Sztem a rendszer írja ki mert egy másik tipper tippjatekban sincs meg kiírvacsababarca írta: a tippjátékban (tipper.io) a 4. negyeddöntő nincs kiírva. (Angol-ukrán)
Nem tudom ki az illetékes, csak gondoltam jelzem.

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. július 1., csütörtök 8:42
Sztem a rendszer írja ki mert egy másik tipper tippjatekban sincs meg kiírvacsababarca írta: a tippjátékban (tipper.io) a 4. negyeddöntő nincs kiírva. (Angol-ukrán)
Nem tudom ki az illetékes, csak gondoltam jelzem.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. július 1., csütörtök 8:26
Ebben képekben vanillgner írta: Én ezt nem láttam, esetleg valaki tud róla linket?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. július 1., csütörtök 8:14
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. június 30., szerda 18:55
Én ezt nem láttam, esetleg valaki tud róla linket?TheBull6 írta: Nem tudtam nézni az Angol-Német-et tegnap.
De most láttam az összefoglalót. Kérdezem:
Phillips gyerek belépőjét Kroos-on nem varozták? Simán mehetett volna ő is zuhanyozni mint a svéd gyerek este. Persze annyira durva nem volt, de hogy nem is sárga, az is kumma biztos....
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. június 30., szerda 14:25
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. június 30., szerda 12:57
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. június 30., szerda 10:42
Valószínűleg számonkérte a szar védekezést, meg a nagy arcot, ez miért baj?Anthony írta:
Varane-ból nem néztem volna ki ezt a viselkedést, de egyre érdekesebb dolgok vannak vele kapcsolatban is.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 30., szerda 10:30
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. június 30., szerda 10:19
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. június 30., szerda 10:16
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. június 30., szerda 10:14
Egész EB-n talán akkor volt a leghasznosabb, mikor Kounde játszott helyette.ziro4vr írta:Pavard modnjuk nem tudom mit magyaráz, úgy játszott végig mint egy napszúrást kapott szamár.Berti írta: A L'Équipe szerint Varane, Pavard és Pogba durván összeszólalkoztak a kiesést követően.
A sok uborkahír mellett elfér![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 30., szerda 10:10
Varane insulted Pavard, unhappy with his defending. Pavard blamed Pogba, for doing no defending, Varane later backed Pavard up.ziro4vr írta:Pavard modnjuk nem tudom mit magyaráz, úgy játszott végig mint egy napszúrást kapott szamár.Berti írta: A L'Équipe szerint Varane, Pavard és Pogba durván összeszólalkoztak a kiesést követően.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 30., szerda 10:09
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 30., szerda 10:06
HozzászólásSzerző: dennson » 2021. június 30., szerda 9:50
Valahogy a szigeten belül kell tartani az agyatlan csürhét. Ez tökéletes megoldás, hogy ne zúzzák szét Európa városait.p.csabi1 írta: Az is furcsa hogy a többi csapatokat reptetik itt Európában mindenfele,erre az angoloknak 1 darab meccsre kell csak elmenni.
Vannak furcsa dolgok ezen az EB-én.Jobb szervezést megért volna az biztos.![]()
Én először azt hittem,hogy az első 2 meccset minden házigazda otthon játssza,majd mennek idegenbe.
De az angolok kurvára nem mentek sehova sem.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. június 30., szerda 9:49
Pavard modnjuk nem tudom mit magyaráz, úgy játszott végig mint egy napszúrást kapott szamár.Berti írta: A L'Équipe szerint Varane, Pavard és Pogba durván összeszólalkoztak a kiesést követően.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. június 30., szerda 9:43
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. június 30., szerda 9:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 30., szerda 9:41
Ez.Kercsó írta: innen bárki csak ne Anglia.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. június 30., szerda 9:38
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem