Lucas, Raul Bravo, Ronaldo...aranylabda?
most ezt nem értem, de tényleg

szrk
Egyébként Lucas ( remélem arról van szó, aki most játszik itt....) kapott hosszabbítást, ha jól emlékszem. Honorálták a teljesítményét.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. július 13., kedd 17:05
HozzászólásSzerző: aleksz » 2021. július 13., kedd 17:02
Miert, szerinted ez normalis dolog? Masok hogy bucsuznak el a jatekosaiktol? Xavi, Iniesta, Puyol, Pep? Megkapjak a kello tiszteletet. Lucas szivet lelket kiteszi a palyan, remelem a klub kolcsonosen fogja ertekelni, amit a klubert tesz. Ahogy Perezt ismerjuk, eltudna intezni neki az aranylasztit, csak kell egy kozepesen jo ideny. Anno Ronaldoval is megnyerettette parszor, pedig o sem egy hu de nagy jatekos. Azota nem is nyert semmit, en siman levennem Hazardrol a 7 est mezt es honoralnam ezzel a gesztussal a teljesitmenyet a spanyolnak.Swineherd írta:Ezen dolgozz még!aleksz írta: En ezt abszolut nem ertem. Az olyan legendakrol, mint Khedira, vagy Anelka, miert nem ejtett szot? Nekem egyre furabb Perez, kicsit olyan, mintha o is bab lenne. Azert kivancsi leszek, hogy a kesobbiekben az egyik legnagyobb legendankrol, Lucasrol is nyilatkozik e ilyeneket. Remelem nem, az ilyen csupasziv jatekosok aranylabdat erdemelnek inkabb, minthogy a blanco szurkolok szeme lattara kipenderitse ot is. Ha az olyan jatekosainkat nem tudtuk megbecsulni, mint Raul Bravo tobbek kozott, akkor sajnos nem varok sokat a ven kujontol.![]()
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. július 13., kedd 16:56
Ezen dolgozz még!aleksz írta: En ezt abszolut nem ertem. Az olyan legendakrol, mint Khedira, vagy Anelka, miert nem ejtett szot? Nekem egyre furabb Perez, kicsit olyan, mintha o is bab lenne. Azert kivancsi leszek, hogy a kesobbiekben az egyik legnagyobb legendankrol, Lucasrol is nyilatkozik e ilyeneket. Remelem nem, az ilyen csupasziv jatekosok aranylabdat erdemelnek inkabb, minthogy a blanco szurkolok szeme lattara kipenderitse ot is. Ha az olyan jatekosainkat nem tudtuk megbecsulni, mint Raul Bravo tobbek kozott, akkor sajnos nem varok sokat a ven kujontol.
HozzászólásSzerző: aleksz » 2021. július 13., kedd 16:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 13., kedd 16:40
Szóval mégis, halottról vagy jót vagy semmit.Jim írta:Nem, én is szidtam őket néhaBerti írta: Ez olyan faszság, minthogy halottról jót vagy semmit?
De ha ennyi év után sokaknak negatív dolgok jutnak eszébe elsőként Raúlról Casillasról de
írhatnám a pár év múlva Ramost Ronaldot Benzemát pl az tényleg faszság![]()
A legendákra sok helyen szívesen emlékeznek,
mert ők jutatták oda a klubot, ahol van
itt (gondolok az egész Real Madridra) ez nem feltétlenül van így![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 13., kedd 16:35
Nem, én is szidtam őket néhaBerti írta: Ez olyan faszság, minthogy halottról jót vagy semmit?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 13., kedd 16:21
*nem csipázta a konkurenciát.Berti írta:Raul nem tudom mit tett a háttérben, elvileg ő is régi vágású és Hierro módra nem csipázta Perez stratégiáját.Jim írta: Örülhetünk, hogy láttuk játszani Raúlt és Casillast, sokat tettek a klubbért, felesleges utólag szapulni őket![]()
Főleg, hogy ha jól emlékszem, szerződésük lejárta előtt távoztak mind a ketten, hogy ne legyenek tovább terhek a klubnak…
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 13., kedd 16:17
Ez olyan faszság, minthogy halottról jót vagy semmit?Jim írta: Örülhetünk, hogy láttuk játszani Raúlt és Casillast, sokat tettek a klubbért, felesleges utólag szapulni őket![]()
Főleg, hogy ha jól emlékszem, szerződésük lejárta előtt távoztak mind a ketten, hogy ne legyenek tovább terhek a klubnak…
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 13., kedd 15:46
Realista24 írta: Te miért szapulod Bale-t állandóan?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 13., kedd 15:28
Te miért szapulod Bale-t állandóan?Jim írta: Örülhetünk, hogy láttuk játszani Raúlt és Casillast, sokat tettek a klubbért, felesleges utólag szapulni őket![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. július 13., kedd 15:25
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 13., kedd 15:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 13., kedd 15:22
Mindenesetre 2006-ban óriási szövege volt nekiziro4vr írta: Még jó hogy ilyen leakek jönnek az öregről, nem valami képes content a fappenningre.![]()
![]()
Btw inkább nem nyilatkozok mert nem vagyok egy nagy Raúl se Iker fan.De a csajáról nagyon igaz amit mond, meg amúgy a többiben is van igazság. De persze az öreg sem hibátlan.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 13., kedd 15:21
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. július 13., kedd 15:13
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 13., kedd 15:12
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. július 13., kedd 15:04
Jól van apja!"That girl, Sara Carbonero, Casillas' girlfriend, I don't trust her one bit. You know that type of girls, they go crazy for fame and money. That girl thinks she's a movie star."
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 13., kedd 15:00
Van még:Realista24 írta:Florentino Perez (2006):Anthony írta: Állítólag még lesznek felvételek, ez csak a kezdet...
“The players who earned the most were Beckham and Ronaldo - €30m a year. Then Zidane - €25m. Then there is Raúl who doesn't sell anything, not even a shirt, he is not a media product.”
“The players are very selfish. You can't count on them at all and anyone who counts on them is wrong, they always lie, it's nonsense. I have a horrible, horrible, horrible, horrible player concept.”
@elconfidencial plan to reveal the ‘True Florentino’ they will leak multiple different audio’s from the president in the next week.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 13., kedd 14:06
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 13., kedd 14:01
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem