A Brighton 50 millió fontért ad el valakit az Arsenalnak akiről azt se tudom, hogy kicsoda. Van pénz lóvéra.Arsenal have £50m White bid accepted by Brighton

Premier League
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Premier League
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jo dontes es a kolcson is,nb1-hez kepest a svajci liga is egy lepes elore.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
egyből kölcsönadják a svájci ligába, hogy játszhassonYazid írta: ilyen fiatalon nem tudom jó e koptatni a padot, pár ligakupa meccsen játszhat majd

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezt amúgy, hogy érted? Mármint az a durva, hogy ha belegondol az ember, 3 játékosunk van jelenleg Lipcsében. Kezdő játékosok (Dominikot még nem tudjuk), egy Bundesliga dobogós csapatban, amelyik folyamatos BL résztvevő is egyben.ziro4vr írta: Ez fake?![]()
Szerintem amúgy mindenkit IS beleértve a mostani garnitúrából, Szalai Attila juthat a legmagasabbra.
Mire gondolsz, mikor legmagasabb szintről beszélsz?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
ilyen fiatalon nem tudom jó e koptatni a padot, pár ligakupa meccsen játszhat majdYazid írta: quote=Remy post_id=1122515 time=1626092905 user_id=95]wow.New signing for Wolverhampton. Agreement reached today for Hungarian right back Bendegúz Bolla, done deal and here we go FarkasfejMagyarország zászlaja #Wolves
Bolla will join Wolves from MOL Fehérvár on a permanent deal - subject to medical and all other necessary procedures.![]()
[/quote]
Megy kölcsönbe Grasshoppersbe azonnal elvileg.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez fake?
Szerintem amúgy mindenkit IS beleértve a mostani garnitúrából, Szalai Attila juthat a legmagasabbra.

Nem illik.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
ilyen fiatalon nem tudom jó e koptatni a padot, pár ligakupa meccsen játszhat majdYazid írta: quote=Remy post_id=1122515 time=1626092905 user_id=95]wow.New signing for Wolverhampton. Agreement reached today for Hungarian right back Bendegúz Bolla, done deal and here we go FarkasfejMagyarország zászlaja #Wolves
Bolla will join Wolves from MOL Fehérvár on a permanent deal - subject to medical and all other necessary procedures.![]()
[/quote]
Örülök neki, minél hamarabb kikerül külföldre, annál jobb esélye van elkerülni az itthoni rossz szokásokat. 21 és fél év az annyira nem fiatal, ha ennyi idősen egy angol kiscsapatba nem tudja beverekedni magát, sokat nem is kell várnunk tőle.
quote=Remy post_id=1122515 time=1626092905 user_id=95]

[/quote]
ilyen fiatalon nem tudom jó e koptatni a padot, pár ligakupa meccsen játszhat majd
wow.New signing for Wolverhampton. Agreement reached today for Hungarian right back Bendegúz Bolla, done deal and here we go FarkasfejMagyarország zászlaja #Wolves
Bolla will join Wolves from MOL Fehérvár on a permanent deal - subject to medical and all other necessary procedures.

[/quote]
ilyen fiatalon nem tudom jó e koptatni a padot, pár ligakupa meccsen játszhat majd
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
wow.New signing for Wolverhampton. Agreement reached today for Hungarian right back Bendegúz Bolla, done deal and here we go FarkasfejMagyarország zászlaja #Wolves
Bolla will join Wolves from MOL Fehérvár on a permanent deal - subject to medical and all other necessary procedures.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
úgy emlékszem Nuno Tavares-ről itt a fórumon is volt szó
az Arsenalba igazolt, 8 millió fontért
az Arsenalba igazolt, 8 millió fontért
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- 'shutterisland
beirtam a keresobe es valoban valaki beirta mar majusban de skipelve volt a tema, nekem kiesett.

Már májusban hivatalos volt, csak most mutatták be.Pipita írta:Ez már hónap óta közismert tény, nem? Én úgy néztem a holland - francia u21-es meccset hogy a Pool középhátvédjét nézem.'shutterisland írta: konatepool
![]()
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ez már hónap óta közismert tény, nem? Én úgy néztem a holland - francia u21-es meccset hogy a Pool középhátvédjét nézem.'shutterisland írta: konatepool

Konate pedig a fél szezont sérült volt, nagyszerű húzás.'shutterisland írta: konatepool
tipik pl-be valo kozephatved.
mondjuk az mas kerdes, hogy bar iden a serulesek miatt baj volt hatul, de amugy a matip, gomez, van dijk harmas melle mar felesleges luxusnak tunik egy ilyen kaliber.

Amúgy mikor egészséges nagyon beton a gyerek.
- 'shutterisland
konate
pool
mondjuk az mas kerdes, hogy bar iden a serulesek miatt baj volt hatul, de amugy a matip, gomez, van dijk harmas melle mar felesleges luxusnak tunik egy ilyen kaliber.

- h3x0r
„Ilyen árak mellett egy csatárt sem veszünk. Egyszerűen lehetetlen, nem tudjuk előteremteni rá a pénzt. Mindenki számára világos, hogy a klubok többsége anyagi nehézségekkel küzd a koronavírus-járvány következtében – mi sem vagyunk kivételek” – mondta a katalán televíziónak.
„Ott van nekünk Gabriel Jesus és Ferran Torres, akik remekül tudnak játszani csatárposzton. Rajtuk kívül pedig vannak tehetséges, fiatal játékosaink is, ráadásul sokszor valódi kilences nélkül játszunk. Jó eséllyel nem veszünk egy csatárt sem a következő idényre” – tette hozzá Guardiola.
„Ott van nekünk Gabriel Jesus és Ferran Torres, akik remekül tudnak játszani csatárposzton. Rajtuk kívül pedig vannak tehetséges, fiatal játékosaink is, ráadásul sokszor valódi kilences nélkül játszunk. Jó eséllyel nem veszünk egy csatárt sem a következő idényre” – tette hozzá Guardiola.

- 'shutterisland
patrick vieira a crystal palace uj edzoje.
hat nekem ez konkretan ki is esett, hogy o edzonek allt, most nezem, hogy mar 8 eve uzi.
hat nekem ez konkretan ki is esett, hogy o edzonek allt, most nezem, hogy mar 8 eve uzi.

- Remy
- Kapcsolat:
Daka 23 misi fontért ment a Leicesterbe.
Továbbra sem értem, még ha bust is lesz, hogy miért nem lehet rápróbálni az ilyen emberekre, akik amúgy fiatalok, jó statjaik is vannak és nem 40-50+ millióért kezdődnek. Pláne, hogy 1 darab épkézláb támadónk van.
Persze az idő majd választ ad, ha véletlenül betoppan Bappé vagy Haaland.
Továbbra sem értem, még ha bust is lesz, hogy miért nem lehet rápróbálni az ilyen emberekre, akik amúgy fiatalok, jó statjaik is vannak és nem 40-50+ millióért kezdődnek. Pláne, hogy 1 darab épkézláb támadónk van.
Persze az idő majd választ ad, ha véletlenül betoppan Bappé vagy Haaland.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- 'shutterisland
nuno espirito
spurs
szerintem jo valasztas, kicsit mourinhos de modernebb.

szerintem jo valasztas, kicsit mourinhos de modernebb.
- Pad'em
Jamest nem hypeolja sztem senki egy Newcastle a szintje max, Martial szintén hurka, Cavani center, Diallo jó lehet majd egyszer. Mondjuk sztem Sancho is túl van fújva, elmúlt idénye nem volt kimagasló'shutterisland írta: nem lesz kicsit sok a jobol ?
a greenwood-james duo elegge hajpolva van, rashford alap, martial es cavani is ott vannak meg elore, es az eleg jo potenciallal rendelkezo diallo sracot meg ki se nagyon probaltak.
De ha lenne egy fasza edzőjük ez már bajnokesélyes alapanyag lehetne a Rashford-Pogba-Sancho-Cavani sor a 11es rugó gyerekkel nem lenne rossz valóban. Mondjuk még valami fasza vkpt akasztaniuk kéne. Camavingát akarják is elvileg, Rennes meg inkább adná nekik mint a PSGnek.
Pogbával mi lesz? Kitölti a szerződését, hosszabbít, eladjátok? Nem látok semmit vele kapcsolatban mostanság. EBn elég baszó volt megintCaraway írta: Na, Sancho kb hivatalosan is United jatekos. Tavaly 108 millio font lett volna, most viszont sikerult megegyezni 73 millio fontert, nagyon kemeny.35 milla azert rohadt sok, johet a kovetkezo igazolas, well done.
![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"