Dél-amerikai foci
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Dél-amerikai foci
ha full üres stadionok előtt rendeznek copa americat, akkor:
ad1, minek rendeznek
ad2, miert kellett elvenni az eredeti rendezőtől. üres stadionban csak meg tudták volna csinálni ők is
ad1, minek rendeznek
ad2, miert kellett elvenni az eredeti rendezőtől. üres stadionban csak meg tudták volna csinálni ők is
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Már a tizik is mennek nekik. Legnagyobb riválissal szemben jön a döntő.
Nagyon adja magát a Messi win.
Nagyon adja magát a Messi win.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a kozepszert nemzetkozi szinten ertem, vagyis ha az ember vegignezi, hogy a topvalogatottak kozeppalyain azert pogbak, kantek, gundoganok, kroosok, thiagok, kokek, casemirok, de jongok, stb futkaroznak.
ettol fuggetlenul meg rendben van az a kozeppalya, inkabb a mar emlitett system hianya miatt nincs meg az atutoero.
ettol fuggetlenul meg rendben van az a kozeppalya, inkabb a mar emlitett system hianya miatt nincs meg az atutoero.
- Pad'em
De Pault az Atlético viszi 35m-ért, Copa után lesz hivatalos, de már done deal jó ideje elvileg.alexoxladjackoxi írta:Hát mihez képest középszer? Messihez meg mondjuk a prime Agüerohoz mérve jóhogy... De egyébként eléggé pengés támadó középpályás, kifejezetten szórakoztató a játéka. Csodálkoznék, ha nem igazolna el egy nagyobb csapatba. Nálunk is simán elnézném. Többre tartom, mint mondjuk a féreg Lo Celsot vagy Paredest, mégha nem is egy posztról beszélünk.'shutterisland írta: de paul azert hasznalva van es ahogy remlik, az utobbi evekben is boven jatszatva volt.
ekes peldaja az eros kozepszernek, amit irtam.
mondjuk az esetleges jatekuk a nagyobb problema, mert egy jo rendszerben sok kozepes jatekos is alkothat jo egyveleget es azert az argentinoknal meg klasszisok is akadnak.
amiota csak kovetem az argentin valogatottat, mindig is random volt az egesz, fejetlen vedekezes, ossze-vissza helyezkedesek meg esetleges tamadasepites.
ilyen cambiassok meg mascheranok is csak ossze-vissza szaladgaltak.
nem tudom, hogy ez annak tudhato e be, hogy nem tudtak a valogatott elere odarakni egy taktikailag topkaliberu, eros kezu edzot, akit hagytak volna par evig epitkezni, vagy csak szimplan keptelenek ezek a jatekosok egyutt egy jo rendszert alkotni.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Hát mihez képest középszer? Messihez meg mondjuk a prime Agüerohoz mérve jóhogy... De egyébként eléggé pengés támadó középpályás, kifejezetten szórakoztató a játéka. Csodálkoznék, ha nem igazolna el egy nagyobb csapatba. Nálunk is simán elnézném. Többre tartom, mint mondjuk a féreg Lo Celsot vagy Paredest, mégha nem is egy posztról beszélünk.'shutterisland írta: de paul azert hasznalva van es ahogy remlik, az utobbi evekben is boven jatszatva volt.
mondjuk az esetleges jatekuk a nagyobb problema, mert egy jo rendszerben sok kozepes jatekos is alkothat jo egyveleget es azert az argentinoknal meg klasszisok is akadnak.
amiota csak kovetem az argentin valogatottat, mindig is random volt az egesz, fejetlen vedekezes, ossze-vissza helyezkedesek meg esetleges tamadasepites.
nem tudom, hogy ez annak tudhato e be, hogy nem tudtak a valogatott elere odarakni egy taktikailag topkaliberu, eros kezu edzot, akit hagytak volna par evig epitkezni, vagy csak szimplan keptelenek ezek a jatekosok egyutt egy jo rendszert alkotni.
- 'shutterisland
de paul azert hasznalva van es ahogy remlik, az utobbi evekben is boven jatszatva volt.
- alexoxladjackoxi
Vicces, hogy az argentinoknál nem fért be Buendía, aki gyenge 15 góllal és 16 assistal zárt idén a Champoba. Rohadt jó az a gyerek. El is vitte a Villa. Rémlik, hogy van itt a fórumon egy Norwich-szimpatizáns, ő biztosan tudja kiről beszélek. Másik pedig De Paul. Ő is egy nagyon alulértékelt spíler, már rég kinőtte az Udinesét.'shutterisland írta: az argentin keret ugyanolyan, mint az elmult evtizedben, par klasszik huzo neven kivul eros kozepes jatekosok egyvelege, annyi kulonbseggel, hogy talan kevesbe orrnehez, mint anno, ma mar nincsen 6-7 extra tamadojuk ellenben nincs a fel keret telepakolva river plates meg mexikoban potyogo arcokkal.
egy lo celso, paredes, di maria - messi, lautaro, correa papiron jol nezne ki, bar szerintem ez a hatos meg sosem volt fenn egyutt, eleg random van feldobalva a csapat altalaban.
hatul viszont jobbak a brazilok, ederson, silva, militao, lodi, marquinhos, case azert eleg stabil.
ha argentin-brazil donto lesz, akkor szerintem szorosan, de behuzzak.
A brazilok szerintem erősek keret alapján. Már rég nem Ronaldinhok szaladgálnak ott, de mondjuk én emlékszem még olyan időkre, amikor egy Fred nevezetű úriember nem a középpályán játszott, hanem centerben. Cseréje pedig Jo vagy ki a tököm volt.

- 'shutterisland
az argentin keret ugyanolyan, mint az elmult evtizedben, par klasszik huzo neven kivul eros kozepes jatekosok egyvelege, annyi kulonbseggel, hogy talan kevesbe orrnehez, mint anno, ma mar nincsen 6-7 extra tamadojuk ellenben nincs a fel keret telepakolva river plates meg mexikoban potyogo arcokkal.
egy lo celso, paredes, di maria - messi, lautaro, correa papiron jol nezne ki, bar szerintem ez a hatos meg sosem volt fenn egyutt, eleg random van feldobalva a csapat altalaban.
hatul viszont jobbak a brazilok, ederson, silva, militao, lodi, marquinhos, case azert eleg stabil.
- Pad'em
Ez a brazil válogatott tényleg kegyetlen mennyire leépült. Kezdő egy Fred, Everton, Paqueta, Richarlison sor bmeg. Pedig a tengely nem lenne rossz, Alisson/Ederson, Marquinhos, Militao, Casemiro, Neymar. De hogy mennyire nem tudnak felmutatni egy normális brazil támadót lassan 10 éve - erre mi bevásároltunk belőlük rögtön hármat

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Anthony írta: Na de hogy on is legyek: az eredmények alapján nem valami meggyőző eddig Brazilia, igaz a másik oldalon is kb. az 1:0-ák püttyögtek egész torna alatt.
Eléggé megjósolhatatlan melyik csapat fog nyerni.
Csababarca írta lentebb, hogy ő bele-belesasolt a meccsekbe, én nem, úgyhogy nem tudok mit mondani. A lejátszott meccsek alapján azt látom, h Brazília bekezdett, Arg.-nál meg az első 2 szűk meccs után "kiszakadt a gólzsák"..
Szemre/keretre Arg. a megbízható munkásabb banda 1 zseni Messivel, meg egy jó klubidényt letudó Lautaroval, Brazília meg mindenhol jó, kivéve a középpálya közepén (Case nyilván császár

Alapvetően a VB-re legyenek jók, egy kuka Arg./Bra sose jó..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez a baj, hogy erre való lenne, de nálunk meg kezdő, és még mindig úgy tekintenek rá, mint valami nagy tehetségre. Asszem ő is kap egy ilyen életre szóló szerződést, mint Bale meg Hazard..raul 4 ever írta: Nincs ebben semmi meglepő, arra használják a válogatottban, amire való, 5 perces cserének.
Na de hogy on is legyek: az eredmények alapján nem valami meggyőző eddig Brazilia, igaz a másik oldalon is kb. az 1:0-ák püttyögtek egész torna alatt.raul 4 ever írta: Mondjuk azért az is dva, hogy Fred alapember, a karma ált. büntetni szokta az ilyen baromságokat..
Nézők nélkül nem biztos, hogy sokat ér a döntőben a hazai pálya, de azért esélyesebb Brazília.
Eléggé megjósolhatatlan melyik csapat fog nyerni.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
ToniKroos írta:Mi a beszédes? Bruno Fernandes vagy Joao Félix ugyan úgy a kezdőből a portugál padra, beszédes mi? Nem értem, hogy miért övezi ilyen utálat Vinit, én bírom, nem a beszari focit tolja, az meg benne van, hogy nem minden csele jön be. Kapu előtt egyelőre még bajban van, de szerintem ez is változni fog. Többször is volt már itt említve pl Sterling, akinek hasonló volt a helyzetkihasználása most meg a válogatott húzó embere. Persze van sok ellenpélda is, de meg mindig csak 20. Egy profi focistának 25-6 fölött kezdődnek a legjobb évei, rengeteg ideje van még.Remy írta: Óriási, hogy Vini Dzsi a Real kezdőjéből a brazil cserepadra szorul. Beszédes...
Viszont az is óriási lenne, ha Vini Copa győztes lenne, Messi meg nem.de idén Argentína behúzza.
Nincs ebben semmi meglepő, arra használják a válogatottban, amire való, 5 perces cserének.
Szeressed nyugodtan a játékát, de ha vannak emberek, akik az olyan focistákat szeretik, akik át tudják venni a labdát, 3szor 1 meccsen egymás után saját emberhez is tudnak passzolni, nem úgy lőnek kapura, mint húgom 25 éve 3 évesen, azok hadd fogalmazzanak meg kritikát, ha VJ-nek ez nem jön össze..
Mondjuk azért az is dva, hogy Fred alapember, a karma ált. büntetni szokta az ilyen baromságokat..
Nézők nélkül nem biztos, hogy sokat ér a döntőben a hazai pálya, de azért esélyesebb Brazília.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Való igaz, a Barbosa, Everton, Richalison fogat elég komoly, oda nehéz beférkőzni eléjük.
De az a Jesus, Firmino is felső polc.
De az a Jesus, Firmino is felső polc.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Mi a beszédes? Bruno Fernandes vagy Joao Félix ugyan úgy a kezdőből a portugál padra, beszédes mi? Nem értem, hogy miért övezi ilyen utálat Vinit, én bírom, nem a beszari focit tolja, az meg benne van, hogy nem minden csele jön be. Kapu előtt egyelőre még bajban van, de szerintem ez is változni fog. Többször is volt már itt említve pl Sterling, akinek hasonló volt a helyzetkihasználása most meg a válogatott húzó embere. Persze van sok ellenpélda is, de meg mindig csak 20. Egy profi focistának 25-6 fölött kezdődnek a legjobb évei, rengeteg ideje van még.Remy írta: Óriási, hogy Vini Dzsi a Real kezdőjéből a brazil cserepadra szorul. Beszédes...
Viszont az is óriási lenne, ha Vini Copa győztes lenne, Messi meg nem.de idén Argentína behúzza.
- Remy
- Kapcsolat:
Óriási, hogy Vini Dzsi a Real kezdőjéből a brazil cserepadra szorul. Beszédes...
Viszont az is óriási lenne, ha Vini Copa győztes lenne, Messi meg nem.
de idén Argentína behúzza.
Viszont az is óriási lenne, ha Vini Copa győztes lenne, Messi meg nem.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Persze, csak a "csoda" VB-jük (2014) óta ez már a 4. Copa és még egy döntőt sem tudtak összehozni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- alexoxladjackoxi
Nem sokan maradtak már abból a brigádból a kolumbiaiaknál. Eléggé visszaestek a dél-amerikai csapatok.Remy írta:Mondjuk durva, hogy Kolumbiának sem igazán akar összejönni a Copa. Pedig az elmúlt 10 évben nekik is egy elég komoly generációjuk volt.'shutterisland írta: en aztan szurkolok nekik, de szerintem meg messi megitelese szempontjabol mar nem oszt nem szoroz igazabol.
iden meg plane, hogy az eb elhomalyositja teljesen a copat, egy meccset sem lattam csak extended highlights-okat.
ja, amugy tenyleg nagyon baco copaja van eddig, szoval jon a 0:0 a kolumbakok ellen es a kihagyott sorsdonto tizi.![]()
- Remy
- Kapcsolat:
Mondjuk durva, hogy Kolumbiának sem igazán akar összejönni a Copa. Pedig az elmúlt 10 évben nekik is egy elég komoly generációjuk volt.'shutterisland írta: en aztan szurkolok nekik, de szerintem meg messi megitelese szempontjabol mar nem oszt nem szoroz igazabol.
iden meg plane, hogy az eb elhomalyositja teljesen a copat, egy meccset sem lattam csak extended highlights-okat.
ja, amugy tenyleg nagyon baco copaja van eddig, szoval jon a 0:0 a kolumbakok ellen es a kihagyott sorsdonto tizi.![]()
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
en aztan szurkolok nekik, de szerintem meg messi megitelese szempontjabol mar nem oszt nem szoroz igazabol.
ja, amugy tenyleg nagyon baco copaja van eddig, szoval jon a 0:0 a kolumbakok ellen es a kihagyott sorsdonto tizi.
ja, amugy tenyleg nagyon baco copaja van eddig, szoval jon a 0:0 a kolumbakok ellen es a kihagyott sorsdonto tizi.

- Remy
- Kapcsolat:
Nagyon él most Messi, szerintem meglesz neki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots