Cavendish respekt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. június 29., kedd 18:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. június 28., hétfő 19:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. június 28., hétfő 19:21
Ewan elegge beszorult ott a vegen, nem vagyok benne biztos, hogy tovabb kellett volna eroltetnie, Sagan beszoritotta.ferni írta: Ez a mai Tour szakasz mi a fene volt bakker....
Mindenki esett kelt és a nagy nevek közül bakker...
Egész Giron nem volt ennyi bukás, mint ma
Vége kemény volt, sárgában az Alpecines van der Poel felvezette a többi Alpecinest, akik 1-2be értek be![]()
De a végén is az a bukás, nézni rossz volt
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 28., hétfő 17:37
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. június 27., vasárnap 15:36
Froomenak is szép welcome back volt ez a nyitószakaszferni írta: Tour de France nyitószakaszán jó volt a buli![]()
https://444.hu/2021/06/26/egy-szurkolon ... elmezonyet
Okosak a nézők újfent.
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. június 27., vasárnap 2:15
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. június 22., kedd 20:00
Remélem itt belefér. Nincs az a történet, ami meg tudna hatni és eltudnám fogadni bárki kategorizálását ilyen csoportokba, hivatalosan főleg tiltanám, sport terén pedig abszolút. Belgiumban általános iskolai szinten megjelenik a harmadik nem, ami a mosdókat illeti szeptembertől. Tényleg megérett a pusztulásra a világ.Realista24 írta: Japanese soccer player and Washington Spirit forward Kumi Yokoyama comes out as transgender.
Votma?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. június 22., kedd 19:19
HozzászólásSzerző: füst » 2021. június 22., kedd 16:38
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2021. június 22., kedd 16:14
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 22., kedd 16:13
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. június 22., kedd 16:05
És évek óta panaszkodnak is, hogy nem lesz fair.BarçaNorbi írta:Az o szervezetuk mar evek ota elfogadta es versenyzett, egy hobbi/fel profi volt komolyabb eredmenyek nelkul. Nem azert valtott nemet, hogy sportoljon egy masik sportagban, de ha mar igy alakult kiprobalta magat, es nyilvan az adottsagai miatt sikeresen. Azt viszont erdemes megemliteni, hogy nem lett egyeduralkodo, nonek szuletett nok vertek el tobbszor is, ha jol tudom a legutobbi vilagbajnoksagon is. Szerintem sem fair teljesen, de az o versenyzese csak azert kerult ujra elo, mert ez lesz az elso olimpia transgender versenyzovel, egyebkent mar evek ota aktiv a nok kozott.Remy írta: Azért rákeresve a nőre, érdekes, hogy lényegében 39 évesen kezdett el komolyabb eredményeket elérni nemzetközileg.
Én amellett vagyok, hogy ez nem fair.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 22., kedd 16:04
- Az, hogy elfogadta még nem jelenti azt, hogy ez egy jó irány.BarçaNorbi írta:Az o szervezetuk mar evek ota elfogadta es versenyzett, egy hobbi/fel profi volt komolyabb eredmenyek nelkul. Nem azert valtott nemet, hogy sportoljon egy masik sportagban, de ha mar igy alakult kiprobalta magat, es nyilvan az adottsagai miatt sikeresen. Azt viszont erdemes megemliteni, hogy nem lett egyeduralkodo, nonek szuletett nok vertek el tobbszor is, ha jol tudom a legutobbi vilagbajnoksagon is. Szerintem sem fair teljesen, de az o versenyzese csak azert kerult ujra elo, mert ez lesz az elso olimpia transgender versenyzovel, egyebkent mar evek ota aktiv a nok kozott.Remy írta: Azért rákeresve a nőre, érdekes, hogy lényegében 39 évesen kezdett el komolyabb eredményeket elérni nemzetközileg.
- Innentől kezdve még érdekesebb az egész helyzet.egy hobbi/fel profi volt komolyabb eredmenyek nelkul.
- Azért azt tisztázzuk. Azért, mert valaki férfi, még nem feltétlenül fog mindenáron legyőzni sportban egy nőt. Ugyanúgy kell tehetség, komoly edzésmunka, stb. De az, hogy korábban úgymond egy semmi extra volt, most meg képes értékes eredményeket elérni egy sportban, elég beszédes.Azt viszont erdemes megemliteni, hogy nem lett egyeduralkodo, nonek szuletett nok vertek el tobbszor is, ha jol tudom a legutobbi vilagbajnoksagon is.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2021. június 22., kedd 15:56
Az o szervezetuk mar evek ota elfogadta es versenyzett, egy hobbi/fel profi volt komolyabb eredmenyek nelkul. Nem azert valtott nemet, hogy sportoljon egy masik sportagban, de ha mar igy alakult kiprobalta magat, es nyilvan az adottsagai miatt sikeresen. Azt viszont erdemes megemliteni, hogy nem lett egyeduralkodo, nonek szuletett nok vertek el tobbszor is, ha jol tudom a legutobbi vilagbajnoksagon is. Szerintem sem fair teljesen, de az o versenyzese csak azert kerult ujra elo, mert ez lesz az elso olimpia transgender versenyzovel, egyebkent mar evek ota aktiv a nok kozott.Remy írta: Azért rákeresve a nőre, érdekes, hogy lényegében 39 évesen kezdett el komolyabb eredményeket elérni nemzetközileg.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. június 22., kedd 15:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 22., kedd 15:48
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. június 22., kedd 15:32
Erre mondják h "congratulations you've played yourself".Pipita írta:Ez eléggé felháborító amúgy.füst írta: https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-57549653
Az első transzgender olimpikon. Hiánypótló.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. június 22., kedd 14:22
Ez eléggé felháborító amúgy.füst írta: https://www.bbc.co.uk/news/world-asia-57549653
Az első transzgender olimpikon. Hiánypótló.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. június 22., kedd 14:11
Hát javítsatok ki, ha tévedek, de már most jár extra pick, ha színes bőrű embert alkalmazol bizonyos pozícióban. Ezek után a melegeket is bőven lehet így nyomatni.wZoLee7 írta:Ah, azon meg felhaborodas lenne, hogy milyen megkulonbeztetes ez is... Sehogy sem joRemy írta: Ő lehet nem fog ebből profitálni, de simán el tudom képzelni, hogy idővel extra pick járhat az ilyenért.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. június 22., kedd 13:58
Ah, azon meg felhaborodas lenne, hogy milyen megkulonbeztetes ez is... Sehogy sem joRemy írta: Ő lehet nem fog ebből profitálni, de simán el tudom képzelni, hogy idővel extra pick járhat az ilyenért.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem