Farkas Enn. már bontja a 100as zsepiket. Mééésssziii

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 5., hétfő 9:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 5., hétfő 8:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 4., vasárnap 12:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. július 4., vasárnap 11:58
Mégis több gólja van az EB-n, mint Messinek..'shutterisland írta: meg igy is pluszban vagyunk egy braithwaithe-el, hogy dembele es fati serulessel nyitnak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 4., vasárnap 11:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. július 3., szombat 0:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. július 3., szombat 0:01
na hat ilyet nem talaltam, de pl 2020-as naptari evben maguire volt az elso 4745-el, ezt eleg lazan megdontheti.Toti írta: Van valami vilagrekord egy idenyen belul a lejatszott percek tekinteteben mezonyjatekosok kozott? Pedri ekkora csaszar h 18evesen letolt minden meccset kezdokent ? +eb, olimpia. Nem letezik..egy kurva serulese nem volt? Az mi
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. július 2., péntek 16:54
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. július 2., péntek 16:41
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. július 2., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 2., péntek 12:09
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. július 2., péntek 11:57
Uramatyám, de jó, hogy ezt nem velünk csinálta meg mondjuk CR vagy Ramos. Illetve, hogy nem volt felelőtlen klubvezetésünk. Már-már vicc kategória az egész. Én amúgy a helyükben elengedném. Bármekkora szponzori pénz és marketing van Messiben, ez már szerintem átesne a ló túloldalára, és ennél is magasabb fizuval már csak veszteséges lenne. Arról nem is beszélve, hogy évek óta alig-alig hoz kupát nekik a játéka. BL-ben speciel a negyeddöntőben rendszerint lefőnek.Realista24 írta:Laporta és Tebas!!! találkoztak vagy fognak hogy kimatekozzak miként tudják fizetni Messit szabályosan hogy maradjon.Marky írta:
Kivancsi vagyok hogy sikerul kimatekozni a beret es az alairasi penzet, mert mar Tebas is felszolalt a nagymerteku adossagok miatt.
Nem vagyok benne biztos, hogy nem okosabb elengedni es a fennmarado penzbol a keretet boviteni.
Laporta szerint ugye a Liga érdeke is hogy maradjon Messi... Gondolom ez a logika.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. július 2., péntek 11:56
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. július 2., péntek 11:40
vágom, de akkor is elég visszás ez.Realista24 írta:
Nem, félreértés amit írtam.
Ti akartatok, Tebas csak leult tárgyalni.
The feeling at Barça is that the president of LaLiga, today, is not for the work of being flexible with the club culé in terms of salary policy. "If it renews, they will have to cut elsewhere. We are not going to make 'ad hoc' rules for Messi," he said recently.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 2., péntek 11:38
Nem, félreértés amit írtam.csababarca írta: Mekkora lehet a baj, ha a liga elnöke nyíltan akar segíteni kimatekozni a klubnak a dolgot?![]()
Bakker ha tényleg ilyen bajok vannak, akkor nem kell hosszabbítani, perememberekkel szerződést bontani, nem igazolni, és 2-3 évig kihúzni így, a meglévőkkel, meg fiatalokkal.
1-2 EL-es év, aztán kész.
Komolyan ami fertő itt ment a Barto éra alatt, azt nem lehet egy nyár alatt elintézni, Laporta is is malac a jégen vergődik, de itt őrült bajok vannak. És valószínűleg feléről még csak nem is tudunk.
HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2021. július 2., péntek 11:37
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 2., péntek 11:33
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. július 2., péntek 11:26
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. július 2., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: Toti » 2021. július 2., péntek 11:20
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem