Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 13., kedd 16:40

Jim írta:
Berti írta: Ez olyan faszság, minthogy halottról jót vagy semmit?
Nem, én is szidtam őket néha

De ha ennyi év után sokaknak negatív dolgok jutnak eszébe elsőként Raúlról Casillasról de
írhatnám a pár év múlva Ramost Ronaldot Benzemát pl az tényleg faszság :sly:
A legendákra sok helyen szívesen emlékeznek,
mert ők jutatták oda a klubot, ahol van
itt (gondolok az egész Real Madridra) ez nem feltétlenül van így :hmmm:
Szóval mégis, halottról vagy jót vagy semmit.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 13., kedd 16:35

Berti írta: Ez olyan faszság, minthogy halottról jót vagy semmit?
Nem, én is szidtam őket néha

De ha ennyi év után sokaknak negatív dolgok jutnak eszébe elsőként Raúlról Casillasról de
írhatnám a pár év múlva Ramost Ronaldot Benzemát pl az tényleg faszság :sly:
A legendákra sok helyen szívesen emlékeznek,
mert ők jutatták oda a klubot, ahol van
itt (gondolok az egész Real Madridra) ez nem feltétlenül van így :hmmm:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 13., kedd 16:21

Berti írta:
Jim írta: Örülhetünk, hogy láttuk játszani Raúlt és Casillast, sokat tettek a klubbért, felesleges utólag szapulni őket :sly:

Főleg, hogy ha jól emlékszem, szerződésük lejárta előtt távoztak mind a ketten, hogy ne legyenek tovább terhek a klubnak…
Raul nem tudom mit tett a háttérben, elvileg ő is régi vágású és Hierro módra nem csipázta Perez stratégiáját.
*nem csipázta a konkurenciát. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 13., kedd 16:17

Jim írta: Örülhetünk, hogy láttuk játszani Raúlt és Casillast, sokat tettek a klubbért, felesleges utólag szapulni őket :sly:

Főleg, hogy ha jól emlékszem, szerződésük lejárta előtt távoztak mind a ketten, hogy ne legyenek tovább terhek a klubnak…
Ez olyan faszság, minthogy halottról jót vagy semmit?

Iker, a csapat kapitánya eladta az öltözőt egy szelet pináért, ez nyílt titok, ezért lett kicseszve. Örüljön, hogy miután lapátra tette Sara, a klub szemet hunyt és munkát ajánlott neki.
Raul nem tudom mit tett a háttérben, elvileg ő is régi vágású és Hierro módra nem csipázta Perez stratégiáját.

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 13., kedd 15:46

Realista24 írta: Te miért szapulod Bale-t állandóan? :hmmm:
:lol:
Tény, ő és Isco is legenda lett, csak az utóbbi pár év után más előjellel mint a többiek

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 13., kedd 15:28

Te miért szapulod Bale-t állandóan? :hmmm:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. július 13., kedd 15:25

Hát mi ez a maunika show ? :lol:

Valaki buktatni akarja Perezt.

Ceferin :mrgreen:
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 13., kedd 15:25

Örülhetünk, hogy láttuk játszani Raúlt és Casillast, sokat tettek a klubbért, felesleges utólag szapulni őket :sly:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 13., kedd 15:22

ziro4vr írta: Még jó hogy ilyen leakek jönnek az öregről, nem valami képes content a fappenningre. :lol: :lol:

Btw inkább nem nyilatkozok mert nem vagyok egy nagy Raúl se Iker fan. :mrgreen: De a csajáról nagyon igaz amit mond, meg amúgy a többiben is van igazság. De persze az öreg sem hibátlan.
Mindenesetre 2006-ban óriási szövege volt neki :lol:
Ő tipikusan az az ember, akinek nem lennék az ellensége :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 13., kedd 15:21

Még jó hogy ilyen leakek jönnek az öregről, nem valami képes content a fappenningre. :lol: :lol:

Btw inkább nem nyilatkozok mert nem vagyok egy nagy Raúl se Iker fan. :mrgreen: De a csajáról nagyon igaz amit mond, meg amúgy a többiben is van igazság. De persze az öreg sem hibátlan.
Nem illik.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. július 13., kedd 15:13

Ha Ikerék nézőpontjából ítélkezünk, akkor indulhat a lincselés, ha megvizsgáljuk a tényeket is, akkor meg nem meglepő, hogy Madridban nem népszokás a legendák össznépi elbúcsúztatása.

Mindennek ellenére itt vannak, szóval...
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 13., kedd 15:12

Elképzelem ezt az egészet Wéber nagyúrral:
"nb2-es feleségek, a **szomat már" :D :D

Hihetetlen, nincs 48 órája vége az EB-nek, de újra a Real a címlapon :lol: (am. én továbbra sem érzek semmi gázt az egészben.. jó ez..)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. július 13., kedd 15:04

"That girl, Sara Carbonero, Casillas' girlfriend, I don't trust her one bit. You know that type of girls, they go crazy for fame and money. That girl thinks she's a movie star."
Jól van apja! :lol:
Nekem is bökte a csőrömet....

zseniális az egész, de legalább nem unatkozik az egyszeri ember sem...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. július 13., kedd 15:00

Realista24 írta:
Anthony írta: Állítólag még lesznek felvételek, ez csak a kezdet...
Florentino Perez (2006):

“The players who earned the most were Beckham and Ronaldo - €30m a year. Then Zidane - €25m. Then there is Raúl who doesn't sell anything, not even a shirt, he is not a media product.”
“The players are very selfish. You can't count on them at all and anyone who counts on them is wrong, they always lie, it's nonsense. I have a horrible, horrible, horrible, horrible player concept.”

@elconfidencial plan to reveal the ‘True Florentino’ they will leak multiple different audio’s from the president in the next week.
Van még:

Leaked audio of Florentino Perez in 2006: "Players are selfish. You can't count on them for anything. I have a horrible image of footballers, horrible, horrible. I've seen lots of things in my life, but I've never see anything like footballers, man."

"Raúl is bad, he believes that Madrid is his. Him and his agent. He's one of the reasons I left, he's the culprit. He's destroying Madrid, the morale of the players, everything. It's terrible what a bad kid he is."

"Casillas, poor guy, he's really short, he can't see well, and you can tell when he's doing well with his girlfriend or not, he's like a little puppet, a little boy."

"Remember the Clasico where we were playing the title? Casillas came late to training on Friday, because he was talking to his girlfriend. What a joke, man!"

"That girl, Sara Carbonero, Casillas' girlfriend, I don't trust her one bit. You know that type of girls, they go crazy for fame and money. That girl thinks she's a movie star."

"Iker Casillas is like a little dog that you take out for a walk. A puppet, so childish."

Florentino Perez (leaked, 2012): "They're giving the fans a false image about Casillas. When his girlfriend Carbonero called Cristiano selfish, or the Ramos incident, or what happened with Mourinho, everything points towards Casillas."

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 13., kedd 14:06

A hivatalos oldal rakta ki: Following the article published by El Confidencial that features comments that I have been credited as having made, I believe that it is important to clarify that:

- The published quotes were part of conversations secretly recorded by Mr José Antonio Abellán, who has been trying to sell the recordings for many years without any success. I find it surprising that they have been published today by El Confidencial, despite the time that has elapsed.

- They are isolated quotes that were part of conversations and have been taken out of the wider context in which they were made.

- I understand that the fact that they have been published now, so many years on from the time the conversations took place, owes to my involvement as one of the driving forces behind the Super League.

- I have placed the matter in the hands of my lawyers, who are examining the course of action to be taken.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 13., kedd 14:01

Engem nem tud megerinteni ez, elo lehet rangatni 15 eves dolgokat, de azota osszerakott egy olyan csapatot ami 5 ev alatt 4x hozta el a BL-t. Ez szerintem mindent felulir.

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. július 13., kedd 13:57

kiserik írta: Én azt nem értem, hogy ez egy lejárató kampány vagy pont fordítva, mert nekem eddig tetszik amiket az öreg mondott?
Puccskísérlet.

A csőcselék zsigeri érzelmeire játszanak.
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 13., kedd 13:52

Pont itt volt pár hónapja a vidisorozat Perez galaktikus időiről.
Asszem Makelele/vagy egy firkász mondta, hogy az volt a baj a sztárokkal, hogy nem volt pénz a megfelelő perifériaemberekre..

Mi pénz volt az a 85 millió 20 éve? Anyám... VakBéla jelenlegi ennyije így kb. aprópénz..
Kíváncsian várom miket mondott még Perez.. Így, hogy nem elnökként savazza/ta a játékosokat védhetőbb..
Jó az uborkaszezon is vmire.. :coffee:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. július 13., kedd 13:49

Én azt nem értem, hogy ez egy lejárató kampány vagy pont fordítva, mert nekem eddig tetszik amiket az öreg mondott?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 13., kedd 13:11

Anthony írta: Állítólag még lesznek felvételek, ez csak a kezdet...
Florentino Perez (2006):

“The players who earned the most were Beckham and Ronaldo - €30m a year. Then Zidane - €25m. Then there is Raúl who doesn't sell anything, not even a shirt, he is not a media product.”
“The players are very selfish. You can't count on them at all and anyone who counts on them is wrong, they always lie, it's nonsense. I have a horrible, horrible, horrible, horrible player concept.”

@elconfidencial plan to reveal the ‘True Florentino’ they will leak multiple different audio’s from the president in the next week.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: