ToniKroos írta:Mi a beszédes? Bruno Fernandes vagy Joao Félix ugyan úgy a kezdőből a portugál padra, beszédes mi? Nem értem, hogy miért övezi ilyen utálat Vinit, én bírom, nem a beszari focit tolja, az meg benne van, hogy nem minden csele jön be. Kapu előtt egyelőre még bajban van, de szerintem ez is változni fog. Többször is volt már itt említve pl Sterling, akinek hasonló volt a helyzetkihasználása most meg a válogatott húzó embere. Persze van sok ellenpélda is, de meg mindig csak 20. Egy profi focistának 25-6 fölött kezdődnek a legjobb évei, rengeteg ideje van még.Remy írta: Óriási, hogy Vini Dzsi a Real kezdőjéből a brazil cserepadra szorul. Beszédes...
Viszont az is óriási lenne, ha Vini Copa győztes lenne, Messi meg nem.de idén Argentína behúzza.
Nincs ebben semmi meglepő, arra használják a válogatottban, amire való, 5 perces cserének.
Szeressed nyugodtan a játékát, de ha vannak emberek, akik az olyan focistákat szeretik, akik át tudják venni a labdát, 3szor 1 meccsen egymás után saját emberhez is tudnak passzolni, nem úgy lőnek kapura, mint húgom 25 éve 3 évesen, azok hadd fogalmazzanak meg kritikát, ha VJ-nek ez nem jön össze..
Mondjuk azért az is dva, hogy Fred alapember, a karma ált. büntetni szokta az ilyen baromságokat..
Nézők nélkül nem biztos, hogy sokat ér a döntőben a hazai pálya, de azért esélyesebb Brazília.