Az azért érdekes lenne SR + CR csapattársként Párizsban

Ha ez kell, hogy jöjjön Mbappe hát legyen.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 23., szerda 10:52
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. június 22., kedd 20:20
Majd reagalok ra ha hivatalos lesz, addig feleslegeskodo írta: Senki se akarja eljinxelni Haalandot?![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. június 22., kedd 20:08
Őszig megvesszük még párszor Mbappeval, Milinkovic-Saviccal és Locatellivel egyetemben.kodo írta: Senki se akarja eljinxelni Haalandot?![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2021. június 22., kedd 19:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. június 22., kedd 15:26
Hat a lenyeg az eb utan jon ugy is, de kat addig idegeskedni amig nem lesz vegeYazid írta: én megfogadtam kivárom a szeptembert. addig nem nyilatkozok a vezetőségről.
de sanszos ez a eden vini benz mariano bale asensio támadó keret.
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. június 22., kedd 15:22
Igazad vanYazid írta: én megfogadtam kivárom a szeptembert. addig nem nyilatkozok a vezetőségről.
HozzászólásSzerző: Leno16 » 2021. június 22., kedd 14:26
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. június 22., kedd 13:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 22., kedd 13:13
Nevethetsz rajta lenézően, de lehet nincs messze az igazságtól. Magyar lenne Vini, akkor sanszosan a Freiburgig sem jut el.Pipita írta:Marky írta:
Az a szomoru, hogy ez igaz. A Freiburg magyar tamadoja a jatek minden elemeben jobb, mint Vini. Pontosan passzol, fizikalisan nehez elnyomni, nagyon jol cselez es loni is tud. Ha Vini lenne magyar, most valami Kisvarda szintu csapatban kellene benaznia.![]()
![]()
![]()
Szerintem ne melég jó Vini a Kisvárdába, de még a megye háromba se, annyira nyomorék a Real MAdrid játékosa! Na, én mondtam a nagyobbat!
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. június 22., kedd 12:27
Pipita írta:Marky írta: Az a szomoru, hogy ez igaz. A Freiburg magyar tamadoja a jatek minden elemeben jobb, mint Vini. Pontosan passzol, fizikalisan nehez elnyomni, nagyon jol cselez es loni is tud. Ha Vini lenne magyar, most valami Kisvarda szintu csapatban kellene benaznia.![]()
![]()
![]()
Szerintem ne melég jó Vini a Kisvárdába, de még a megye háromba se, annyira nyomorék a Real MAdrid játékosa! Na, én mondtam a nagyobbat!
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. június 22., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. június 22., kedd 12:04
Lövőtechnikája nem jobb Viniénél az biztos.Marky írta:Az a szomoru, hogy ez igaz. A Freiburg magyar tamadoja a jatek minden elemeben jobb, mint Vini. Pontosan passzol, fizikalisan nehez elnyomni, nagyon jol cselez es loni is tud. Ha Vini lenne magyar, most valami Kisvarda szintu csapatban kellene benaznia.Kerlon írta:
Sallai Roland
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 22., kedd 12:01
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. június 22., kedd 11:47
Marky írta:Az a szomoru, hogy ez igaz. A Freiburg magyar tamadoja a jatek minden elemeben jobb, mint Vini. Pontosan passzol, fizikalisan nehez elnyomni, nagyon jol cselez es loni is tud. Ha Vini lenne magyar, most valami Kisvarda szintu csapatban kellene benaznia.Kerlon írta:
Sallai Roland
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. június 22., kedd 11:35
Az a szomoru, hogy ez igaz. A Freiburg magyar tamadoja a jatek minden elemeben jobb, mint Vini. Pontosan passzol, fizikalisan nehez elnyomni, nagyon jol cselez es loni is tud. Ha Vini lenne magyar, most valami Kisvarda szintu csapatban kellene benaznia.Kerlon írta:Sallai Rolandkiserik írta: Sajnos nem tudok minden meccset nézni. Kik azok az EB felfedezettek (főleg támadók)? Már EB előtt is azon gondolkodtam, hogy lesznek e olyan fiatalok, akik az EB-n be tudnak robbanni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. június 22., kedd 11:32
Sallai Rolandkiserik írta:Sajnos nem tudok minden meccset nézni. Kik azok az EB felfedezettek (főleg támadók)? Már EB előtt is azon gondolkodtam, hogy lesznek e olyan fiatalok, akik az EB-n be tudnak robbanni.Anthony írta:
Na jól van, esküszöm indítok egy petíciót: amég Vini játszik nincs meccsnézés, nincs meccsre menés.
Az EB-n egész tehetséges fiatalok mutatták meg magukat már 2 forduló alatt is, de neem, szerintük Vini a legjobb. Hihetetlen.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. június 22., kedd 10:30
Sajnos nem tudok minden meccset nézni. Kik azok az EB felfedezettek (főleg támadók)? Már EB előtt is azon gondolkodtam, hogy lesznek e olyan fiatalok, akik az EB-n be tudnak robbanni.Anthony írta:Na jól van, esküszöm indítok egy petíciót: amég Vini játszik nincs meccsnézés, nincs meccsre menés.Realista24 írta: Ancelotti has told the club from the start that Vinicius is one of the young players he has a lot of confidence in. @MarioCortegana #rmalive
Meg vagyunk mentve.
Az EB-n egész tehetséges fiatalok mutatták meg magukat már 2 forduló alatt is, de neem, szerintük Vini a legjobb. Hihetetlen.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. június 22., kedd 10:05
Jaj, nem is mondtam hogy vegyük meg bármelyiket is, hanem azt hogy léteznek értelmes fiatal játékosok, akik tudnak kettő egyeneset rúgni a labdába...babaking írta: Az eb nagy felfedezettjei meg máj 80 millát kerülnek alsóhangon. Aztán lehet, hogy egy James lesz belőlük.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. június 22., kedd 9:58
HozzászólásSzerző: babaking » 2021. június 22., kedd 9:41
Vini nálunk van és valószínűleg senki nem venné meg. Az eb nagy felfedezettjei meg máj 80 millát kerülnek alsóhangon. Aztán lehet, hogy egy James lesz belőlük.Anthony írta:Na jól van, esküszöm indítok egy petíciót: amég Vini játszik nincs meccsnézés, nincs meccsre menés.Realista24 írta: Ancelotti has told the club from the start that Vinicius is one of the young players he has a lot of confidence in. @MarioCortegana #rmalive
Meg vagyunk mentve.
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem