mind a két edző okozott meglepetést a kezdővel, de egyértelműen carlo okozta a nagyobbat.
az, hogy 5 védővel (még ha az egyik vkp is volt) és támadó nélkül ment ki az olasz, azért elég meredek volt.
az pedig, hogy bale ilyen sovány madridista múlttal kezdő (mert az, ha csereként jön be, szerintem mindenki szerint jó húzás) volt, szintén furcsállandó annak tekintetében, hogy emiatt isco vagy benzema lócázott.
tata kidobta messit a szélre, cesc személyében még egy passzer ment a csapatba, ezzel még jobban erősítve a középpályát, holott biztos voltam benne, hogy a neymar-messi-alexis trió fog kezdeni.
a meccs képét tekintve, lebutítva az első félidő inkább a miénk, a második a tiétek volt, de összességében kiegyenlítettnek tűnt számomra.
a helyzetekben is nagyjából hasonlóan termelt a két csapat.
sok hibával játszottunk, ahogy ti is, mégis végig izgalmas, paprikás meccs volt, még ha voltak is már színvonalasabb, fordulatosabb klasszikusok is.
akit tőletek kiemelnék, az illarramendi és jesé, előbbi beállásával összeszedettebb és dominánsabb lett a csapatotok játéka, míg jesé annak ellenére, hogy kisebb meccseken is 5 perceket kap, nem volt berosálva, rúgott is egyet.
bíróhoz : az első tizi szerintem is az volt, viszont amikor mascherano lökte vállal ronaldot, az szerintem nem, vagy ha mégis, akkor a cesc vs pepe is.
mondjuk én (
a bíró sok hibát vétett, inkább nekünk kedvezett, de a nagy uefalonázást túlzásnak érzem, főleg az idei szezon tükrében.
azokkal pedig egyetértek, akik szerint a mourinho féle madrid ezt a tegnapi meccset megnyerte volna, annyival nem jobb még labdatartós, kombinatív fociban az ancelotti féle madrid, mint amennyivel jobban tudott kontrázni a josé féle brigád.
főleg, hogy nem is a csapattal játszatni kívánt filozófiát, és nem is azokat az embereket nevezte a kezdőbe az olaszt tréner.
(özil hiányzott.
egy x-es meccset nyertünk meg.
érdekesség