Most láttam, örülök hogy nem nyomott rá puszit, nem sokon múlt.

HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 8., csütörtök 14:07
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. július 8., csütörtök 14:00
Pad'em írta:"Vérzik a szívem, hogy el kellett hagyni az otthonom, elbasztam - ha már így alakult ellazsálok itt két évet, és rábeszélem Mbappét a Madridba igazolásra, ha még KAK nem győzte meg. Ha a BLben összesorsolnak minket lövök két öngólt meccsenként, a fizetésem meg a Madridom fórumozóinak felajánlom. 93:48, Hala Madrid!"Schulcz írta: Egyébként mit kellett volna mondania?
Én speciel valami ilyesminek örültem volna
Amúgy viccet félretéve, nyilván nem az böki a csőrét sokaknak, hogy vannak még ambíciói, hanem, hogy egyszerűen undorító a csapat amit talált magának.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. július 8., csütörtök 13:53
Itt a 'best-ezésre' céloznak a többiek, teljesen szükségtelen volt ezt így ilyen formában kiemelni.Schulcz írta: Egyébként mit kellett volna mondania? Hogy semmit nem akar nyerni?
Vagy hová kellett volna igazolnia miután Perez kvázi kirúgta?
De látom most nagy divat fikázni őt. Ramos mit akar? Mendy az meg a faszagyerek.a nagyjából semmire.... Na jól van én erre nem vagyok kíváncsi... azért még a világ nem a baromarcú Kerlonok szabályai szerint működik, max ez a fórum esetleg. A normálisabb felének: Sziasztok, minden jót!
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 8., csütörtök 13:52
"Vérzik a szívem, hogy el kellett hagyni az otthonom, elbasztam - ha már így alakult ellazsálok itt két évet, és rábeszélem Mbappét a Madridba igazolásra, ha még KAK nem győzte meg. Ha a BLben összesorsolnak minket lövök két öngólt meccsenként, a fizetésem meg a Madridom fórumozóinak felajánlom. 93:48, Hala Madrid!"Schulcz írta: Egyébként mit kellett volna mondania?
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. július 8., csütörtök 13:42
Schulcz írta: Egyébként mit kellett volna mondania? Hogy semmit nem akar nyerni?
Vagy hová kellett volna igazolnia miután Perez kvázi kirúgta?
De látom most nagy divat fikázni őt. Ramos mit akar? Mendy az meg a faszagyerek.a nagyjából semmire.... Na jól van én erre nem vagyok kíváncsi... azért még a világ nem a baromarcú Kerlonok szabályai szerint működik, max ez a fórum esetleg. A normálisabb felének: Sziasztok, minden jót!
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2021. július 8., csütörtök 13:40
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 8., csütörtök 13:39
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. július 8., csütörtök 13:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. július 8., csütörtök 13:31
$ergio Ramo$Realista24 írta: El mejor lugar para seguir soñando, el mejor club para seguir ganando. Vamos a luchar con todo y por todo.
Le meilleur endroit pour continuer à rêver, le meilleur club pour continuer à gagner. Nous allons tout donner pour aller jusqu’au bout.
The best place to keep on dreaming, the best club to keep on winning. We’re going to fight with everything we have for everything.
Allez PSG - Paris Saint-Germain!
#IciCestParis #WeAreParis
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. július 8., csütörtök 13:31
Tavaly Kloppo is így gondolta az első meccsenRemy írta:Hát ez max FIFAban.69erssam írta: Majd amikor a BL-ben Vinicius elmegy mellette és gólt lő, rájön hogy hibát követett el!
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. július 8., csütörtök 12:29
KB.Remy írta:Hát ez max FIFAban.69erssam írta: Majd amikor a BL-ben Vinicius elmegy mellette és gólt lő, rájön hogy hibát követett el!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 8., csütörtök 12:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. július 8., csütörtök 12:17
Hát ez max FIFAban.69erssam írta: Majd amikor a BL-ben Vinicius elmegy mellette és gólt lő, rájön hogy hibát követett el!
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2021. július 8., csütörtök 12:13
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. július 8., csütörtök 12:12
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. július 8., csütörtök 12:07
Ebédelni készültem, de ettől elment az étvágyam.Realista24 írta:
The best place to keep on dreaming, the best club to keep on winning.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 8., csütörtök 12:01
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. július 8., csütörtök 11:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 8., csütörtök 11:13
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem