Mickey írta:
Elvesztettem a fonalat....
Lucas, Raul Bravo, Ronaldo...aranylabda?
most ezt nem értem, de tényleg
szrk
Egyébként Lucas ( remélem arról van szó, aki most játszik itt....) kapott hosszabbítást, ha jól emlékszem. Honorálták a teljesítményét.
De gondolj bele, eleg egy ilyen jatekosnak a sima szerzodes? Mindenhol repkednek a fizetesemelesek, meg azoknal is, akik nem erdemlik meg. Varane az elmult 2 evben boven sajat maga parodiaja, megis emelnenek a fizetesen. Erre itt van egy sajatnevelesu, csupasziv klasszis jatekosunk, aki, ha megkapna a lehetoseget egesz szezonban szelen, akar golkiraly is lehetne, Ronaldo orokebe lepve. En ugy vagyok vele, hogy 4-5 evig siman jo lenne egy Vinicius - Werner - Lucas tamadotrio. Mondjuk, azert Vinicius, ha kicsit pontosabb lesz a befejezeseknel ugy is utolerheti R9 aranylabdainak a szamat. Nem csak gyors, es minden csele ul, de meg agya is van a jatekhoz. Keves ilyen szelso van, talan Ribery ota nem is nagyon lattam ilyet. Egy szo, mint szaz, Pereznek most mar meg kell huznia magat, tul sok a szenny, ami a nyakaba borul, idos is… Egy ket rossz gondolat a legendainkrol, aztan mar is az oregek otthonaban talalja magat. Mondjuk azzal mentheti meg a menthetot, ha Calderon stilusara ramegy, na az a csavo kegyetlen jo elnok volt, tanulhatna tole Perez.