Fun Fact: a Váci Mihályban laktam 4 évet

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. június 28., hétfő 21:20
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. június 28., hétfő 16:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. június 28., hétfő 13:54
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. június 27., vasárnap 23:08
videó?Faust írta:Hat ez zsenialisan edes volt.Kercsó írta: a kutyás introduction nagy esemény lesz![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 27., vasárnap 22:47
Hat ez zsenialisan edes volt.Kercsó írta: a kutyás introduction nagy esemény lesz![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. június 27., vasárnap 20:16
nagynéném így ment kétszer is Ausztriába, neki jó volt, ez a hivatalos.reeed_ati írta:
Akkor ezt bepróbálom majd, köszi.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. június 27., vasárnap 14:57
Akkor ezt bepróbálom majd, köszi.csababarca írta:fizetni amúgy sem kellene, van hivatalos angol nyelvű oltási papír is, letöltöd, beviszed háziorvoshoz, ő kitölti, pecsételi, és kész.reeed_ati írta:
Na ez így akkor parádé, akkor nem fizetek a fordításért..![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. június 27., vasárnap 14:34
fizetni amúgy sem kellene, van hivatalos angol nyelvű oltási papír is, letöltöd, beviszed háziorvoshoz, ő kitölti, pecsételi, és kész.reeed_ati írta:
Na ez így akkor parádé, akkor nem fizetek a fordításért..![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 27., vasárnap 14:28
De ha nem engednek ki, nem az én hibámreeed_ati írta:Na ez így akkor parádé, akkor nem fizetek a fordításért..Realista24 írta:
Multheten voltam. Orosz vakcinam van, oltasit mutattam, kérdezte hova megyek. Mondtam Bécs. Mondta mehet.
Hazafelé meg csak személyit nézték 2 mp erejéig.![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. június 27., vasárnap 14:13
Na ez így akkor parádé, akkor nem fizetek a fordításért..Realista24 írta:Multheten voltam. Orosz vakcinam van, oltasit mutattam, kérdezte hova megyek. Mondtam Bécs. Mondta mehet.reeed_ati írta: Skacok! Bécsbe hogy lehet kijutni manapság?
Van plasztik kártya, van oltási igazolás, magyar nyelvű, gondolom egyiket sem fogadják el..?![]()
Hazafelé meg csak személyit nézték 2 mp erejéig.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 27., vasárnap 14:08
Multheten voltam. Orosz vakcinam van, oltasit mutattam, kérdezte hova megyek. Mondtam Bécs. Mondta mehet.reeed_ati írta: Skacok! Bécsbe hogy lehet kijutni manapság?
Van plasztik kártya, van oltási igazolás, magyar nyelvű, gondolom egyiket sem fogadják el..?![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2021. június 27., vasárnap 14:04
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. június 26., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. június 26., szombat 15:44
Igazán nincsmitKoszi a tippeket!
Mosipelus lesz nalunk, nem vagyok hajlando babankent tizeniksz tonna szemetet termelni, aztan lehet ket het mulva kivagom a kukaba es rohanok a lidlbe.
Ez valóban marha jó cuccakkor DMes marhaepe szappanból tárazzatok be bőven
Valóban amúgy de ez az ismeretségi körömben is meglátszódik, akikkel annó a bulikban/discoban találkoztunk most a szombat reggeli babaúszás a közös programLátszik karantén volt, csak úgy potyognak a madridom babák
Nálunk is megvolt az éjszakai alvás kb egy huzamban 2-3x kelt fel gyors cici és már kb a cicin vissza aludt,két hete már az éjszakát is átaludta aztán jött ez a kánikula és keresztbe húzta az egészetÁdám 2 hónaposan éjszaka 6-7 órát alszik.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 26., szombat 15:35
Annyit aludt Márk is, csak 5 részletbenCsabi írta:Ádám 2 hónaposan éjszaka 6-7 órát alszik.Realista24 írta:
Márk három évig szarul aludt![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. június 26., szombat 14:27
Ádám 2 hónaposan éjszaka 6-7 órát alszik.Realista24 írta:Márk három évig szarul aludtSteve írta:
Ne hülyéskedj már engem ez érdekel, nem bármi más vita itt.![]()
Tiszta szívből gratulálok Faust barátom!![]()
![]()
Fiú/lány? Név?
Élvezzétek ki a szülői lét minden pillanatát. Ha pedig majd azon agyalsz, hogy keveset alszol, fáradt vagy akkor gondolj arra, hogy egyre jobb és jobb lesz ez majd. Féléves kortól pláne.
Sok-sok boldogságot a picihez!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Fieldvik » 2021. június 26., szombat 13:32
Mosipelus témában expert vagyok. És hát ugye hol máshol beszélné ezt meg az ember férfitársaival, ha nem a madridomon.kiserik írta:Faust írta:
Koszi a tippeket!
Mosipelus lesz nalunk, nem vagyok hajlando babankent tizeniksz tonna szemetet termelni, aztan lehet ket het mulva kivagom a kukaba es rohanok a lidlbe.![]()
akkor DMes marhaepe szappanból tárazzatok be bőven (meg türelemből, orrcsipeszből, stb
). Kaki ellen must have
![]()
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2021. június 26., szombat 12:27
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. június 26., szombat 12:23
Faust írta:Koszi a tippeket!ViktoR4 írta:
Gratulálok
Én hat hónappal beljebb vagyok nekünk januárban született szintén kislány
Minnél előbb szoktassatok rá a hason alvásra hidd el sok babakocsi küszöbön tologatást és órákon át való altatás megúsztok.
Biogaia nekünk bejött hasfájásra szinte megelőztük.
Mar írták igen a lidlis pelus nagyon jó minden tekintetben.
Mint fehérzaj nálunk ő vált be és olcsóbb mint egy új porszívót venni miután leégett![]()
Mosipelus lesz nalunk, nem vagyok hajlando babankent tizeniksz tonna szemetet termelni, aztan lehet ket het mulva kivagom a kukaba es rohanok a lidlbe.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 26., szombat 11:59
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem