Haha mit mondtak már megint?Kerlon írta: Ja és külön tisztelt az uriembernek, aki eloadasban erdeklodott Neuer hogy leterol!![]()
zseni
![]()

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. június 24., csütörtök 12:30
Haha mit mondtak már megint?Kerlon írta: Ja és külön tisztelt az uriembernek, aki eloadasban erdeklodott Neuer hogy leterol!![]()
zseni
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 24., csütörtök 12:28
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. június 24., csütörtök 12:11
+1wZoLee7 írta: Az eb egyertelmu meglepetes csapata a magyar. Fura, de boven tovabbjutast erdemeltek volna. Kimmich lett a meccs embere... Ezen mar csak a szemeim forgatom.
A nemetek elleni meccs elott is ugy voltam vele, hogy Rossit ott tartani eleg nehez lesz, most ugy gondolom szinte lehetetlen. Nagyon jo ajalnlatokat fog kapni ebben biztos vagyok. Bizom abban is, hogy nehany magyar jatekos eladta magat komolyabb kluboknak, de mar most is erzodik, hogy bundesligaban edzodott jatekosok alkotjak a csapatot. Minden adott ahhoz, hogy ez csak a kezdet legyen.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. június 24., csütörtök 12:04
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. június 24., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2021. június 24., csütörtök 11:18
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2021. június 24., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 24., csütörtök 9:55
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. június 24., csütörtök 9:44
Milyen amúgy az új Puskás akusztikája? Én sajna még csak egyszer voltam benne, még a Loki-Pool bl meccsen, de az félelmetes volt, amikor teli torokból ment a "hajrá Debrecen". Jól felerősödött a hang..nmate írta: Légvonalban 400 méterre lakok a stadiontól, először azt hittem az utcáról jön csak ez![]()
Anthony írta: A teknősember még hozhatja magát a komolyabb meccseken, várjuk ki a végét. Mondjuk Dösamp edzőbával nem lehet semmin sem csodálkozni, max. azon hogy behívta Benzemát.
Az is tényleg milyen szép volt.. Amikor összemosolyogtak Benz tizije után..Kerlon írta: Ronaldo és Benzema jelenetei is.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 24., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. június 24., csütörtök 9:25
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. június 24., csütörtök 9:06
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. június 24., csütörtök 9:00
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. június 24., csütörtök 8:56
Hja, én is így voltam vele, de akadt pár jó meccs már a csoportban is: Svájc, Dánia pl. meglepően izgalmas meccseket tolt eddig. A sokat szidott spanyolok is csak lőtek 5 gólt, elég meglepő az is.ziro4vr írta: Amennyire nem hozott lázba, azért jó ez az EB. Ezek a túltolt klubszezonok, a gépies futball érzelmek nélkül..szakmailag nem feltétlen kiemelkedő ez az EB (bár sztem átlagosan több a jó meccs mint általában de kevesebb a jó csapat) de érzelmek vannak meg azért elég rendesen beleadtuk a magunkét.
Az eb egyik flopja nálam mondjuk a teknősember.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. június 24., csütörtök 8:49
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. június 24., csütörtök 8:39
Hát ez qva jó.. Ilyenkor azért egy kicsivel sokkal jobb magyarnak lenni..Realista24 írta:A mi szektorunkban biztos, meg kifelé a stadionból is.raul 4 ever írta:
For real? De jó.. Az a meccs ment hang nélkül, a mienkén volt..
Ez tök jó..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 24., csütörtök 8:34
nmate írta:Légvonalban 400 méterre lakok a stadiontól, először azt hittem az utcáról jön csak ezRealista24 írta:
A mi szektorunkban biztos, meg kifelé a stadionból is.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. június 24., csütörtök 8:32
Légvonalban 400 méterre lakok a stadiontól, először azt hittem az utcáról jön csak ezRealista24 írta:A mi szektorunkban biztos, meg kifelé a stadionból is.raul 4 ever írta:
Ez tök jó..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. június 24., csütörtök 8:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 24., csütörtök 8:21
A mi szektorunkban biztos, meg kifelé a stadionból is.raul 4 ever írta:Realista24 írta: De a nap végére francia és portugál együtt kiabálta a magyarral, hogy Ria Ria Hungária.
Ez tök jó..![]()
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem