Berti írta:
Annyira nem gyomorforgató, ha figyelembe veszed, hogy halálos fegyegetéseket kapsz, egy faszt rajzolnak a szádra és telenyomják majmokkal a közösségi oldaladat. A többiek nevében is szólt, ehhez ugyebár nagyon ért.
Nekem velük nem igazán volt bajom, de azok a "szurkolók" mit műveltek, az tényleg gyomorforgató.
Véleményem szerint el kell különíteni a két dolgot.
Voltak a tizik, írjon róla, kérjen bocsánatot, szánja bánja.
Aztán írjon külön, hogy egy szegény, rossz sorsú fekete gyerek volt, blablabla. A kettőt vegyíteni számomra nem túl optimális, így is túlzott mértékben árnyalja már a sportot ez, a szivárványozás, térdelés, stb.
Ha kevesebb figyelmet kapna, akkor talán ezek a barmok sem fordítanának ekkora erőfeszítéseket az ellenkezőjébe. Talán!
A majmozáshoz, meg halálos fenyegetésekhez...ez megintcsak független bőrszíntől, Morata is megkapta, meg számos fehér játékos, lehet, hogy négerek is írtak neki meg a feleségének.
Hozzátartozik az igazsághoz, hogy nem tudom átérezni ezt a dolgot. Pont olyan szélsőségesen nem veszek róla tudomást, mint amilyen szélsőségesen sokan csak ezzel foglalkoznak a sportolók között.
Ilyen szempontból Dani Alves-t követem..bedobtak neki egy banánt, aztán megette.

De ez a levonulok a pályáról, mert huhognak...csak olaj a tűzre.