkor meg tudsz egyezni. De mindennek van két oldala és biztos Perez is megoldhatta volna ezt, ha akarja…
Én csak szomorú vagyok..de ez a pénzről szólt. Minden más szöveg.
Azt, hogy nem az eszéért szerettük, eddig is tiszta volt. Olyat nyilatkozni, hogy nem tudta, hogy a szerződésben van egy határidő, ami lejárt, és ezért nem jött össze a hosszabbítás.... ennél jobb lett volna, ha nem szól semmit. Varane is váltott, csak sokkal elegánsabban.
Azért, úgy látom, vannak még játékosok a csapatban, és tudnak olvasni, tehát sikerült néhányaknak szerződést hosszabbítani:
Benzema, Modric, Lucas, Carvajal, Nacho, Courtois.
Ramos váltását még el tudom fogadni, meg úgy néz ki, sérült is, jobb is így. De ahogy Cr7 bejelentette a Bl döntő vége után a távozását, na őt azóta utálom. Hozzá képest Ramos úriemberként viselkedett.
Ramos gyakorlatilag a csúcson hagyta abba a Realnál, Cr7 meg nem tudta kezelni a saját egoját, és magával is jól kitolt.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. augusztus 20., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: flori » 2021. július 27., kedd 17:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 13., kedd 18:58
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. július 13., kedd 18:58
Realista24 írta:Sergio Ramos: "I hope that Mbappé stay because I like to play with the best and Kilyan is. In the future I'll advise him to join Madrid but now lets stay with Neymar."Realista24 írta: Sergio Ramos: “Real Madrid is the best club in history. I would never celebrate a goal against Madrid, above all it is in my heart and they deserve that respect. I would not celebrate it, not even a victory, because they would not deserve it, also because of the fans."
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 13., kedd 18:53
Ez a legysziiii maradj, kellenek a normalis emberek ideRealista24 írta:Sergio Ramos: "I hope that Mbappé stay because I like to play with the best and Kilyan is. In the future I'll advise him to join Madrid but now lets stay with Neymar."Realista24 írta: Sergio Ramos: “Real Madrid is the best club in history. I would never celebrate a goal against Madrid, above all it is in my heart and they deserve that respect. I would not celebrate it, not even a victory, because they would not deserve it, also because of the fans."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 13., kedd 16:30
Sergio Ramos: "I hope that Mbappé stay because I like to play with the best and Kilyan is. In the future I'll advise him to join Madrid but now lets stay with Neymar."Realista24 írta: Sergio Ramos: “Real Madrid is the best club in history. I would never celebrate a goal against Madrid, above all it is in my heart and they deserve that respect. I would not celebrate it, not even a victory, because they would not deserve it, also because of the fans."
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem