Előre szólok h nem olvastam el senki hozzászólását se,mert nem volt gépem,szóval nem tudom mi az általános vélekedés a tegnapi meccsel kapcsolatban! Valamint ismétlést se néztem!
Néhány mondatban a véleményem: Szerintem ezt a meccset simán meg tudtuk volna nyerni. Csalódtam mindkét csapatban,a barcában azért mert azt gondoltam h jobbak,nem láttam egy meccsüket se totál 90 percig idén (najó de a Milan ellen fél szemmel),de jó eredményeket produkáltak,és neymar-messi rejszolás megy mindenhol.... magunkban pozitívan csalódtam,a második félidőben szerintem lefociztuk katalánékat,igen LEFOCIZTUK őket. Nem a szó klasszikus értelmében,de réges rég láttam (najó bayern tavaly) azt h a barcánál látványosan többet birtokolja egy csapat a labdát,és amilyen helyzeteket sikerült kidolgozni... nem beszélve a 11-esekről amit nem kaptunk meg,a kezezés az első félidőben tiszta,CR-é meg sztem véleményes,kár h nagyon látszott h esni akar.
Ha 12 éves divatköcsögök lennnénk akkor mondhatnánk h Varane és Lopez hibáztak a góloknál... tavaly ők voltak nálam az év emberei CR mellett,(értsd: kedvencek,elfogult lehetnék velük szemben,most mégsem leszek az). Lopez szerintem mind2 gólban benne volt,főleg a másodiknál,ha 1v1-ben van a védő miért kell kijönni 10 méterre a kaputól? Blődség volt.
Varane sincs formában,"csak" átlagos volt. A második gólnál 1v1-ben a védőnek hátrálni kell,nem egyből kilépni,mert Sánchez van olyan fürge h bármelyik oldalra megtolja,és akkor Lopezzel kerül szembe. Így ott én őt nem hibzátatnám,max annyiban h a futóversenyt elveszítette csúnyán...
Ancelotti elszúrta,sokat vállalt így elsőre,olyat próbált ki amit még eddig egyszer sem. Inkbb maradt volna a tavalyi taktikánál.
Őszintén szólva én semmi extrát nem látok ebben a katalán csapatban idén EDDIG,megvertek minket,de ahogy visszaemlékszek a helyzetekre,hát 2 is lehetett volna közte a javunkra,de helyzetkihasználásunk még mindig 0.
Isco miért ne mjátszott? Erőltettük Bale-t, 0 erőnléttel. 3 "futóbolondot" akart előre az olasz,de ez azért nem ilyen egyszerű h majd szétfutjuk őket.... nem lűttam h ki tehette volna oda a labdát nekik,Modricon kivűl persze,de ezzel a Ramos-Khedira (mitkeresmégitt??) társulattal kp-n nagyon egyedül volt....
Kicsit összeszedetlen lett a kommentem,(12 óra munka után vagyok épp),de nagyjából ennyi a véleményem,most elolvasom h ti hogy látjátok