Anglia helyett legalja-t olvastamKerlon írta:Mondjuk ezzel garantáltad, hogy jó lesz.Remy írta:
Kegyetlen rossz lesz. Megkockáztatom, hogy nem éli meg az év végét. Tagnak lejárt az idő.
Newcastle-ben sem volt rossz, fekszik neki anglia.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 30., szerda 18:49
Anglia helyett legalja-t olvastamKerlon írta:Mondjuk ezzel garantáltad, hogy jó lesz.Remy írta:
Kegyetlen rossz lesz. Megkockáztatom, hogy nem éli meg az év végét. Tagnak lejárt az idő.
Newcastle-ben sem volt rossz, fekszik neki anglia.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 30., szerda 18:07
Mondjuk ezzel garantáltad, hogy jó lesz.Remy írta:Kegyetlen rossz lesz. Megkockáztatom, hogy nem éli meg az év végét. Tagnak lejárt az idő.alexoxladjackoxi írta: Benítez Everton, hivatalos. Azt hiszem azt nem teszi zsebre, amit a liverpooli szurkolóktól kapni fog.Gyanítom még az Evertonosok is lőni fogják. Egyébként szerintem nem lesz rosszabb , mint Ancelotti, sőt.
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. június 30., szerda 18:04
Megyek kiveszem az everton bajnoki címet.Remy írta:Kegyetlen rossz lesz. Megkockáztatom, hogy nem éli meg az év végét. Tagnak lejárt az idő.alexoxladjackoxi írta: Benítez Everton, hivatalos. Azt hiszem azt nem teszi zsebre, amit a liverpooli szurkolóktól kapni fog.Gyanítom még az Evertonosok is lőni fogják. Egyébként szerintem nem lesz rosszabb , mint Ancelotti, sőt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 30., szerda 18:00
Kegyetlen rossz lesz. Megkockáztatom, hogy nem éli meg az év végét. Tagnak lejárt az idő.alexoxladjackoxi írta: Benítez Everton, hivatalos. Azt hiszem azt nem teszi zsebre, amit a liverpooli szurkolóktól kapni fog.Gyanítom még az Evertonosok is lőni fogják. Egyébként szerintem nem lesz rosszabb , mint Ancelotti, sőt.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 30., szerda 17:09
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. június 27., vasárnap 11:25
Az a baj, hogy ha megy a PSG-be Ramos, nem kell nekik Varane...Pad'em írta: Mai hír, hogy ejtjük az árát 60-ról 50-re, hogy jöjjön ajánlat a MU-tól Varane-ért![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. június 27., vasárnap 8:48
Figo, ő más, rájött a tévedésére, megtalálta a fénytpheco írta:Figo avatarral ez erdekes felvetesAnthony írta: Most nézem, Benitez megy az Evertonhoz.
Mekkora retek ember kell legyél ehhez?![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2021. június 27., vasárnap 8:18
Figo avatarral ez erdekes felvetesAnthony írta: Most nézem, Benitez megy az Evertonhoz.
Mekkora retek ember kell legyél ehhez?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. június 27., vasárnap 7:36
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 24., csütörtök 16:28
Mai hír, hogy ejtjük az árát 60-ról 50-re, hogy jöjjön ajánlat a MU-tól Varane-értRemy írta: Arsenal nagyon úgy néz ki, hogy 45+5 misi FONTÉRT viszi Ben White-ot a Brightontól.
Varane-ért a MU mennyit is akart adni... EURÓBAN?![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. június 24., csütörtök 16:28
De hát... ÖREG...Lejáró szerződésű. NEMANGOL...Remy írta: Arsenal nagyon úgy néz ki, hogy 45+5 misi FONTÉRT viszi Ben White-ot a Brightontól.
Varane-ért a MU mennyit is akart adni... EURÓBAN?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 24., csütörtök 16:25
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. június 21., hétfő 15:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. június 21., hétfő 9:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 21., hétfő 8:43
Szerintem nem, James is jó és még saját nevelés is. Tök felesleges a Chelseanek.Pad'em írta: Hakimi közel a Chelseahez...
Alonsot adnák az Internek + 60 milliót. Inter Alonsót okézta, 65M akarnak mellé.
Ilyenkor, hogy matchelhetnénk az ajánlatot, bedobjuk mi meg Odrit a pénz mellé?
Brutál illene Tuchel csapatába, erősödnének tovább.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. június 21., hétfő 8:39
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. június 21., hétfő 8:32
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. június 21., hétfő 8:26
Legfrissebb hír szerint az Inter csak pénzt akar, nem keveset! 80 millió euró az ára Hakiminek! Internél pénzügyi gondok vannak, gondolom ez az oka. De nem tudom mi gondjuk volt a 60M + Alonsoval. Bőven jó üzlet lett volna. Szín tiszta 80at szerintem senki nem fog adni érte, még talán a PSG sem, annyit nem ér.Pad'em írta: Hakimi közel a Chelseahez...
Alonsot adnák az Internek + 60 milliót. Inter Alonsót okézta, 65M akarnak mellé.
Ilyenkor, hogy matchelhetnénk az ajánlatot, bedobjuk mi meg Odrit a pénz mellé?
Brutál illene Tuchel csapatába, erősödnének tovább.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 18., péntek 17:35
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. június 18., péntek 15:09
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem