Egyetértek.RealMadridFanatic írta: Legalabb humoros lenne...

Edző és vezetőség
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Re: Edző és vezetőség
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az ilyen botrányszerű helyzetnek sose lehet örülni...de másképp nézve ilyen formában csak azt támadják akitől félnek szóval lehet alakulnak a dolgok a háttérben. Arra biztos jó hogy felszabják az öreget istenesen aztán hátha tényleg berántjuk a teknőcöt még idén nyáron
Másrészt nem túl cizellált stílusban mondta amit de sok igazság van benne
.

Másrészt nem túl cizellált stílusban mondta amit de sok igazság van benne

- RealMadridFanatic
Legalabb humoros lenne...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: Drenthe, Raul Bravo, Lucas Vazquez
Szerencses vagy, hogy Rodrygoval pozolhattal. Kert erte penzt amugy? En egyszer talalkoztam Varga Jozsival a dvscbol, 1500 ert alairta a trikom, kurva jo fej, bar kepet nem akart. Gondolom azert, mert sutott a nap es vakukent visszaverte volna a fenyt, mivel kopasz a srac. De mindenkepp szeretnek en is egy ilyen profilkepet, mint tied. Vagy 1500 ert raphotoshoppolnal 3.nak?Fenoo írta: Na legalább kiderült, hogy tényleg elírta a nevét.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondom énFenoo írta: Na legalább kiderült, hogy tényleg elírta a nevét.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Na legalább kiderült, hogy tényleg elírta a nevét.

-
Mickey írta:ez már erőltetett !aleksz írta:
De gondolj bele, eleg egy ilyen jatekosnak a sima szerzodes? Mindenhol repkednek a fizetesemelesek, meg azoknal is, akik nem erdemlik meg. Varane az elmult 2 evben boven sajat maga parodiaja, megis emelnenek a fizetesen. Erre itt van egy sajatnevelesu, csupasziv klasszis jatekosunk, aki, ha megkapna a lehetoseget egesz szezonban szelen, akar golkiraly is lehetne, Ronaldo orokebe lepve. En ugy vagyok vele, hogy 4-5 evig siman jo lenne egy Vinicius - Werner - Lucas tamadotrio. Mondjuk, azert Vinicius, ha kicsit pontosabb lesz a befejezeseknel ugy is utolerheti R9 aranylabdainak a szamat. Nem csak gyors, es minden csele ul, de meg agya is van a jatekhoz. Keves ilyen szelso van, talan Ribery ota nem is nagyon lattam ilyet. Egy szo, mint szaz, Pereznek most mar meg kell huznia magat, tul sok a szenny, ami a nyakaba borul, idos is… Egy ket rossz gondolat a legendainkrol, aztan mar is az oregek otthonaban talalja magat. Mondjuk azzal mentheti meg a menthetot, ha Calderon stilusara ramegy, na az a csavo kegyetlen jo elnok volt, tanulhatna tole Perez.
Az előző még egész jó volt, pláne raul bravoval.
ez már nem ül.
Ahany ember, annyi velemeny. En latom benne a potencialt. Miert anno te gondoltad volna, hogy Ozil-Adebayor-Dimaria tamado duo jo lesz?
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Cringe.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
ez már erőltetett !aleksz írta:De gondolj bele, eleg egy ilyen jatekosnak a sima szerzodes? Mindenhol repkednek a fizetesemelesek, meg azoknal is, akik nem erdemlik meg. Varane az elmult 2 evben boven sajat maga parodiaja, megis emelnenek a fizetesen. Erre itt van egy sajatnevelesu, csupasziv klasszis jatekosunk, aki, ha megkapna a lehetoseget egesz szezonban szelen, akar golkiraly is lehetne, Ronaldo orokebe lepve. En ugy vagyok vele, hogy 4-5 evig siman jo lenne egy Vinicius - Werner - Lucas tamadotrio. Mondjuk, azert Vinicius, ha kicsit pontosabb lesz a befejezeseknel ugy is utolerheti R9 aranylabdainak a szamat. Nem csak gyors, es minden csele ul, de meg agya is van a jatekhoz. Keves ilyen szelso van, talan Ribery ota nem is nagyon lattam ilyet. Egy szo, mint szaz, Pereznek most mar meg kell huznia magat, tul sok a szenny, ami a nyakaba borul, idos is… Egy ket rossz gondolat a legendainkrol, aztan mar is az oregek otthonaban talalja magat. Mondjuk azzal mentheti meg a menthetot, ha Calderon stilusara ramegy, na az a csavo kegyetlen jo elnok volt, tanulhatna tole Perez.Mickey írta: Elvesztettem a fonalat....
Lucas, Raul Bravo, Ronaldo...aranylabda?
most ezt nem értem, de tényleg
szrk
Egyébként Lucas ( remélem arról van szó, aki most játszik itt....) kapott hosszabbítást, ha jól emlékszem. Honorálták a teljesítményét.
Az előző még egész jó volt, pláne raul bravoval.
ez már nem ül.
petiamadridista
azért kárbonérót lehet berakom aláírásba

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2021. július 13., kedd 17:17-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

-
De gondolj bele, eleg egy ilyen jatekosnak a sima szerzodes? Mindenhol repkednek a fizetesemelesek, meg azoknal is, akik nem erdemlik meg. Varane az elmult 2 evben boven sajat maga parodiaja, megis emelnenek a fizetesen. Erre itt van egy sajatnevelesu, csupasziv klasszis jatekosunk, aki, ha megkapna a lehetoseget egesz szezonban szelen, akar golkiraly is lehetne, Ronaldo orokebe lepve. En ugy vagyok vele, hogy 4-5 evig siman jo lenne egy Vinicius - Werner - Lucas tamadotrio. Mondjuk, azert Vinicius, ha kicsit pontosabb lesz a befejezeseknel ugy is utolerheti R9 aranylabdainak a szamat. Nem csak gyors, es minden csele ul, de meg agya is van a jatekhoz. Keves ilyen szelso van, talan Ribery ota nem is nagyon lattam ilyet. Egy szo, mint szaz, Pereznek most mar meg kell huznia magat, tul sok a szenny, ami a nyakaba borul, idos is… Egy ket rossz gondolat a legendainkrol, aztan mar is az oregek otthonaban talalja magat. Mondjuk azzal mentheti meg a menthetot, ha Calderon stilusara ramegy, na az a csavo kegyetlen jo elnok volt, tanulhatna tole Perez.Mickey írta: Elvesztettem a fonalat....
szrk
Egyébként Lucas ( remélem arról van szó, aki most játszik itt....) kapott hosszabbítást, ha jól emlékszem. Honorálták a teljesítményét.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Nekem tetszik Perez apó dumája.
Nekem méginkább megnyerte a bizalmam.
Jó csóka az öreg.
Nekem méginkább megnyerte a bizalmam.

Jó csóka az öreg.

-
Csak trollkodik.
- Mickey
Te érted, Laci?Realista24 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Poénkodik, vagy bujtatott szarkazmus vagy irónia vagy akármi?
szrk
Pedig már többször átolvastam...nehogy úgy járjak, mint a másik topicban, Éder és Hazrd történetével.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Nem ezt írtam, de nem fontosRealista24 írta: Szóval mégis, halottról vagy jót vagy semmit.
Mindenki úgy gondol a legendákra ahogy akar természetesen

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
Elvesztettem a fonalat....
szrk

szrk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2021. július 13., kedd 17:07-kor.

-
Miert, szerinted ez normalis dolog? Masok hogy bucsuznak el a jatekosaiktol? Xavi, Iniesta, Puyol, Pep? Megkapjak a kello tiszteletet. Lucas szivet lelket kiteszi a palyan, remelem a klub kolcsonosen fogja ertekelni, amit a klubert tesz. Ahogy Perezt ismerjuk, eltudna intezni neki az aranylasztit, csak kell egy kozepesen jo ideny. Anno Ronaldoval is megnyerettette parszor, pedig o sem egy hu de nagy jatekos. Azota nem is nyert semmit, en siman levennem Hazardrol a 7 est mezt es honoralnam ezzel a gesztussal a teljesitmenyet a spanyolnak.Swineherd írta:Ezen dolgozz még!aleksz írta: En ezt abszolut nem ertem. Az olyan legendakrol, mint Khedira, vagy Anelka, miert nem ejtett szot? Nekem egyre furabb Perez, kicsit olyan, mintha o is bab lenne. Azert kivancsi leszek, hogy a kesobbiekben az egyik legnagyobb legendankrol, Lucasrol is nyilatkozik e ilyeneket. Remelem nem, az ilyen csupasziv jatekosok aranylabdat erdemelnek inkabb, minthogy a blanco szurkolok szeme lattara kipenderitse ot is. Ha az olyan jatekosainkat nem tudtuk megbecsulni, mint Raul Bravo tobbek kozott, akkor sajnos nem varok sokat a ven kujontol.![]()
- Swineherd
- Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno
Ezen dolgozz még!aleksz írta: En ezt abszolut nem ertem. Az olyan legendakrol, mint Khedira, vagy Anelka, miert nem ejtett szot? Nekem egyre furabb Perez, kicsit olyan, mintha o is bab lenne. Azert kivancsi leszek, hogy a kesobbiekben az egyik legnagyobb legendankrol, Lucasrol is nyilatkozik e ilyeneket. Remelem nem, az ilyen csupasziv jatekosok aranylabdat erdemelnek inkabb, minthogy a blanco szurkolok szeme lattara kipenderitse ot is. Ha az olyan jatekosainkat nem tudtuk megbecsulni, mint Raul Bravo tobbek kozott, akkor sajnos nem varok sokat a ven kujontol.

Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema
-
En ezt abszolut nem ertem. Az olyan legendakrol, mint Khedira, vagy Anelka, miert nem ejtett szot? Nekem egyre furabb Perez, kicsit olyan, mintha o is bab lenne. Azert kivancsi leszek, hogy a kesobbiekben az egyik legnagyobb legendankrol, Lucasrol is nyilatkozik e ilyeneket. Remelem nem, az ilyen csupasziv jatekosok aranylabdat erdemelnek inkabb, minthogy a blanco szurkolok szeme lattara kipenderitse ot is. Ha az olyan jatekosainkat nem tudtuk megbecsulni, mint Raul Bravo tobbek kozott, akkor sajnos nem varok sokat a ven kujontol.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szóval mégis, halottról vagy jót vagy semmit.Jim írta:Nem, én is szidtam őket néhaBerti írta: Ez olyan faszság, minthogy halottról jót vagy semmit?
De ha ennyi év után sokaknak negatív dolgok jutnak eszébe elsőként Raúlról Casillasról de
írhatnám a pár év múlva Ramost Ronaldot Benzemát pl az tényleg faszság![]()
A legendákra sok helyen szívesen emlékeznek,
mert ők jutatták oda a klubot, ahol van
itt (gondolok az egész Real Madridra) ez nem feltétlenül van így![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema