Akkor minden szép és jó...

HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 30., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 30., szerda 21:42
Opció az csak, ha nem él vele a Milan jövő nyáron, jön vissza szépen. Cebáért max egy 10m lenne reális sztem, ha spanyol csapatról van szó. Finoman szólva sem tornázta fel magát magasra az Arsenalban töltött két év alatt. Kezdő spanyol válogatottból olimpia keretre süllyedtMickey írta:Kizártnak tartom, hogy 25m eur-t kapjunk érte, Betistől....Jim írta:
tudom, hogy az olaszoknál van ez a kölcsön + kötelező opció szezon végi
(Brahimot talán így adjuk oda a Milannak)
Ceballost is így kéne eladni a Betisnek
most 10 millió a szezon végén még 15 pl
Brahim,
Ő kötelező vételes? Nekem nem rémlik, csak azt láttam, hogy van az újra kölcsön és a vételi opció. Lehet nem olvastam át jól.
Tehát akkor Díaz tuti, hogy bevétel lesz a későbbiekben?
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 30., szerda 21:29
Kizártnak tartom, hogy 25m eur-t kapjunk érte, Betistől....Jim írta:tudom, hogy az olaszoknál van ez a kölcsön + kötelező opció szezon végiMickey írta: Ceba menne vissza Betis....olvasom ezt a 25m pénzt, de gondolom lófxt nem akarnak ők nekünk adni, nem hogy 25 lepedőt.
szokásos. na mindegy, szabaduljunk a feleslegtől, ez a sok kölcsön se dob rajtunk sokat sztm.
(Brahimot talán így adjuk oda a Milannak)
Ceballost is így kéne eladni a Betisnek
most 10 millió a szezon végén még 15 pl
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. június 30., szerda 21:21
Hazard júliusi bére bruttóbanRealista24 írta: Real Madrid will receive €2.1m from Achraf Hakimi joining PSG.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. június 30., szerda 21:14
És a többit az Inter mikor fizeti?Realista24 írta: Real Madrid will receive €2.1m from Achraf Hakimi joining PSG.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. június 30., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 30., szerda 21:12
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. június 30., szerda 21:10
ő piacképesrealistahuni írta: Brahim amúgy játékpercre levetítve eredményesebb volt a Milannal mint az összes szélsőnk, erre nyilván őt adjuk megint kölcsönbe.![]()
Ha már nincs pénz igazolni legalább a meglévő erőforrásokkal illene jobban gazdálkodni.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 30., szerda 20:50
Es berakatja Ramos helyere.Remy írta: Akkor éjfélkor robban a bomba és Perez bejelenti Messit?1+1 éves szerződéssel.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. június 30., szerda 20:50
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. június 30., szerda 20:46
tudom, hogy az olaszoknál van ez a kölcsön + kötelező opció szezon végiMickey írta: Ceba menne vissza Betis....olvasom ezt a 25m pénzt, de gondolom lófxt nem akarnak ők nekünk adni, nem hogy 25 lepedőt.
szokásos. na mindegy, szabaduljunk a feleslegtől, ez a sok kölcsön se dob rajtunk sokat sztm.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. június 30., szerda 20:09
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. június 30., szerda 20:00
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 30., szerda 19:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. június 30., szerda 19:30
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 30., szerda 19:30
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. június 30., szerda 19:28
Kerlon írta:Goretzka mondjuk nekem nem nagy név.KAG írta:
Igy van.
Ha a nagy nevek nem jonnek, akkor egy Isak, Sanchez pakkot meg lehetne probalni
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 30., szerda 19:18
Goretzka mondjuk nekem nem nagy név.KAG írta:Kerlon írta:
Valverde úgyis jobb, nem kell ide.
Renate Sanchest viszont lehet érdemes lenne megkörnyékezni és adni neki még egy esélyt. Hátha nem csak az EB-n tud futballozni.
Igy van.
Ha a nagy nevek nem jonnek, akkor egy Isak, Sanchez pakkot meg lehetne probalni
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. június 30., szerda 18:48
Kerlon írta:Valverde úgyis jobb, nem kell ide.Realista24 írta: Real Madrid will talk directly to Raphael Varane. He still wants to leave Real Madrid. He wants to try something different. He's not pushing/forcing his situation, it's just his desire to try something new.
@FabrizioRomano
Goretzka meghallgat ajánlatokat, de továbbra is a BM-ben akar focizni.
Renate Sanchest viszont lehet érdemes lenne megkörnyékezni és adni neki még egy esélyt. Hátha nem csak az EB-n tud futballozni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 30., szerda 18:06
Valverde úgyis jobb, nem kell ide.Realista24 írta: Real Madrid will talk directly to Raphael Varane. He still wants to leave Real Madrid. He wants to try something different. He's not pushing/forcing his situation, it's just his desire to try something new.
@FabrizioRomano
Goretzka meghallgat ajánlatokat, de továbbra is a BM-ben akar focizni.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem