southgatenek nagyon ulnek a huzasai, a bekerulo trippier adta a golpasszt.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 11., vasárnap 21:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. július 11., vasárnap 21:04
Évek ótasebydani írta: Máris rosszul vagyok.![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. július 11., vasárnap 21:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 11., vasárnap 20:53
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 11., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. július 11., vasárnap 20:43
HozzászólásSzerző: Razdar » 2021. július 11., vasárnap 20:13
Igazából már otthon van, a kérdés csak az, hogy ott is maradikarus93 írta: Hazamegy a foci ma?![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. július 11., vasárnap 20:06
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 10., szombat 23:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 10., szombat 23:30
Nem tudod elkerulni hogy egyik vagy másik többet utazzon.'shutterisland írta: nem ertem mire gondolsz konkretan.
en ugy gondoltam, hogy pl a magyarok csoportjat jatszottak volna ukrajnaban, a spanyoloket svajcban, stb.
a kieseses szakaszt meg 3-4 olyan orszagban, ami nem kvalifikalt.
pl nyolcaddontoket szloveniaban, negyeddontoket szerbiaban, elodontot meg dontot teszem azt bulgariaban.
igy majdnem mindenki ugyanannyit utazik, annyi a kulonbseg, hogy valaki a csoportkor utan tobbet, de mindig semleges a palya.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 10., szombat 23:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 10., szombat 23:18
Nem írnad ezt, ha tudnád milyen hattermunka zajlik egy egy meccs előtt.'shutterisland írta: vagy ha ugy lett volna, hogy minden csoportot egy orszagban tolnak le, de ugy, hogy az az orszag nem lehet a csoport tagja.
aztan a nyolcaddontoket, negyeddontoket, elodontot es dontot is masik orszagban, ertelemszeruen ugy, hogy mindig semleges palya legyen.
egy kis logisztikai okoskodassal igy is meg lehetett volna vandoroltatni a dolgot ugy, hogy senki ne induljon elonnyel.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 10., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 10., szombat 22:46
Az alap otlet szerintem nem rossz, a jovoben siman elnezegetnem, ahogy 4 szomszedos orszag osszefog es rendeznek kozosen egyet, itt viszont egyszeruen tul nagyok voltak a tavolsagok.'shutterisland írta:nekem sem annyira jott be, ez az utazgatas meg sajat palyan toljuk azert elegge egyenlotlen volt meg akkor is, ha amugy a hazai palya alapjaraton a rendezo orszagot mindig is segiti majd.h3x0r írta: Ceferin: „Ez túlságosan nagy kihívás és egyáltalán nem korrekt, hogy volt, akinek több mint tízezer kilométert kellett utaznia, és volt, akinek alig ezret. Néhányuknak Rómából Bakuba kellett volna utazni pár nap alatt. Érdekes ez a lebonyolítás, de nem hiszem, hogy gyökeret ver és valaha megismételjük”
illetve nem volt meg az a feelingje, mint pl a 2010-es vuvuzelas vb-nek.
egy olimpia varazsan is rontana, hogy a 200 meter pillangot tokioban rendezik, a 400 gyors pekingben megy, a dontok szöulban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 10., szombat 14:27
nekem sem annyira jott be, ez az utazgatas meg sajat palyan toljuk azert elegge egyenlotlen volt meg akkor is, ha amugy a hazai palya alapjaraton a rendezo orszagot mindig is segiti majd.h3x0r írta: Ceferin: „Ez túlságosan nagy kihívás és egyáltalán nem korrekt, hogy volt, akinek több mint tízezer kilométert kellett utaznia, és volt, akinek alig ezret. Néhányuknak Rómából Bakuba kellett volna utazni pár nap alatt. Érdekes ez a lebonyolítás, de nem hiszem, hogy gyökeret ver és valaha megismételjük”
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. július 9., péntek 22:07
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 9., péntek 17:19
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 8., csütörtök 19:44
Mert az angolok nem játszhatnak ottel magico írta:Mert soha nem is volt?ViktoR4 írta: Valaki tud valamit vagy van valami hivatalos álláspont hogy miért nem lesz bronz meccs?![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem