Két gólt lőtt ugyanabban a percben

45+1:44-nel az első félidőben.
A másodikban meg a 46:44ben.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 24., csütörtök 14:40
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. június 24., csütörtök 11:26
De nagypheco írta: Azert nem sokan kapnak pacsit ellenfelkent CR-tol egy gol utan![]()
Kozben Pepeek gyotrik Lahozt![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 24., csütörtök 11:16
Nincs ebben semmi racionalitás. Nem kell ezt túlagyalni....ikelemen5 írta:Ott van baszdmeg!!!!füst írta: Skandáltuk is tegnap a tv előtt, több tucatnyian. Hogy örüljünk közösségben, mosolyogjunk egymásra?![]()
Ezek szerint túl racionálisan közelítem meg. Nem fogunk egyet érteni, de nem is kell.Pad'em írta: Ott van több ezer ember egy stadionban és vezet a válogatottunk a németek ellen, ráadásul továbbjutásra áll, mit nem értessz ezen?Az lett volna az érthetetlen, ha nem ment volna a ria-ria
![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2021. június 24., csütörtök 11:05
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. június 24., csütörtök 10:44
Ott van baszdmeg!!!!füst írta: Skandáltuk is tegnap a tv előtt, több tucatnyian. Hogy örüljünk közösségben, mosolyogjunk egymásra?
Ezek szerint túl racionálisan közelítem meg. Nem fogunk egyet érteni, de nem is kell.Pad'em írta: Ott van több ezer ember egy stadionban és vezet a válogatottunk a németek ellen, ráadásul továbbjutásra áll, mit nem értessz ezen?Az lett volna az érthetetlen, ha nem ment volna a ria-ria
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 24., csütörtök 10:42
Ott van több ezer ember egy stadionban és vezet a válogatottunk a németek ellen, ráadásul továbbjutásra áll, mit nem értessz ezen?ikelemen5 írta: De ezt mondom én is. Örültem a gólnak, meg ment telefonon a meccs, de továbbra is azt tudom mondani, hogy ez olyan, mintha a tv előtt énekelnéd a ria-ria hungáriát.
El tudom fogadni, hogy énekelnek, csak nem értem.![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 24., csütörtök 10:36
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. június 24., csütörtök 10:29
HozzászólásSzerző: lestat » 2021. június 24., csütörtök 10:26
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 24., csütörtök 10:20
Talán egyidőben volt a két meccs, és örültek a híreknek, amiket kaptak a mieink helytállásáról?ikelemen5 írta: Karim fiam miatt mentem a meccsre, hozta is, amit kellett.![]()
CR is jó újra élőben látni.![]()
Varane, Pogba, Bernardo Silva, ilyen kaliberü játékosokat mindig jó látni.
A stadionban a Ria-Ria hungáriát akkor sem értettem, és most sem.
Ez olyan, mintha a tv előtt is énekelnéd a rigmust.. Örülsz a gólnak tv előtt, de hangosan szurkolni nagyon furcsa, és számomra érthetetlen dolog.
Vagy aki nem jutott magyar meccsre jegyhez, az így élte ki a drukkerságát?![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. június 24., csütörtök 10:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 24., csütörtök 8:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. június 24., csütörtök 8:34
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2021. június 24., csütörtök 8:26
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2021. június 9., szerda 15:02
Videón ő kérte a cserét.Kerlon írta: Egy felugrásnál ütközött, szerintem csak óvatosságból lekapták.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 9., szerda 9:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. június 9., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. június 8., kedd 20:27
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. június 4., péntek 19:46
Realista24 írta: Olivier Giroud to Le Figaro on Karim Benzema: “If we win the Euros, we will celebrate with a go-kart race.”
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 4., péntek 19:34
Olivier Giroud to Le Figaro on Karim Benzema: “If we win the Euros, we will celebrate with a go-kart race.”Anthony írta:GIROUD CSATLAKOZOTT A FRANCIA VÁLOGATOTTHOZ, EGY ASZTALHOZ ÜLTETTÉK BENZEMÁVAL
A Real támadója korábban azt mondta, ő egy F1-es versenyautó a Chelsea „gokartosához” képest.![]()
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem