Gratulálok, jó egészséget az anyukának és a kisbabának is!
Örömteli babázást nektek!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. június 25., péntek 19:22
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. június 25., péntek 19:16
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. június 25., péntek 18:41
Gratulálok!Faust írta: Bocsi hogy beleszólok, de igazábol leszarom elnézést, 3095 gr, 52 cm és már most fülig szerelmes vagyok belé.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Off vége.![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 25., péntek 17:45
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. június 25., péntek 16:32
Vegre egy vidamabb temaFaust írta: Bocsi hogy beleszólok, de igazábol leszarom elnézést, 3095 gr, 52 cm és már most fülig szerelmes vagyok belé.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Off vége.![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2021. június 25., péntek 16:26
Gratulálok, jó egészséget nektekFaust írta: Bocsi hogy beleszólok, de igazábol leszarom elnézést, 3095 gr, 52 cm és már most fülig szerelmes vagyok belé.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Off vége.![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 25., péntek 16:03
Gratulálok Faust!Faust írta: Bocsi hogy beleszólok, de igazábol leszarom elnézést, 3095 gr, 52 cm és már most fülig szerelmes vagyok belé.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Off vége.![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. június 25., péntek 15:33
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 25., péntek 15:31
Úgy legyen !Halfkey írta:Attól hogy valaki felnőtt, még nem lesz sem orvos, sem polihisztor. De persze, cselekedjen mindenki a belátása szerint, megvan hozzá a joga, de azon ne csodálkozzon ha lesz ember aki emiatt esetleg hülyének nézi. Mert neki meg ahhoz van meg a joga. (nem feltétlen rólad van szó, nem tudom pontosan mi az álláspontod és nem is nagyon kívánok belemenni, nem az a lényeg).Az oltást meg mindenki döntse el, egyelőre nem kötelező.
Felnőtt emberek, ki ki belátása szerint cselekedjen.
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. június 25., péntek 15:26
HozzászólásSzerző: Donát » 2021. június 25., péntek 14:54
Persze, higy nincs 10 évnyi tapasztalat 1,5 év alatt, pont ez ad okot az idegenkedésre. Az aspirint X évtizede használja az emberiség, ott ez megvan, tehát a bizalom is. Amúgy meg az orvosok azt mondják, ami ki lett adva nekik, ők sem virológusok, és nem laborkörnyezetben gyűjtenek tapasztalatot. Az, higy belenéznek (belenéztek?) a vakcinához adott papírokhoz még nem jelenti azt, hogy értik is, vagy hogy lenne kapacitásuk átrágni. Eleve szakmán belül sincsen egyetértés. Ez meg bizalmatlanságot generál. Mindenkinek fontos a tyúkszaros élete, azzal meg tisztában van, hogy a hatalmak számára csak a tömegnek van értéke, az azt alkotó egyénnek nem igazán. Akkor nem kell csodálkozni, hogy nem hisz el mindenki vakon mindent, még ha egy része túlzásba is esik, aztán eljut a laposföldezésigNika91127 írta: A jelenlegi vakcináknak "hosszútávú eredményei" hogyan is lehetnének? 1,5 éve tart ez az őrület. Nem tudsz 5-10 évet "tesztelni" 1,5 év alatt. Mellékhatások, mire hogyan reagál? Hát, majd ez az 5-10 év megmondja.
Gondolom, ha valakinek fáj a feje és bevesz rá "valamit", akkor sose olvassa el a kis brossúrát. Kb. az összes gyógyszernek ott van egy listányi mellékhatás lehetőség, ami lehet csak 10 millióból 1-nél lesz, de ott lehet... Akkor pl. Aspirint se kéne bevenni? Mert annak is van egy csomó mellékhatás lehetősége? A gyógyszerinterakciókról nem is beszélve?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. június 25., péntek 14:36
Attól hogy valaki felnőtt, még nem lesz sem orvos, sem polihisztor. De persze, cselekedjen mindenki a belátása szerint, megvan hozzá a joga, de azon ne csodálkozzon ha lesz ember aki emiatt esetleg hülyének nézi. Mert neki meg ahhoz van meg a joga. (nem feltétlen rólad van szó, nem tudom pontosan mi az álláspontod és nem is nagyon kívánok belemenni, nem az a lényeg).Az oltást meg mindenki döntse el, egyelőre nem kötelező.
Felnőtt emberek, ki ki belátása szerint cselekedjen.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. június 25., péntek 14:24
A második fele egy nagyon jó kis téma. Tudjuk, hogy a nyugati orvoslás gyógyszereken és főleg tüneti kezelésen alapul. Emellett viszont vannak egyéb gyógyító eljárások is a világban. Például Aspirin. Fáj a fejed? Vegyél be Aspirint. Vagy derítsd ki, hogy mitől fáj, pl kialvatlanság, old meg azt a problémát, aludj, és kész. Vagy, ott van az akupunktúra, alupresszúra, különböző masszázsok, amik szintén megoldhatják a fejfájást. A gyógynövények témakört meg sem említem.Nika91127 írta: A jelenlegi vakcináknak "hosszútávú eredményei" hogyan is lehetnének? 1,5 éve tart ez az őrület. Nem tudsz 5-10 évet "tesztelni" 1,5 év alatt. Mellékhatások, mire hogyan reagál? Hát, majd ez az 5-10 év megmondja.
Gondolom, ha valakinek fáj a feje és bevesz rá "valamit", akkor sose olvassa el a kis brossúrát. Kb. az összes gyógyszernek ott van egy listányi mellékhatás lehetőség, ami lehet csak 10 millióból 1-nél lesz, de ott lehet... Akkor pl. Aspirint se kéne bevenni? Mert annak is van egy csomó mellékhatás lehetősége? A gyógyszerinterakciókról nem is beszélve?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 25., péntek 13:57
Én végig olvastam már a "leírást", és annak is utána néztem ,milyen hatóanyagból, milyen "típusú" fájdalomcsillapító. De volt már nem kevés "dolgom" az eü-vel, van olyan "kence", amit összetevők alapján magamnak kutyultattam ki, egy másik termék alapján, stb...Nika91127 írta: A jelenlegi vakcináknak "hosszútávú eredményei" hogyan is lehetnének? 1,5 éve tart ez az őrület. Nem tudsz 5-10 évet "tesztelni" 1,5 év alatt. Mellékhatások, mire hogyan reagál? Hát, majd ez az 5-10 év megmondja.
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. június 25., péntek 13:53
Annyiszor le lett járva ez a kör már, szerintem ne rugózz rajta. Aki a faszságot akarja elhinni, úgyis a faszságot hiszi el.Nika91127 írta: A jelenlegi vakcináknak "hosszútávú eredményei" hogyan is lehetnének? 1,5 éve tart ez az őrület. Nem tudsz 5-10 évet "tesztelni" 1,5 év alatt. Mellékhatások, mire hogyan reagál? Hát, majd ez az 5-10 év megmondja.
![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. június 25., péntek 13:53
Az EU egyik legalkoholistabb orszagaban erdekes modon nem zavar senkit az alkohol - egyebkent bizonyitott - hosszutavu hatasa a szervezetre. Mondhatnam peldanak a dohanyzast is termeszetesen.Nika91127 írta: A jelenlegi vakcináknak "hosszútávú eredményei" hogyan is lehetnének? 1,5 éve tart ez az őrület. Nem tudsz 5-10 évet "tesztelni" 1,5 év alatt. Mellékhatások, mire hogyan reagál? Hát, majd ez az 5-10 év megmondja.
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. június 25., péntek 13:46
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 25., péntek 11:05
HozzászólásSzerző: Donát » 2021. június 25., péntek 10:22
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem