HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. július 2., péntek 20:53
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. július 2., péntek 20:49
Pláne, hogy rohadt sérülékeny a csávó, ami a sanitassal karöltve hatalmas igazolás lesz, ismét.realbeckham írta:Vajon mit reagalna az oreg hehe ezzel a hirrel kapcsolatbanFenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.![]()
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2021. július 2., péntek 20:25
Vajon mit reagalna az oreg hehe ezzel a hirrel kapcsolatbanFenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 2., péntek 20:20
őszintén?Steve írta: Ezeket amúgy ilyenkor komolyan írod, vagy ez az ilyen erőltetetten én vagyok a spanyol fan, hogy valaki felfigyeljen rám dolog? Hogy lehet Vallejonak örülni Varane helyett, még ha csak a hova költekezzünk dolgoz is nézzük..??
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. július 2., péntek 19:50
Ezeket amúgy ilyenkor komolyan írod, vagy ez az ilyen erőltetetten én vagyok a spanyol fan, hogy valaki felfigyeljen rám dolog? Hogy lehet Vallejonak örülni Varane helyett, még ha csak a hova költekezzünk dolgoz is nézzük..??Jim írta:Végre egy jó hírFenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.![]()
Mármint az, hogy a vezetőség sem hátulra tervez költeni
Már csak az kéne, hogy a közzályára se igazoljunk 1 közepes arcot, hanem mehet minden pénz elölre![]()
Az eladásokból befolyt összegen túl amúgy van pénzünk az igazolásokra?
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. július 2., péntek 18:52
Végre egy jó hírFenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. július 2., péntek 17:57
nem mintha számítana nála bármi is, futballozni nem tudPad'em írta: Vinyó is megy végül az Olimpiára. Micsoda gigászi ütközet lenne egy brazil x spanyol, VJR vs Asensio. Legalább megtalálták a szintjüket a támadóink
Lényeg, hogy fitt lesz Vini a szezonkezdetre, Európa-Dél Amerika-Ázsia haknikör után.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 2., péntek 17:48
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. július 2., péntek 17:26
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 2., péntek 17:17
Marci, Isco és Bale kontraktja fut ki egyedül 22-ben a fékek közül.. Ilyenkor mondják, túl kevés túl későn?Mickey írta: *Többiekből sem várok sokkal többet, majd inkább a jövőre lejáró szerződésektől, itt biztos felszabadul pár hely.
Talán Ceballost elviszik, Jovicot...esetleg. De a lejáró kontraktusokkal leszünk majd igazán előrébb, ahogy írtam. sztm*
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 2., péntek 16:33
Ja, idén csak a tömény fog segíteni rajtunkwZoLee7 írta:Ezzel én kiegyeznék bármikor, de idén ez nem segít rajtunk. Megmondanám a dortmundnak h bökjön rá Benzeman kívül 3 támadóra és megkapják cserébePad'em írta:
Azt mondja a true-s Bildes csóka Christian Falk, hogy Haaland jövőre hozzánk jönne. Meg azt is, hogy ha a Chelsea letenne érte valami őrült összeget most nyáron akkor meg oda - Havertzhez hasonlóan, aki szintén minket favorizált, csak jött a covid. Az meg ugye az angol csapatokat egyáltalán nem viseli meg.
Viszont ha Mbappe csak jövőre jönne, akkor kell legyen a kasszában nekünk is most annyi, hogy mehessünk a norvégra. Azon hasal el az egész, hogy a Dortmund sztem nem fogja elengedni most nyáron Sancho után 150mért sem.
Szóval minden oda vezet, hogy Mbappe jövőre ingyen, Haaland meg 75mért![]()
![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 2., péntek 16:12
Ezzel én kiegyeznék bármikor, de idén ez nem segít rajtunk. Megmondanám a dortmundnak h bökjön rá Benzeman kívül 3 támadóra és megkapják cserébePad'em írta:Azt mondja a true-s Bildes csóka Christian Falk, hogy Haaland jövőre hozzánk jönne. Meg azt is, hogy ha a Chelsea letenne érte valami őrült összeget most nyáron akkor meg oda - Havertzhez hasonlóan, aki szintén minket favorizált, csak jött a covid. Az meg ugye az angol csapatokat egyáltalán nem viseli meg.wZoLee7 írta: Ezt amúgy nem értem, miért hiszitek azt páran, hogy Haalandot könnyebb megszerezni mint MBappet...úgy írtok néha mintha csak hozzánk igazolhatnának vagy ha váltanak kötelességük lenne ide igazolni.
Viszont ha Mbappe csak jövőre jönne, akkor kell legyen a kasszában nekünk is most annyi, hogy mehessünk a norvégra. Azon hasal el az egész, hogy a Dortmund sztem nem fogja elengedni most nyáron Sancho után 150mért sem.
Szóval minden oda vezet, hogy Mbappe jövőre ingyen, Haaland meg 75mért![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. július 2., péntek 15:45
Azt mondja a true-s Bildes csóka Christian Falk, hogy Haaland jövőre hozzánk jönne. Meg azt is, hogy ha a Chelsea letenne érte valami őrült összeget most nyáron akkor meg oda - Havertzhez hasonlóan, aki szintén minket favorizált, csak jött a covid. Az meg ugye az angol csapatokat egyáltalán nem viseli meg.wZoLee7 írta: Ezt amúgy nem értem, miért hiszitek azt páran, hogy Haalandot könnyebb megszerezni mint MBappet...úgy írtok néha mintha csak hozzánk igazolhatnának vagy ha váltanak kötelességük lenne ide igazolni.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. július 2., péntek 15:25
Elég lehet papíron az Alaba,Militao,Nacho,Vallejo sor... aztán lehet a valóság más lesz, de neki lehet menni,voltak már itt " nevek" a védelemben is. Ezt csak élesben fogjuk megtapasztalni.raul 4 ever írta: Igazából Vallejotol sem kell félni, granadában megmutatta, hogy egy bizonyos szintig elég..
Ha Varane lép, meg 3-4 kolonc, esetleg Kubo/Brahimbol is lehet pénzt csinálni, 100+ már kb van is valakire...
Haaland: pláne, h Sanco elment.. Így kell maradjon név Dortmundban is
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 2., péntek 15:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 2., péntek 15:05
HozzászólásSzerző: chronic » 2021. július 2., péntek 14:58
Helyes, hátul csak lehozzák valahogy Nacho-ék, előre kell minden pénzt pumpálni, a teknősbékával meg a fac kivan már, várjon rá aki akar.Sorrentino írta:Megy az all-in Haaland-ra.Fenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. július 2., péntek 14:57
az azért elég erős lenneFenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. július 2., péntek 14:53
Megy az all-in Haaland-ra.Fenoo írta: Azt írják, hogy nem igazolunk Varane helyére, Vallejo lesz a 4. védő.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2021. július 2., péntek 14:28
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem